Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Şuan oteldeyim henüz eve gitmedim. Şehir dışından geldiğim için kontrole kadar duracağım. Otel de rahat burdan da eve gideceğim. Bir de eve alışmak var. Aşırı ödem var bende regl de oldum. İstanbul çok sıcak dikişler terler diye korkuyorum

Kızlar bugün doktora gittim çizim yaptı yarın saat 2 de ameliyata alacak çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum napacam bilmiyorum

Zeynsi çok geçmiş olsun. Korkma terden bir şey olmaz. Muhtemelen seninki meme dokusundan fazlaca alındığı için biraz daha zorlayabilir. Ne güzel okullar açılıncaya kadar toplarsın. Benim ameliyata daha 10 gün var. Bu yaza çifte ameliyat nasip oldu. Oysaki ne hayaller kurmuştum.
2 haftada hızlıca toparlayıp okula başlarım inşallah.

Lafta bu yazı bu koca memeler ile geçirmeyecektim. Sağ olsun doktorum bu yazı da koca memeler ile geçirtti.

Geçmiş olsun ameliyatı olan arkadaşlarima. Ben de tarih aldım 29 eylüle. Benimkiler çok büyük değiller ama çok sarkmış durumdalar. İki çocuk emzirdim. Genç kızken de sevmezdim memelerimi çok büyük çok dikkat çekiyor diye. Sizlerden cesaret aldım bakalım nasıl olacak

Yaaaa ameliyat olmana çok sevindim gerçekten büyük bir yükten kurtulmussun son ay bile 2 kilo çocuğu karnımızda tasıyamıyoruz boyunda üç kilo yük ne büyük bişey çok geçmiş olsun bol bol dinlen

Teşekkür ederim. Neden doktor öyle bir şey yaptı. Toparlayabilecek misin 2 haftada. Öğretmensen bizim iş de yorucu bi nevi. Ben ilk bir ay raporla idare etmeye çalışacağım. Ben de haziranda düşünmüştüm ama ağostosa kısmet oldu. Bir sonraki yaza bomba gibi giriş yapıyoruz üzülmüyoruz
Teşekkür ederim Aynur. 3 kilo alacağını düşünmemiştim hiç. İçinde çok fazla kistik doku aldık dedi. Patolojiye gönderdi sonuçlarımı da. Odaya poşetin içinde getirdiler meme dokusunu. Kardeşim eline aldı 1 dk tutamadı elinde. Şey diyor abla yoruldum ben sen nasıl o kadar yıl taşıdın diye. Gerçekten aşırı büyük yükmüş. Sizlerden cesaret alıp gittim. Biraz korkutucu ama sonucu en hızlı alınan ameliyat. Kendimi 15 yaşında hissediyorum.

Öğretmenim. Sadece 2 hafta. İlk ameliyattan iz dışında hiçbir şey kalmadı. Toparlayabilir miyim bilmiyorum. Doktordan yana şanssızlık diyelim. Bütün yazım zehir oldu. 290 gr için ameliyat olacağımı söyleseydi hic olmazdım. Küçültebileceğiniz kadar küçültün derken doktorun anladığı farklı oluyor.
Biraz da mesleki tecrübesizlik herhal

Zeynsi ameliyatı kaca oldun ?

Toparlayabilir miyim bilmiyorum. Doktordan yana şanssızlık diyelim. Bütün yazım zehir oldu. 290 gr için ameliyat olacağımı söyleseydi hic olmazdım.

Zeynsi ameliyatı kaca oldun ?
Senin revizyon mu olacak. Ben 55bine oldum. İndirim yaptı. Şişlide ameliyat oldum çok memnun kaldım hastaneden. Doktor için kontrol olmayı bekliyorum

Merhaba yaşım 44 ... 75D bedenim kafaya koydum olucam bu ameliyatı....yazdıklarınızı bir yere kadar okudum cesaret aldım gercekten. istanbul da olan ve doktorundan memnun olan arkadaslardan dr ismi alabilir miyim zahmet olmazsa... hatta mumkunse fiyatta yazabilirseniz cok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Kontrolden sonra evde rahat edersin inşallah
Kızlar bugün doktora gittim çizim yaptı yarın saat 2 de ameliyata alacak çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum napacam bilmiyorum
Ayy 1 saatiniz kalmış çok heyecanlı

Ameliyata girmiştir şimdi. Kıyamam ama çabuk iyileşiliyor korkulacak hiçbir şey yokmuş gerçekten. Bir tek narkoz etkilemişti beni çıkınca ameliyat olmak istemiyorum diye sayıklamışım
Şu an heyecandan ölüyorum neredeyse damaryolu açıldı doktoru bekliyoru

Merhaba kızlar çok mutluyum şuan biraz ağrım var ama dayamıycak kadar değil serum taktılar bir buçuk kilo doku çıkardılar şuan çok mutluyum dirençler takılı

Merhaba kızlar dün saat 2.30 da ameliyata alındım saat 18.00 de odaya alındım biraz ağrım vardı hemşire serum taktı ağrı kesici yaptı ağrım yoktu denecek kadar azdı saat 10.00 da eve geldim şuan birz ağrım var o da normal bolbol su içiyorum yürüyüş yapıyorum sütyen bedenim 85 90 d arasıydı doktor 85 b yaptık dedi sormak istediğiniz birşey varsa cevap verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…