- 29 Mayıs 2022
- 216
- 78
- 18
- 25
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.061
Memelerimin çok küçülmeyeceğini biliyorum doktor muayene ederken söyledi zaten memelerin cupu aynı sarkma yüzünden bedenim büyümüş deri fazlalığın var meme dokun çok fazla yağ değil çok küçülmez dedi işde ben çok kararsızım hem çok küçük olsun istiyorum ben gerekirse kıyafet durusunu beğenmezsem dolgulu kullanırım küçük olsun sütyensiz dursamda sarkmasın istiyorum bi yanımda sarkıklığından çok çektin bi miktar büyük olsun sarkmaz yaa diyor bilmiyorum gerçekten vayy be devasa memelere uygun olabilecek babanne sütyenlerinden birini ağlayarak alırken simdi mememin bedenini seçmeye geldim allah isteyen herkese banada nasip etsin insallahCUp konusunda ben doktorumla konusurken kucuk ve dik olsun ama tahta gibide durmasin karismiyorum demistim. 3 bedene yakin kuculttu goguslerimi cok memnunum. Vucut tipinize gore en uygunu hangisiyse ameliyat esnasinda o yapiliyor. Zayiflarsaniz kuculur ama çokta kuculecegini dusunmuyorum ya. Hani devasa bir fark olmaz. Doktorunuza guvenin ama ne istediginize net bir sekilde soyleyin.
Ay insallah ameliyattan cikinca ilk yuruyusumde "bi gariplik bi eksiklik var bisey mi unuttuk odada dedim( 4 kilo meme dokusundan kurtulunca beynim algilayamadi :))" Ameliyatiniz eminim cok guzel gecicek fazlaliklardan kurtulup sütyene hayiir memislere ozgurluk diye gezceksiniz evde, ben oyle yapiyorumMemelerimin çok küçülmeyeceğini biliyorum doktor muayene ederken söyledi zaten memelerin cupu aynı sarkma yüzünden bedenim büyümüş deri fazlalığın var meme dokun çok fazla yağ değil çok küçülmez dedi işde ben çok kararsızım hem çok küçük olsun istiyorum ben gerekirse kıyafet durusunu beğenmezsem dolgulu kullanırım küçük olsun sütyensiz dursamda sarkmasın istiyorum bi yanımda sarkıklığından çok çektin bi miktar büyük olsun sarkmaz yaa diyor bilmiyorum gerçekten vayy be devasa memelere uygun olabilecek babanne sütyenlerinden birini ağlayarak alırken simdi mememin bedenini seçmeye geldim allah isteyen herkese banada nasip etsin insallah
Dört kilomuuuAy insallah ameliyattan cikinca ilk yuruyusumde "bi gariplik bi eksiklik var bisey mi unuttuk odada dedim( 4 kilo meme dokusundan kurtulunca beynim algilayamadi :))" Ameliyatiniz eminim cok guzel gecicek fazlaliklardan kurtulup sütyene hayiir memislere ozgurluk diye gezceksiniz evde, ben oyle yapiyorum
Hahaha valla bende korkudan korseyle geziyorum hala. Ama korse bile o can yakan şekilsiz babaanne sutyenlerinden iyidir :) Ay evet benim gercekten devasaydi goguslerim ameliyatin hakkini en cok benim memisler verdi hahahsDört kilomuuumasallah kız nasıl yasadın bunca zaman onlrla fıtık olur insan vallahi sen en doğru kararı vermişsin ay yok ben sütyensizlik hatasını bikere yaptım bidaha yapmam sonuçları hiç iyi olmuyo bantlayıp sarıp sarmalayacam yer çekimine uğramasın
