- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.841
merhaba size özelden mesaj atmıştım doktorunuzu , ameliyat olduğunuz yeri ve ücreti merak ediyorum ayrıca çok tebrik ederim darısı isteyen herkesin başınaDün oğlumun doğumgünüydü. Ben bu tarz dar elbiseleri asla giyemezdim, memelerim çok büyük durduğu için. Şimdi memelerime göre elbise seçmekten kurtuldum.
Fotoğraf dünden, sileceğim sonra. 2. Ay çok güzelmiş
bu kim bna özelden yazar mısınız yanlışlıkla gitmeyeyim onaİlk defa geçen hafta yazmıştım . Bugün itibariyle 2 hafta oldu. Hafif şişlikler indi. Lakin küçülmedi yine aynı d cup sütyen oluyor.
Gerçi ameliyattan çıktığım anda anlamıştım doktorun küçültmediğini. Ameliyattan sonra doktora ilk sorduğum soru niye aynı büyüklükte demiştim. Şişlik İnecek vs. Vs.....
Toplam 290 gr alınma ile küçülmeyeceğini zaten biliyordum umut dünyası işte. Lakin ben bu ameliyatı neden oldum demekten kendimi alamıyorum.
Neymiş efendim erkek memesi gibi yapmak istememiş. O zaman niye küçültme ameliyatı yapıyorum diyorsun. Sırf derdimi daha iyi anlatırım diye özele gittim. Boyun fıtığımdan 10 yıldır çekiyorum dedim. Rica ediyorum olabildiğince küçültün dedim.
Günlerdir ağlıyorum. Çektiğim acıya , verdiğim paraya, çocuğumdan çaldığım zamana, küçülmeyen memelerime
Psikolojim bozuldu .
Bu Yorum bana ilaç gibi geldi ameliyat olalı 4 ay mı oldu acaba Ben de bir ay önce küçültme oldum Sol göğsüm meme şeklini alır gibi daha koni şeklinde ama sağ göğsüm iyileşmesi geç oluyor enfeksiyon kaptı kızarıklık şişlik şekli sola göre farklı daha yayvan Amerikan futbol topu gibi �nşallah benim de düzelir Tabii dikiş yerlerim çok sert oralarda zamanla yumuşuyor Demek öyle mi Çok sevindimEvet düzeldisol yuvarlak küçükken sağ şekildiz büzüşük ve yaygındı ama dikişler kaynadıkça o meme damla şeklini alınca ikiside eşit ve yuvarlak oldular şükür sizin bunu düşünmeniz için daha çoook erken ödemler bile iki ay sonra düzelmeye baslıyor benim 4 ay oldu hala altlarda bikaç yerde sertlikler var anca altı aya düzelir
Evet kesinlikle benimde gerilere giderseniz tüm sürecimi anlattım herşeyiyle beraber benimde sağda enfeksiyon değil ama alerji yarası oldu iki ay iyileşmedi iki ay boyunca pansuman yaptım gittim geldim iç dikişlerime kadar alındı sol çok güzelken sağ çok kötüydü dediğiniz gibi amerikan topu gibiydi ama merak etmeyin hepsi düzeliyor hepsi geçiyor bizim gördüğümüzü doktorda görüyor çünkü amerikan topu yapmak istememiştir memelerimiziBu Yorum bana ilaç gibi geldi ameliyat olalı 4 ay mı oldu acaba Ben de bir ay önce küçültme oldum Sol göğsüm meme şeklini alır gibi daha koni şeklinde ama sağ göğsüm iyileşmesi geç oluyor enfeksiyon kaptı kızarıklık şişlik şekli sola göre farklı daha yayvan Amerikan futbol topu gibi �nşallah benim de düzelir Tabii dikiş yerlerim çok sert oralarda zamanla yumuşuyor Demek öyle mi Çok sevindim
Sizinde çok fena olmuş gerçekten şimdi İyi olmanızı çok sevindim Darısı isteyen Herkesin başınaEvet kesinlikle benimde gerilere giderseniz tüm sürecimi anlattım herşeyiyle beraber benimde sağda enfeksiyon değil ama alerji yarası oldu iki ay iyileşmedi iki ay boyunca pansuman yaptım gittim geldim iç dikişlerime kadar alındı sol çok güzelken sağ çok kötüydü dediğiniz gibi amerikan topu gibiydi ama merak etmeyin hepsi düzeliyor hepsi geçiyor bizim gördüğümüzü doktorda görüyor çünkü amerikan topu yapmak istememiştir memelerimizihepsi düzeliyor inanın bana
