• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Göğüs büyük olunca insanın göbeğini gözü görmüyor göbeği verse de göğüsten dolayı kıyafet olmuyo kilolu duruyor 😞
ben görüyordum vallahi ya hatta gögüs büyük olunca aynı göbekte daha da şişman görüyorsunuz ben tiktokta da çok video izlemiştim :) ya şimdi gögüslerim öyle güzel görünüyor ki diyorum böyle 0 yağ kaslı bir bel yakışır bu gögüslere yapabilirsin kızım falan diye gaz veriyorum ama ben şuan zorlamaktan korkuyorum 1 ay dolmadan spora başlayamıyorum yemekten kısma ve yürüyüs ama terleyince de dikiş sızlıyor ya o yüzden ancak terlemeden de olmuyor

ben ameliyattan 2 hafta önce tamamen e-sigaraya geçtim, ameliyattan sonraki 3 gün içmedim. sonra döndüm bilmiyorum zarar vs durumunu ilgilenmiyorum yani ama şeker yemeyi bıraktım ben şeker yara kapanmasının en büyük düşmanı sigaradan zararlı birşey varsa o da rafine şeker bilgin olsun google ne demek istdiğimi anlayacaksın
ever evet şeker tüketimim sıfıra indi zaten tatlıyla aram yoktur bol bol yürüyüş yapıp kan akışımı hızlandırıyorum

kızlar bi de ekstra bir sorum var ameliyat korsesi beni çok rahatsız etti 10. günümde oyshodan aldığım operasyon sonrası sütyene geçtim sorun olur mu acaba

Benim 6. Ayım doldu. Tek bir an bile acaba olmasamıydım demedim. Beni gören herkes ne kadar zayıflamışsın diyor. Aslında zayıflamadım. Üst bedenim memelerimden dolayı ne kadar zayıf olursam olayım zayıf görünmüyordu.
Ben izleri hiç dert etmedim. Ama doktorumun eline sağlık çok muntazam çalışmış dikiş konusunda. Geçen ay kadın doğum doktoruma gittim ( kendisi 12 yıldır doktorum) Merak etti bakabilir miyim dedi. “Çok meme küçültme ameliyatı olan hasta gördüm ama böyle güzel çalışılmış olanı ilk defa görüyorum” dedi.
Bende ameliyat öncesinde A cup olsun çok istiyordum ama doktorum mutsuz olursun b cup senin idealin dedi. Şu an b cup kullanıyorum ve evet bu küçüklük benim için idealmiş gerçekten.
Merhaba hangi doktor acaba

Tokat'ta veya Kayseri'de meme küçültme için önerebileceğiniz doktor var mı?
Merhabalar ben 7 kasımda Sercan Yücel beye ameliyat oldum protezsiz dikleştirme yapıldı daha önce fakültedeydi şimdi Memorial hastanesinde ocaktada abdominoplasti yapmıştı gerçekten alanında çok başarılı bir doktor özellikle meme operasyonlarında (Kayseri) Bi araştırın derim

Merhaba, 21 Kasımda İzmirde Özel bir doktorda meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum, normal kilolarda olan birisiyim emzirme sonradı cok sarkma oldugu için bu kararı verdim. 90-95 bandım 80 bedene geldi. Bugün 4. Günümdeyim, anestezi ve ameliyattan korkmamalısınız, ameliyat sonrası cok normal olarak bulantı kusma ve baş dönmesi oluyor, yapılan agrı kesıcıler sebebı ıle agrı hıssetmıyorsunuz, ama takılan korse dikiş yerlerınıze batıyor bu rahatsız edici. Ertesi gün direnlerim çıkarıldı ve eve geçtim(evet direnler çıkarken garip hissedliyor ama çıkarttıktan sonra bir durum yok) eve geldikten sonra dike yakın sırt üstü şekilde yatıp dinlendim. Bugün 4.gunumde agrımın olmamasına guvenerek biraz dazla hareket ettiğimden olsa gerek sol göğsüm bir hayli ağrıyor. Görsel olarak şimdilik güzel gozüksede meme altlarındaki dikiş yerlerinde şimdiden skarların oluşması biraz can sıkıcı. Ama izden ziyade enfeksiyonsuz atlatmak şu süreci en büyük dileğim duam. Herkese cok geçmiş olsun ilerleyen dönemde tekrar guncelleme yapacagım ❤️

