- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.581
Şuan oteldeyim henüz eve gitmedim. Şehir dışından geldiğim için kontrole kadar duracağım. Otel de rahat burdan da eve gideceğim. Bir de eve alışmak var. Aşırı ödem var bende regl de oldum. İstanbul çok sıcak dikişler terler diye korkuyorum
Kızlar bugün doktora gittim çizim yaptı yarın saat 2 de ameliyata alacak çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum napacam bilmiyorum
Yaaaa ameliyat olmana çok sevindim gerçekten büyük bir yükten kurtulmussun son ay bile 2 kilo çocuğu karnımızda tasıyamıyoruz boyunda üç kilo yük ne büyük bişey çok geçmiş olsun bol bol dinlenŞuan oteldeyim henüz eve gitmedim. Şehir dışından geldiğim için kontrole kadar duracağım. Otel de rahat burdan da eve gideceğim. Bir de eve alışmak var. Aşırı ödem var bende regl de oldum. İstanbul çok sıcak dikişler terler diye korkuyorum
Teşekkür ederim. Neden doktor öyle bir şey yaptı. Toparlayabilecek misin 2 haftada. Öğretmensen bizim iş de yorucu bi nevi. Ben ilk bir ay raporla idare etmeye çalışacağım. Ben de haziranda düşünmüştüm ama ağostosa kısmet oldu. Bir sonraki yaza bomba gibi giriş yapıyoruz üzülmüyoruzZeynsi çok geçmiş olsun. Korkma terden bir şey olmaz. Muhtemelen seninki meme dokusundan fazlaca alındığı için biraz daha zorlayabilir. Ne güzel okullar açılıncaya kadar toplarsın. Benim ameliyata daha 10 gün var. Bu yaza çifte ameliyat nasip oldu. Oysaki ne hayaller kurmuştum.
2 haftada hızlıca toparlayıp okula başlarım inşallah.
Lafta bu yazı bu koca memeler ile geçirmeyecektim. Sağ olsun doktorum bu yazı da koca memeler ile geçirtti.
Teşekkür ederim Aynur. 3 kilo alacağını düşünmemiştim hiç. İçinde çok fazla kistik doku aldık dedi. Patolojiye gönderdi sonuçlarımı da. Odaya poşetin içinde getirdiler meme dokusunu. Kardeşim eline aldı 1 dk tutamadı elinde. Şey diyor abla yoruldum ben sen nasıl o kadar yıl taşıdın diye. Gerçekten aşırı büyük yükmüş. Sizlerden cesaret alıp gittim. Biraz korkutucu ama sonucu en hızlı alınan ameliyat. Kendimi 15 yaşında hissediyorum.Yaaaa ameliyat olmana çok sevindim gerçekten büyük bir yükten kurtulmussun son ay bile 2 kilo çocuğu karnımızda tasıyamıyoruz boyunda üç kilo yük ne büyük bişey çok geçmiş olsun bol bol dinlen
Senin revizyon mu olacak. Ben 55bine oldum. İndirim yaptı. Şişlide ameliyat oldum çok memnun kaldım hastaneden. Doktor için kontrol olmayı bekliyorumToparlayabilir miyim bilmiyorum. Doktordan yana şanssızlık diyelim. Bütün yazım zehir oldu. 290 gr için ameliyat olacağımı söyleseydi hic olmazdım.
Zeynsi ameliyatı kaca oldun ?
Kontrolden sonra evde rahat edersin inşallahBugün taburcu oldum. İyi hissediyorum. Ayağa kalkmamaya çalışıyorum. Doktor 2 gün daha yat dedi tam otursun dikişlerin. Kanama da olmasın diye sanırım. Ananas suyu ve bol su içiyorum. Ayağa kalkıp geziyorum arada. Yatak rahat değil hastane iyiydi. Keşke iyileşene kadar orda kalsaydım
Ayy 1 saatiniz kalmış çok heyecanlıKızlar bugün doktora gittim çizim yaptı yarın saat 2 de ameliyata alacak çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum napacam bilmiyorum
Şu an heyecandan ölüyorum neredeyse damaryolu açıldı doktoru bekliyoru
Yarın çikıcam sormak istediğiniz nevarsa sorabilirsiniz sese cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?