Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ameliyattan çıktım 2. günüm herşey yolunda gidiyor hastaneden eve kendim yavaş yavaş yürüyerek geldim yatağa kendim yatıp kendim kalkabiliyorum. ağrılar için apranax forte yazdı, ağız içi yara oldu soluk borusuna takılan hortumdan dolayı, drenler çekilirken acıdı, en gıcık konu dren konusuydu... Onun dışında karnımda ödem var tabi tam anlayamıyorum ama güzel küçülmüş görünüyorlar henüz çıplak görmedim

Merhabalar ben de meme küçültme ameliyatı oldum bugün 4. günüm ilk 2 gün çok acı çektim drenlerden dolayı 3. gün öğlen drenlerim çekildi hastaneden çıktım. Çıktığım gün sigara içtim paket almasam da 5-6 dal sigara içiyorum ama stres olmaktansa içeyim daha iyi diyorum bilmiyorum dikişlerim geç mi kapanır erken mi kapanır sigara içtikçe biraz vicdan azabı çekiyorum ama ne yapayım.. Benim gibi olan var mı ?

Dr bana sigara bu ameliyatın düşmanı demişti açılmaya kadar götürür dedi çok şükür kullanmadığım için sıkıntı yoktu ama dayana bildiğiniz kadar dayanmanızı öneririm

Arkadaşlar ben doğum kontrol hapı kullanıyorum 13 Kasım pazartesi günü meme küçültme ameliyatı oldum hapı kullanmaya devam ediyorum ve normalde adetime 10 gün var bugün kanamam oldu normal midir sizce?

arkadaşlar ben mutluluktan buraya girmeyi unutmuşum, 10 kasımda ameliyat oldum. aynı gece rahatlıkla koridorda yürüyordum. 11kasım sabah drenlerim çıktı zaten azıcık kan vardı drenlerin içinde bu çok iyi dedi doktor. 11sabahına drenlerim çıktı çıkarılırkenki o his garipti biraz orda acı hissettim rica edince morfinli ağrı kesici yaptılar geçti. sonra öğlen kendi isteğimle çıkış verdim. 12sinde çay koyabiliyordum benim ilk günden beri hiç su şişesi kaldırma işte bardak tutama hiç öyle bir durumum olmadı hatta şaşırdım çok kötü şeyler yazıyordu buralarda. 12sinde ben maillerime cevap yazıyordum evden çalıştığım için herşey mükemel ilerledi yani cuma ameliyat oldum pzrtesi laptop başından işimi yapıyordum. bugün (18i)ilkkez market alışverişine çıktım dolu dolu 2 poşet taşıdım hiç de ağrı hissetmedim. Görüntü olarak da mükemmeller gözlerim yaşarıyor mutluluktan baktıkça neler giyebileceğimi hayal ediyorum A-B cup arası oldu ve dimdikler rüyada gibi hissediyorum. Ara ara yanlış bir hareket yaparsam, tam sağa sola yatarsam hassasiyet hissediyorum onun dışında hiç sorun yok. 3.gün kedimi kaldırdım. 3.gün aynı zamanda uzun mesafe yürüdüm tamamen ayaklandım yani. 4.günden itibaren dümdüz yatmayı bıraktım hafif sağa sola yöneliyorum. ilk duşumu 6. gün aldım başımı falan rahat rahat yıkadım. sırtımı kolumun yetiştiği kadarıyla zorlamadan yıkayabildim. şuan Hafif esneyerek gerinebiliyorum dikişlerin üstündeki bantlar duruyor onlar çarşamba çıkacak ne zaman dikişler kaynayacak bilmiyorum, meme uçlarım ilk günden beri hisli (bazı kişiler his kaybı oldu yazmıştı) Özetle ben 10/10 ameliyat geçirdim. Bu kadar rahat bu kadar iyi geçeceğini hiç ummuyordum heralde ben en şanslılardan biri olabilirim. Eğer yaptıracak ve burayı okuyarak fikir almak isteyen varsa şunu söylemek istiyorum. Reklamcı dr lardan Uzak Durun. benim dava dosyalarımın hepsi çok para alan reklamcı drlardan veya büyük hastanelerden oluşuyor. ne ucuz diye ne de pahalı diye bir yeri tercih edin. Benim doktorum 3 saatte bir beni kontrole geldi, serumum bitti bakın diye hemşire aramadım hepsi alarm kurmuş gibi geldi. Bilmem ne kliniği doktoruna gidiyorsunuz adamı ameliyattan 1 hafta sonra görüyorsunuz allah aşkına paranızla rezil olmayın. Bu kadar para veriyorsanız amaç sizinle bebek gibi ilgilenmesidir. Paranızı verip bide yalvar yakar hizmet almayın. doktor reklam parasını sizden çıkarıyor ünlü doktor = çok iyi doktor böyle saçma bir denklem olmaz. birde doktoruna ilah gibi tapan para verdiği işte doktoruyla övünen var anası babası sanki o yetiştirmiş doktoru saçma sapan bir hayranlık. işi o yani doktorun ben ameliyatım bu kadar harika geçmesine rağmen kontrole giderken bir tşk ettim bde yanımda baklava aldım. utanıyorum millet adına ameliyattan çıkan kızın ağzına kamera dayayan doktor var hastada da zeka yok ki o da konuşuyor ne hakla sen bunu yaparsın demiyor yapmayınca ilgilenmiyor yazmışlar bde yorumlara zavallı gözüyle bakıyorum ben onlara hem para verip hem de şu muameleyi yapacak doktoru seçmişler, para verdiğin doktorun şakşakçısı neden olacaksın allah aşkına her neyse dolmuşum biraz uzun yazdım. inşallah sizin de ameliyatınız iyi geçer. Dünyanın en mutlu edici ameliyatı dileyen herkese nasip olsun, hepinize sevgiler.