Merhaba, 21 Kasımda İzmirde Özel bir doktorda meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum, normal kilolarda olan birisiyim emzirme sonradı cok sarkma oldugu için bu kararı verdim. 90-95 bandım 80 bedene geldi. Bugün 4. Günümdeyim, anestezi ve ameliyattan korkmamalısınız, ameliyat sonrası cok normal olarak bulantı kusma ve baş dönmesi oluyor, yapılan agrı kesıcıler sebebı ıle agrı hıssetmıyorsunuz, ama takılan korse dikiş yerlerınıze batıyor bu rahatsız edici. Ertesi gün direnlerim çıkarıldı ve eve geçtim(evet direnler çıkarken garip hissedliyor ama çıkarttıktan sonra bir durum yok) eve geldikten sonra dike yakın sırt üstü şekilde yatıp dinlendim. Bugün 4.gunumde agrımın olmamasına guvenerek biraz dazla hareket ettiğimden olsa gerek sol göğsüm bir hayli ağrıyor. Görsel olarak şimdilik güzel gozüksede meme altlarındaki dikiş yerlerinde şimdiden skarların oluşması biraz can sıkıcı. Ama izden ziyade enfeksiyonsuz atlatmak şu süreci en büyük dileğim duam. Herkese cok geçmiş olsun ilerleyen dönemde tekrar guncelleme yapacagım ❤️
bel ve sırt ölçüsü 90 oluyor gögüs ölçüsü A,B,C veya D olabilir. çok geçmiş olsun

Arkadaşlar merhaba. Bir hafta önce doktor kontrolüm vardı . 3. Ay kontrolü. Doktor her şeyin çok normal olduğunu güzel iyileştiğimi söyledi. Spor yap kilo al memenin biraz yağ dokusuna ihtiyacı var dedi. Onun dışında izler nerdeyse görünmüyor bile. Memem hala sertmiş ödem atma 6 aya kadar sürüyormuş . Ayyy önceki halimi gösterdi şok oldum. Nasıl o kadar büyük memeyle yaşadım hayret ediyorum. Neyse ki kurtuldum. Hepinize mutlu memişli günler

Arkadaşlar meme küçültme ameliyatı oldum 3.gun drenlerim çekildi 2 gün sonra duşa gircem nasıl oluyor duş bilgi veriri misiniz şampuan vs.

ameliyattan çıktım 2. günüm herşey yolunda gidiyor hastaneden eve kendim yavaş yavaş yürüyerek geldim yatağa kendim yatıp kendim kalkabiliyorum. ağrılar için apranax forte yazdı, ağız içi yara oldu soluk borusuna takılan hortumdan dolayı, drenler çekilirken acıdı, en gıcık konu dren konusuydu... Onun dışında karnımda ödem var tabi tam anlayamıyorum ama güzel küçülmüş görünüyorlar henüz çıplak görmedim
Abla ameliyattan kaç gün sonra duşa girdiniz nelere dikkat ettiniz

Abla ameliyattan kaç gün sonra duşa girdiniz nelere dikkat ettiniz
birkaç sayfa geride yazdım ben şuan tam tarih hatırlamıyorum 3.günden sonra girebilirsin demişti ama 1 hafta sonra falan girdim sanırım birşeye dikkat etmedim, soğuk duş almadım yani

arkadaşlar benim herşey iyi gidiyor 15.gün geri kaldı sarı kantaron aldım doğal onu sürmeye başladım bakalım iz takıntım yok kendiliğinden de gidiyor zaten bakalım

Selam kızlar bugün ilk gece ameliyatımin devlette oldum tam 30 cmdi 19.5 yada 20 ye çekti ama bana hala buyuk geliyor biri de birinden farkli 🥲😁 burda konularım da var aşırı istiyordum kac yıldır inanın şükürler olsun . Ben 2.cocuk için hep ertelenmiştim.

Maasallah ne ağrım ne biseyim var dik oturuyorum odemim olmasın diye yatmadım vi uykusuzum 😁 sizi takip edeceğim ne önerirsinzi

bugün 16. günüm ameliyatımın 11. günümde sürücü olarak trafik kazası yaptım allahtan bir sorun olmadı ama sol kolumu biraz sıkmışım kasılmalar oluyor. bi de meme uçlarımda aşırı sızlama oluyor elektrik çarpması gibi ona nasıl çözüm bulcam bilmiyorum ya da ne zaman geçer acaba

Back