- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #4.041
burcu dedin ya meme küçültme ameliyatının videosu diye izliyorum şimdi yine çok güzel oldu yaa aynen öyle istiyorum dik ve küçük( inşallah öyle olur hepimizinki =))))
evet alper bey daha ciddi alarak konuştu riskleden filan hadi hayırlısı canım sen bi ol ameliyatını inşaallah taş gibi hatun olur bizide özendirirsin canım
neslihancım yasenın soledıklerım cok önemlı ben cengızle gıttım konuşmaya dediğin gibi fiyat benı tek düşündüren 80b ye düşmezse mesela cengiz şişlikler kesin incek diomu yanı ben inmezse die korkuorum şuanda suanda 85 b mi 85 c mi kullanıosun
neslihancım söledımde hatırlamadı sankı bana 4500 dedi ama ısrar etsem 4000 yapar işte parayı ayarlamaya calışıom senın bıdakı randevun nezamandı
Kızlar hepimiz dert ortağıyız anlaşılan.bizi birbirimizden başka kimse anlıyamaz...ben cuma günü göğüs küçültme ameliyatı olucam.ısparta tıp fakültesinde yaptırıcam ve hiçbir ücret talep etmediler.ameliyat olduktan sonra size bu konu hakkında bilgi veririm.şimdidenn o güzel dar kıyafetlerin bikinilerin hayalini kuruyorummm çok mutluyum aynı zamanda çok korkuyorumm hadi bakalım hayırlısıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?