Son düzenleme:
ben ameliyattan 2 hafta önce tamamen e-sigaraya geçtim, ameliyattan sonraki 3 gün içmedim. sonra döndüm bilmiyorum zarar vs durumunu ilgilenmiyorum yani ama şeker yemeyi bıraktım ben şeker yara kapanmasının en büyük düşmanı sigaradan zararlı birşey varsa o da rafine şeker bilgin olsun google ne demek istdiğimi anlayacaksın

Doktorunuzu paylaşma şansınız var mı ?çok sevindim sizin adınıza güzel gunleriniz olsjn

Merhaba,

Geçmiş olsun. İyi olmanıza sevindim. Ameliyat i hangi şehirde hangi doktora yaptırdınız. Özel hastane ise ne kadar tuttu. Paylaşmanızi rica ederim

Doktorunuzu paylaşma şansınız var mı ?çok sevindim sizin adınıza güzel gunleriniz olsjn
mecidiyeköy çevre hastanesinde ali hocaya ameliyat oldum ben. evime çok yakın olduğu için 3 senedir farklı bölümlerine gidiyordum memnun kaldığım için estetik kısmında da ilk onlarla görüştüm çok da doğru bir karar almışım 45bine ameliyat oldum ben, tahlilleri, mamografisi, ilacı yatışı sütyeni vsvs hepsi içinde

İzmir'den gelesim geldi o kadar memnunsunuz ki ne güzel

Çok teşekkür ederim

İzmir'den gelesim geldi o kadar memnunsunuz ki ne güzel
yani ben çok memnun kaldım eli çok iyiydi çok da nazik bir doktordu hastanenin şubesi yok sakin butik bir hastane yurtdışından geliyor millet izmirden gelmek sorun değil ordada illaki iyi yerler vardır ama benim evime 3dk yürüme mesafesindeydi ameliyuattan sonra da yürüyerek yavaş yavaş gittim evime konfor benim için çok önemli mecidiyeköyde yaşıyorum ben 10 dk ötem nişantaşı klinikleri ama klnik doktoruna bakmam bile ben , ameliyathaneyle anlaş 2 saatliğine oh sonra muhatap bulama allah korusun bir şey olsa aciline gitmek için para vericem bde , gitsin başkasına yedirsinler bunları

Bir de bu mesele var dimi ameliyathane kiralayıp yapıyor klinik doktorlar ı

e tabi öyle yapıyorlar sonra birşey oluyor asistanın teli dışında elinde birşey yok ortada yaranla kalıyorsun allah korusun . tercih eden riskini de göze alsın ameliyat riskli birşey zaten , ben daha fazla riskimi artırmam kendi düşüncelerime göre doğru karar verdiğim için tebrik ettim kendimi aferim kız dedim. benim şuan tek olayım göbeğim , gögüslerim mükemmeller hafif açı aşağı kaydığında bir göbek görünüyor şuan onun aralıklı oruçla sporla allah ne verdiyse girişmem lazım ondan sonra hande erçelin günümüz hali olucam aauhdhdf

Göğüs büyük olunca insanın göbeğini gözü görmüyor göbeği verse de göğüsten dolayı kıyafet olmuyo kilolu duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…