• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bende küçültme oldum 29 Ağutosts koku değil ama iki göğsümde de akıntı oldu hep şimdi kesildi ama bu sefer koltuk altım şişti dün Dr gittim 100cc sıvı çekti her iki koltuk altımdan da dün batırdığı iğne yerlerinden hala akıntı geliyor normal iki üç ay devam edebilir dedi
Çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşelim artık şu 4 hafta bana 4 yıl gibi geldi resmen
bu gece de inanılmaz kaşındı içten içten ara ara sancı yaptı sağ memem :( sizde de öyle oluyor mu

Çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşelim artık şu 4 hafta bana 4 yıl gibi geldi resmen
bu gece de inanılmaz kaşındı içten içten ara ara sancı yaptı sağ memem :KK43: sizde de öyle oluyor mu
Sizede çok geçmiş olsun kaşınması iyi diye biliyorum iyileştiğinin göstergesi ara ara benimde her iki göğsümde anlık ince bir sızı olup geçiyor sizin göğüsleriniz şuan için eşit mi acaba birde yuvarlak mı duruyor

Sizede çok geçmiş olsun kaşınması iyi diye biliyorum iyileştiğinin göstergesi ara ara benimde her iki göğsümde anlık ince bir sızı olup geçiyor sizin göğüsleriniz şuan için eşit mi acaba birde yuvarlak mı duruyor
Dikleştirme operasyonu olarak konuştuk doktorumla dikleştirirken biraz da küçülecek ama çok küçültmeyeceğim dedi şu an sanki küçük memeye silikon takılmış gibi duruyor ben çok beğendim görüntüsünü. Akıntı olan göğüsüm diğerine göre büyüktü ama iltihap dan sonra aradaki boyut farkı çok azaldı. Sadece göğüsün kenarında biraz şişlik var o da gidince eşit olacak gibi.

Merhaba eşitsizlik düzeldi mi acaba benim de ameliyat olalı 3 hafta oldu iki meme boyutunda farklılık var canımı cok sıktı bu durum
Ben de şu an 3 haftanın içindeyim iki göğsümde farklı bir de yuvarlak değil
Dikleştirme operasyonu olarak konuştuk doktorumla dikleştirirken biraz da küçülecek ama çok küçültmeyeceğim dedi şu an sanki küçük memeye silikon takılmış gibi duruyor ben çok beğendim görüntüsünü. Akıntı olan göğüsüm diğerine göre büyüktü ama iltihap dan sonra aradaki boyut farkı çok azaldı. Sadece göğüsün kenarında biraz şişlik var o da gidince eşit olacak gibi.

Benim sağ Göğsümden gelen sıvı
Çok sevindim sizin adınıza Ben de Aynaya Baktım bugün Sol göğsüm bugün daha bir koni şeklinde memeye uygun ama sağ göğsünden sıvı geldiği için bayağı şiş ve gergin şekli Amerikan futbol topu gibi derisi enjektörle sıvı çekmişlerdi enjektör deliğinden sıvı hala geliyor Doktorum en son 3 gün önce görmüştü Konya'ya gitmiştim Bugün resim attım sıvı Uzunca bir süre akacak dedi 2-3 ayı bulabilirmiş herhalde o zaman yavaş yavaş oturur diye düşünüyorum

Ben de şu an 3 haftanın içindeyim iki göğsümde farklı bir de yuvarlak değil

Benim sağ Göğsümden gelen sıvı

Çok sevindim sizin adınıza Ben de Aynaya Baktım bugün Sol göğsüm bugün daha bir koni şeklinde memeye uygun ama sağ göğsünden sıvı geldiği için bayağı şiş ve gergin şekli Amerikan futbol topu gibi derisi enjektörle sıvı çekmişlerdi enjektör deliğinden sıvı hala geliyor Doktorum en son 3 gün önce görmüştü Konya'ya gitmiştim Bugün resim attım sıvı Uzunca bir süre akacak dedi 2-3 ayı bulabilirmiş herhalde o zaman yavaş yavaş oturur diye düşünüyorum
İnşAllah tez zamanda toparlarsınız ama iki memenin de iyileşme ve şiş inme zamanı farklı müsterih olalım 3 aylık bir süreç bu inşAllah geçecek hepsi

Arkadaşlar herkese merhaba yeni ameliyat olanlara çok geçmiş olsun ben ameliyat olalı 35 gün oldu gerçekten şişlikler baya indi meme şeklini aldı bugün doktor kontrolüm vardı siz hangi sporcu sütyenini kullanıyorsunuz link atabilir misiniz? Benim göğsüm 85 beden olduğu için toparlayıcı tarz bakıcam normal sütyene geçmek için 1 ay daha beklicez tavsiye edebilecekleriniz var mıdır? 🌺

Bence düşünüyorsan hemen yaptır. Benim doktorun kliniği Üsküdardaydı. Hastanede Şişli Apex hastanesi. Doktor seçimi çok önemli. Ama ben hem doktordan hem hastaneden memnun kaldım. Doktorum dikişlerimi de çok güzel atmış. Tavsiye ederim kesinlikle. Ama isim veremiyoruz sanırım.
Çok yeni üye olduğunuz için güvenemiyorum ama araştıracağım

4 buçuk ay oldu. Artık ameliyat olmamış gibiyim çok şükür. Ama hala dönem dönem ödemli olabiliyor.
Farkı şöyle göstereyim. Aynı elbiseyle ameliyattan önce ve ameliyattan 3 ay sonra.