Ameliyat günü almamızdan önce sigarayı bırakma kararınızı çok sevindim gerçekten Çünkü komplikasyonlar ve iyileşmenin gecikmesi en çok sigara içen hastalarda görülüyormuş İnşallah her şey gönlünüzce olur ben de 100 D'den sanırım 75-80 B o oraya düştüm sürecim biraz zor geçti ama Dünya varmış gerçekten Umarım sıkıntısız atlatırsınız şimdiden geçmiş olsunherkese tekrar merhaba, ben gün aldım evime çok yakın bir hastaneden , klinik doktoru değil de özel hastane bünyesinde olacağım. Ne hastane ne de doktorun olumsuz bir yorumunu okumadım, olumlu yorumlarda oldukça az sayıda açıkçası bunlar güven verdi bana. Hastane bünyesidne yaptırmayı özellikle istedim. aynı hastanenin bir.ok bölümünü kullandım çok da memnundum hep 3 senedir ara ara gidiyorum çünkü ist randevu almak hastalandığın gün imkansız , ayrıca eve yürüyerek ağır ağır gidebilirim dedim, pansumandan herşeye kadar acilini kullanabilirim dedim, ayrıca hastanede 2 gece kalmamı istedi doktor o da hoşuma gitti hemen taburcu etmesin beni. doktor benim sağlık hkuku avukatı olduğumu bilmemesine rağmen kötü sonuçların hepsini anlattı meme ucun çürüyebilir vs de dedi, etik olması beni çok memnun etti. Sonrasında beni check up için diğer bölümlere gönderdiler, kan tahlili ve ultrasona girdim. hipotiroidim olduğu için dahliye doktorundan ameliyat olabilir miyim diye rapor istediler, rapor sonuçlarım yarın çıkaacak eğer olumluysa gün belrileyeceğiz ben 45.000 tl fiyat aldım. herşey içinde (korse ilaç hastanede kalma sonraki şeyler falan filan) Ölçümde 85b falan diye bilmeden sallamışım arkadaşlar 80DD ölçüm, 25 cm düşüklük var 3.seviye sarkık 4 cm yukarı çekilecek ve B kapa düşürülecek, B-C ye de Okeyim Kısmen Cye de okeyim ama kesinlikle B olması için uğraşın biyolojik olarak sorun yoksa dedim. 3 Gün önceden sigaryı bırak ve 1 ay boyunca kesinlikle içme dedi , şuan 1. günüm ama ben komple bırakarak kararı aldım. Çok heyecanlıyım gerçekten.... sonucu çok merak ediyorum.....
100 sırt ölçüsü o değişmez diye biliyorum, ben de siteden öğrendim hep 2 kup değişmişsiniz çok sevindim sonuçtan memnun olmanıza ben çok heyecanlı ve kararsızımAmeliyat günü almamızdan önce sigarayı bırakma kararınızı çok sevindim gerçekten Çünkü komplikasyonlar ve iyileşmenin gecikmesi en çok sigara içen hastalarda görülüyormuş İnşallah her şey gönlünüzce olur ben de 100 D'den sanırım 75-80 B o oraya düştüm sürecim biraz zor geçti ama Dünya varmış gerçekten Umarım sıkıntısız atlatırsınız şimdiden geçmiş olsun
Ben bi 17 kg verip de ameliyat oldum o yüzden bedenim de Küçüldü ama daha normal sütyeni geçmediğim için net ölçü bilmiyorum100 sırt ölçüsü o değişmez diye biliyorum, ben de siteden öğrendim hep 2 kup değişmişsiniz çok sevindim sonuçtan memnun olmanıza ben çok heyecanlı ve kararsızım
Evet hem küçültme hem dikleştirme ikisi birlikte yapılıyor Ben de bir ay önce Devlet Hastanesinde oldum 33 santimden 20 santime çektilermerhaba ben devlet hastanesinde randevu aldım. meme küçültme ameliyatı istiyorum dedim. ama kafama takıldı dikleştirmede yapıyorlar mı küçültürken
muayeneye gittiğinizde belirtmiş miydiniz dikleştirme istediğinizi ben küçültme istiyorum dedim sadece ama dikleştirme yapılmaz diye şuan çok korktum. ve ben bursadayım doktorum ankarada. ve son bir şey istesem eğer sizin için sıkıntı olmayacaksa ameliyat öncesi ve sonrası nasıl olduğunu gösteren fotoğraf atabilme ihtimaliniz var mı? böyle bir şey istemek uygun oldu mu bilmiyorum ama süreç ciddiye binince beni epey bir korku sardı..Evet hem küçültme hem dikleştirme ikisi birlikte yapılıyor Ben de bir ay önce Devlet Hastanesinde oldum 33 santimden 20 santime çektiler
