Tek küçülsün de ameliyatın zorluğuna razıyım dedim doktora.
İlk ameliyat bir kabustu benim için. O kadar para artı git gel yolculuk sonuç hic değişmeyen memeler. İlk ameliyattan bir çıkışım vardı ne cok ağlamıştım. İki ay bekledim. Bekleme aşamasında tekrar revize yapar mı bilmediğim, kestiremediğim doktorum. Her defasında büyük memelerin bayanlara yakıştığını söyleyip durdu. Sonunda ameliyat izleri ve koca memeler ile kalakaldım.
Revizeye girerken doktor D kaptan C kapa indirmeyi teklif etti. Bir yalvarmadığım kaldı B cup için. Hani kendim iri yarı birisi olsam neyse. Ufacık tefecik bir bayanım bende D cup büyük. Gel de anlat doktora.
Millet fazla küçüldü diye üzülür ben küçültme için doktora rica üzerine rica. İstediğim de B kap. Sanırsın tamamen al demişim gibi erkek göğsü gibi yapamam deyip durdu.
Hastane uzak, doktor büyük meme seven bir tip. Çok şükür 2 ameliyat sonunda b Cup yaptı. Yeni ameliyat yaptıracak ve yaptırmayı düşünen herkes mutlaka doktorunuza ameliyat sonu kaç beden küçülteceğinizi tekrar tekrar sorun. Bazı doktorlar küçültmeyi hic sevmiyor.