Mutlu olmana çok sevindim bir an önce su hafta bitsede çarşamba gelse iple çekiyorum annem ağlıyor ne gerek vardı narkoz alıcan falan vazgeçirmeye çalışıyor ama ben mutluluktan uçuyorum doğumda bile bukadar heyecanlanmamıştımHahaha valla bende korkudan korseyle geziyorum hala. Ama korse bile o can yakan şekilsiz babaanne sutyenlerinden iyidir :) Ay evet benim gercekten devasaydi goguslerim ameliyatin hakkini en cok benim memisler verdi hahahs
Ayy hic korkma ve aman diyim vazgeçme :) o eşikten dönüş yokMutlu olmana çok sevindim bir an önce su hafta bitsede çarşamba gelse iple çekiyorum annem ağlıyor ne gerek vardı narkoz alıcan falan vazgeçirmeye çalışıyor ama ben mutluluktan uçuyorum doğumda bile bukadar heyecanlanmamıştım
Yoookk yoookkk asla allah bi engel koymadıkça kullarına izin yokAyy hic korkma ve aman diyim vazgeçme :) o eşikten dönüş yok
Slm herkese.KartalmLütfi Kırdar şehir hast.den dr.Ali Cem Akpınar'da (asistanlarına)muatene oldum.Ölçülerim alındı sgk'nın karşılayacağını söylediler.Malzeme vs.hepsini.Ölçü 30 cm üstü dendi.Sıraya alındım.Anlıyacağınız hiçbir ödeme yapmıyacakmışım.Ancak gelgelelim korkuyorum.Aranızda devlet hast.de ameliyat olan var mı?Memnuniyet ve şikayetleri duymak isterim.Zira operasyon ve sonrası şikayetler anladığım kadarıyla kişiden kişiye değişiyor.Tek derdim devlet hast.si doğru bir karar mı.Hoş özelde yaptıracak bütçem yok.
Yaaa müthiş bir değişimdir kesinlikleHahaha valla bende korkudan korseyle geziyorum hala. Ama korse bile o can yakan şekilsiz babaanne sutyenlerinden iyidir :) Ay evet benim gercekten devasaydi goguslerim ameliyatin hakkini en cok benim memisler verdi hahahs
Ne güzel yazmışsınızSon güncelleme.. 4 ay oldu benim. Geçen gün 36 beden alt üst bikini alabildim. Ve ilk defa derin göğüs dekoltesi kullanabiliyorum ve gereksiz bir seksilik ya da çatal riski yok. O kadar konforlu ki.. Benim istediğim de buydu gerçekten. İyi ki iyi ki iyi ki yaptırdım dediğim birşey oldu. Ve gerçekten küçük memelilerin bizi asla anlamadığını anladım bu süreçte. Kıyafet seçiminde sütyen askısı derdi yok.. Hep giyilen ve bir tek sütyende rahat edilir kısıtlaması yok. Dar bişey de fırlayan memeler yok ve en güzeli bunu düşünmüyorum bile... İstediğim sütyen, istediğim model elbiseyi zevkime göre seçiyorum. Müthiş bir his
Daha 4ay olmuş sanırım sizinBen 1.68 kg 56 kiloyum. 75 d kap takıyordum ama emzirme sonrası sümük ve sarkık bir hale gelmişti diyebilirim. Şimdi modele göre 75 b veya 80 B takıyorum. Aslında biraz daha ufak istiyordum ama halen az da olsa küçülme olduğunu farkediyprum.daha fazla küçülmese bile Bu ölçü bile iyi geliyor bana..
Merhaba büyük ihtimalle oldunuz ameliyatıArkadaslar bir gün sonra ameliyatım var ama hala adet olmadım iki gün gecikti stresten olabilirmii yaaa basına böyle bişe gelen varmı doktor olmayabilirsin dedi ama sizin basınıza geldimiii nolur cevap verin
Evet oldum ameliyatı bugün ve şimdi adet oldumMerhaba büyük ihtimalle oldunuz ameliyatı
Olmaması daha iyi olur sanki bu süreçte rahat edersiniz
Çok geçmiş olsunEvet oldum ameliyatı bugün ve şimdi adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?