Straplez koca memelilerin kanayan yarası. Bu siyah straplez elbiseli fotoğrafta ameliyattan 2 ay sonrasından.
öyle güzel olmuş ki işte benim istediğim şey de bu ya

Tek küçülsün de ameliyatın zorluğuna razıyım dedim doktora.
İlk ameliyat bir kabustu benim için. O kadar para artı git gel yolculuk sonuç hic değişmeyen memeler. İlk ameliyattan bir çıkışım vardı ne cok ağlamıştım. İki ay bekledim. Bekleme aşamasında tekrar revize yapar mı bilmediğim, kestiremediğim doktorum. Her defasında büyük memelerin bayanlara yakıştığını söyleyip durdu. Sonunda ameliyat izleri ve koca memeler ile kalakaldım.

Revizeye girerken doktor D kaptan C kapa indirmeyi teklif etti. Bir yalvarmadığım kaldı B cup için. Hani kendim iri yarı birisi olsam neyse. Ufacık tefecik bir bayanım bende D cup büyük. Gel de anlat doktora.
Millet fazla küçüldü diye üzülür ben küçültme için doktora rica üzerine rica. İstediğim de B kap. Sanırsın tamamen al demişim gibi erkek göğsü gibi yapamam deyip durdu.

Hastane uzak, doktor büyük meme seven bir tip. Çok şükür 2 ameliyat sonunda b Cup yaptı. Yeni ameliyat yaptıracak ve yaptırmayı düşünen herkes mutlaka doktorunuza ameliyat sonu kaç beden küçülteceğinizi tekrar tekrar sorun. Bazı doktorlar küçültmeyi hic sevmiyor.
Siz doktor değiştiremediniz mi neden sizi anlamayan doktora gititniz fiyatı mı uygundu ?

Merhaba çok teşekkür ederim ancak mesajınızı şimdi gördüm kusura bakmayın baya ağrım vardı girip bakamadım ben aynı zamanda burun ameliyatı da oldum. Umarım ameliyatınız güzel geçmiştir şimdi nasılsınız? Benim göğüs ölçüm 107 gibi geliyordu 85b yaptı doktor sanırım. Pazartesi günü kontrole gidicem
benim gögüs ölçüm 85B ama bence bu da yüksek bir ölçü zayıflama sürecim var ekim sonu gibi düşünüyorum ama 70lere inmek mümkün değil mi ya

benim gögüs ölçüm 85B ama bence bu da yüksek bir ölçü zayıflama sürecim var ekim sonu gibi düşünüyorum ama 70lere inmek mümkün değil mi ya
70 ve 85 dediğiniz şey sırtınızın bedeni. Bunu meme küçültme ameliyatı etkilemez. Meme küçültmede değişen şey cup tır. B-c-d olan.

Çok yeni üye olduğunuz için güvenemiyorum ama araştıracağım
Endişenizi anlıyorum. Uzun süredir ameliyat olmak istiyordum. Bu forumu da geç keşfettim. O yüzden yeni üye oldum. İyi araştırın doktor seçimi gerçekten önemli. Ben doktorumu sevdim asistanı biraz soğuktu. Kontrole hiç gitmedim ama kasım ara tatilini bekliyorum. Zaten doktor adı vermedim vermem kimseye. Çünkü bana iyi gelen başkasına kötü olabilir.

B

Ben iz için gece 12 saat silikon bant takıyorum gündüz de iz kremi ve sarı kantaron yağım var ev yapımı onu sürüyorum bu kadar aslında kantaron yağı demedi bana doktorum ama burda herkes yazmış evde de var diye arada sürüyorum ama sanki göğüs çevresinde elime dikişlerin olduğu yerlerde pütürlükşer gelirdi onlar azaldı sanki daha oürüzsüz elimle dokununca pek bişey hissetmemeye başladım sanırım faydası olacak
merhabalar
silikon bantları eczaneden mi aldınız silivri de tek eczanede bile bulamadım :(

Herkese merhaba,
Benim de göğüslerim çok büyük. Yıllardır küçültmeyi düşünüyorum ama hep çocuğum olsun öyle diye diye yaş 42 oldu. Şu an hamileyim doğuma 4 aya yakın var kısmetse. Hamilelikte hem kilo aldım hem de hormonlardan dolayı devası et yığınına dönüştüler. Sırt ve boyun ağrılarına dayanamıyorum artık. Küçültme kadar sırt ve boyun ağrılarına öneriniz var mı
Not. Hiçbir sudyen olmuyor artık

Merhaba eşitsizlik düzeldi mi acaba benim de ameliyat olalı 3 hafta oldu iki meme boyutunda farklılık var canımı cok sıktı bu durum
Evet düzeldi 🙏 sol yuvarlak küçükken sağ şekildiz büzüşük ve yaygındı ama dikişler kaynadıkça o meme damla şeklini alınca ikiside eşit ve yuvarlak oldular şükür sizin bunu düşünmeniz için daha çoook erken ödemler bile iki ay sonra düzelmeye baslıyor benim 4 ay oldu hala altlarda bikaç yerde sertlikler var anca altı aya düzelir

Senin revizyon mu olacak. Ben 55bine oldum. İndirim yaptı. Şişlide ameliyat oldum çok memnun kaldım hastaneden. Doktor için kontrol olmayı bekliyorum
aa benim size ulaşmam gerekiyor. Bende şişli'de oturuyorum ve tercihim ameliyattan sonra inş eve yürüyerek gidip gelmek ameliyat bütçesi olarak da 55 bin düşünüyordum üstü beni çok borçlandırır öyle istemem lütfenn size attığım mesaja döner misiniz çok mutlu olurum

Back