Ben birşey demeden Dr dedi zaten 21 cm yapalım mı dik mı olsun dedi bende şimdiye kadar hiç olmadı olmuşken ağzı yüzü toplu olsun dedim güldü tamam o zaman 20 yapalım dedi öyle yani bildiğim kadarıyla çünkü ben bir kaç hastane gezdim hepsi birlikte yapılır demişti resime gelince şu an pek işinize yarayacağını zannetmem Çünkü göğüslerim daha oturmadı ve sağ memem de şişlik var seroma dan dolayı şekli farklı o yüzden ama niyetinizi bozmayın olup sağ salim kurtulun inşallah ama toparlayınca özelden atarımmuayeneye gittiğinizde belirtmiş miydiniz dikleştirme istediğinizi ben küçültme istiyorum dedim sadece ama dikleştirme yapılmaz diye şuan çok korktum. ve ben bursadayım doktorum ankarada. ve son bir şey istesem eğer sizin için sıkıntı olmayacaksa ameliyat öncesi ve sonrası nasıl olduğunu gösteren fotoğraf atabilme ihtimaliniz var mı? böyle bir şey istemek uygun oldu mu bilmiyorum ama süreç ciddiye binince beni epey bir korku sardı..
çok teşekkür ederim berdiğiniz bilgiler içinBen birşey demeden Dr dedi zaten 21 cm yapalım mı dik mı olsun dedi bende şimdiye kadar hiç olmadı olmuşken ağzı yüzü toplu olsun dedim güldü tamam o zaman 20 yapalım dedi öyle yani bildiğim kadarıyla çünkü ben bir kaç hastane gezdim hepsi birlikte yapılır demişti resime gelince şu an pek işinize yarayacağını zannetmem Çünkü göğüslerim daha oturmadı ve sağ memem de şişlik var seroma dan dolayı şekli farklı o yüzden ama niyetinizi bozmayın olup sağ salim kurtulun inşallah ama toparlayınca özelden atarım
ben de doktora 20 cm dicem 21 demişti bana birkaç kez daha konuşucam B kup ve dik istediğimi beynine yerleştirsin bir ay boyunca gerçekten hayatımız kısıtlanıyor ameliyat izi kalıyor buna değmesi gerekBen birşey demeden Dr dedi zaten 21 cm yapalım mı dik mı olsun dedi bende şimdiye kadar hiç olmadı olmuşken ağzı yüzü toplu olsun dedim güldü tamam o zaman 20 yapalım dedi öyle yani bildiğim kadarıyla çünkü ben bir kaç hastane gezdim hepsi birlikte yapılır demişti resime gelince şu an pek işinize yarayacağını zannetmem Çünkü göğüslerim daha oturmadı ve sağ memem de şişlik var seroma dan dolayı şekli farklı o yüzden ama niyetinizi bozmayın olup sağ salim kurtulun inşallah ama toparlayınca özelden atarım
Tabi nasıl istiyorsanız vücudunuz da neye el veriyorsa öyle gönlünüze göre olur umarım ben 29 ağustos da oldum ama hala sağ kolum çok kalkmıyor mesela daha acıyor bu uzun bir süreç o kadar zorluğa rağmen tabiki istediğimiz olmalıben de doktora 20 cm dicem 21 demişti bana birkaç kez daha konuşucam B kup ve dik istediğimi beynine yerleştirsin bir ay boyunca gerçekten hayatımız kısıtlanıyor ameliyat izi kalıyor buna değmesi gerek
işte bu acı kısmı parasını geçiyorum para yerine konur ama 1 ay sürekli acı çekmenin bir anlamı olmalı 80 DD 80B ye inme hedefimiz var değer mi sizce bu acı ve izeTabi nasıl istiyorsanız vücudunuz da neye el veriyorsa öyle gönlünüze göre olur umarım ben 29 ağustos da oldum ama hala sağ kolum çok kalkmıyor mesela daha acıyor bu uzun bir süreç o kadar zorluğa rağmen tabiki istediğimiz olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?