Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Memelerimin çok küçülmeyeceğini biliyorum doktor muayene ederken söyledi zaten memelerin cupu aynı sarkma yüzünden bedenim büyümüş deri fazlalığın var meme dokun çok fazla yağ değil çok küçülmez dedi işde ben çok kararsızım hem çok küçük olsun istiyorum ben gerekirse kıyafet durusunu beğenmezsem dolgulu kullanırım küçük olsun sütyensiz dursamda sarkmasın istiyorum bi yanımda sarkıklığından çok çektin bi miktar büyük olsun sarkmaz yaa diyor bilmiyorum gerçekten vayy be devasa memelere uygun olabilecek babanne sütyenlerinden birini ağlayarak alırken simdi mememin bedenini seçmeye geldim allah isteyen herkese banada nasip etsin insallah

Ay insallah ameliyattan cikinca ilk yuruyusumde "bi gariplik bi eksiklik var bisey mi unuttuk odada dedim( 4 kilo meme dokusundan kurtulunca beynim algilayamadi :))" Ameliyatiniz eminim cok guzel gecicek fazlaliklardan kurtulup sütyene hayiir memislere ozgurluk diye gezceksiniz evde, ben oyle yapiyorum

Dört kilomuuu masallah kız nasıl yasadın bunca zaman onlrla fıtık olur insan vallahi sen en doğru kararı vermişsin ay yok ben sütyensizlik hatasını bikere yaptım bidaha yapmam sonuçları hiç iyi olmuyo bantlayıp sarıp sarmalayacam yer çekimine uğramasın

Hahaha valla bende korkudan korseyle geziyorum hala. Ama korse bile o can yakan şekilsiz babaanne sutyenlerinden iyidir :) Ay evet benim gercekten devasaydi goguslerim ameliyatin hakkini en cok benim memisler verdi hahahs

Hahaha valla bende korkudan korseyle geziyorum hala. Ama korse bile o can yakan şekilsiz babaanne sutyenlerinden iyidir :) Ay evet benim gercekten devasaydi goguslerim ameliyatin hakkini en cok benim memisler verdi hahahs
Mutlu olmana çok sevindim bir an önce su hafta bitsede çarşamba gelse iple çekiyorum annem ağlıyor ne gerek vardı narkoz alıcan falan vazgeçirmeye çalışıyor ama ben mutluluktan uçuyorum doğumda bile bukadar heyecanlanmamıştım

Ayy hic korkma ve aman diyim vazgeçme :) o eşikten dönüş yok

Yaaa müthiş bir değişimdir kesinlikle
Kıyafetli öncesi sonrası görsek keşke

Son güncelleme.. 4 ay oldu benim. Geçen gün 36 beden alt üst bikini alabildim. Ve ilk defa derin göğüs dekoltesi kullanabiliyorum ve gereksiz bir seksilik ya da çatal riski yok. O kadar konforlu ki.. Benim istediğim de buydu gerçekten. İyi ki iyi ki iyi ki yaptırdım dediğim birşey oldu. Ve gerçekten küçük memelilerin bizi asla anlamadığını anladım bu süreçte. Kıyafet seçiminde sütyen askısı derdi yok.. Hep giyilen ve bir tek sütyende rahat edilir kısıtlaması yok. Dar bişey de fırlayan memeler yok ve en güzeli bunu düşünmüyorum bile... İstediğim sütyen, istediğim model elbiseyi zevkime göre seçiyorum. Müthiş bir his

Ne güzel yazmışsınız
Kaç bedenden kaç bedene kuculdunuz

Benim de yakın zamanda ameliyatım
165 boy 59 kiloyum
Bedenim 75E
Ben B cup olmak istiyorum

Ben 1.68 kg 56 kiloyum. 75 d kap takıyordum ama emzirme sonrası sümük ve sarkık bir hale gelmişti diyebilirim. Şimdi modele göre 75 b veya 80 B takıyorum. Aslında biraz daha ufak istiyordum ama halen az da olsa küçülme olduğunu farkediyprum.daha fazla küçülmese bile Bu ölçü bile iyi geliyor bana..

Daha 4ay olmuş sanırım sizin
Buradaki arkadaşlar daha uzun sürede odemlerin inip son halini aldığını yazıyorlar

Haziran ilk gunlerde Mustafa sengezer'e muayenem var, umarim korkup son anda vazgecmem ve olup kurtulurum artik : )
ameliyat olan tum arkadaslara gecmis olsun, darisi hayirla olsun diyorum...

Arkadaşlar ben hem burun hem meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum bunun için tavsiye edeceğiniz İstanbul’da doktor var mıdır? Aslında ben bir doktorla görüştüm içime sindi ancak birkaç doktorla daha görüşmek istiyorum açıkçası en azından fikir edinmiş olurum. Bu ameliyatı yaz aylarında olanlar ne kadar sıkıntı yaşadı acaba? Çünkü forumda bu konuya değinilmemiş sanırım ya da ben görmedim. Ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun

Arkadaslar bir gün sonra ameliyatım var ama hala adet olmadım iki gün gecikti stresten olabilirmii yaaa basına böyle bişe gelen varmı doktor olmayabilirsin dedi ama sizin basınıza geldimiii nolur cevap verin

Kızlar merhaba
Bende yeni gelişmeler var
Diğer hastaneyi bu kadar zamandır boşuna beklemişim
Dün başka bir tıp fakültesine geldim ve her şey çok güzel ilerledi
Diğer tarafta kıdemli asistanı bile gorememisken burada prof muayene yaptı
Ve ben asistan ameliyatı talep etmeme rağmen
Prof ameliyatı kendi yapacagini ve ek ücret almayacağını söyledi
Ennn güzel tarafı da haftaya salıya gün verdiler
2.5 aydır dosyamı teslim etmiş belirsizlik içinde bekliyordum

Arkadaslar bir gün sonra ameliyatım var ama hala adet olmadım iki gün gecikti stresten olabilirmii yaaa basına böyle bişe gelen varmı doktor olmayabilirsin dedi ama sizin basınıza geldimiii nolur cevap verin
Merhaba büyük ihtimalle oldunuz ameliyatı
Olmaması daha iyi olur sanki bu süreçte rahat edersiniz

Merhaba, ben meme küçültme ve rinoplastiyi aynı anda istiyorum. Yurt dışında olduğum için 2 defa git gel olmasin diye. Sizce ikisi birden çok mu zahmetli olur? Ameliyat sonrası hareket halinde olmamı gerektirecek hiçbir durum yok iş, çocuk, ev işi vs. yine de zorlanır miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…