• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Evet ben 6 hafta önce oldum ters T seklinde yapıldı
Şimdi nasılsınız rahat hareket etmeye ne zaman başladınız acaba? Dikiş izleri çok oluyor mu rahatsız edici mi sizce? Ben çalışıyorum 1 hafta evde durabilcem sanırım. Ben şimdi kilo vermeye odaklanıcam göbeğim var 68 kiloyum boyum 163 kiloyu göbekten bide yanaktan alıyorum🥹 hangi doktorda oldunuz acaba?

Şimdi nasılsınız rahat hareket etmeye ne zaman başladınız acaba? Dikiş izleri çok oluyor mu rahatsız edici mi sizce? Ben çalışıyorum 1 hafta evde durabilcem sanırım. Ben şimdi kilo vermeye odaklanıcam göbeğim var 68 kiloyum boyum 163 kiloyu göbekten bide yanaktan alıyorum🥹 hangi doktorda oldunuz acaba?
Merhabaa. Valla direnlerim 4. Gün çıktı ve çıktığı an çok rahatladim. Sadece kollarimi cok yukari kaldiramiyordum. O da 20. Gun gibi geçti. Benim iyileşme donemim yasadigim komplikasyon sebebiyle daha uzun sürdü. Normalde hareket kisitliligi benimki kadar uzun surmuyor. 1 hafta 10 gun dinlenmeniz çok iyi olur. Dikiş izleri biraz uzun evet şuan kirmizi kalemle cizilmis gibi duruyor ama inanin hic problem etmiyorum. Illa ki geçer gider. Estetik acidan dikis izlerini goze alarak girmek gerek bu operasyona. Kolay bir surec mi derseniz zorluklari olan bir surec. Ama yine de dikis izine hareket kisitlamasina degiyor. Ee güzelligin bir bedeli olmaliiii. Insallah operasyonunuz dilediginiz gibi geçer. Surecle ilgili kafaniza birsey takilirsa elimden geldigince yardimci olurum ❤️

Çok sarkıklık yoktu aslında ama yine de böyle oldu.insallah sizinki istediğiniz gibi olur.

Merhabalar fotograflarinizi gördüm.
Olcunuz guzel olmus bence. Bisey merak ediyorum.Bende diklestirme ve küçültme yaptirmak istiyorum ama korkularim var. Gogus ucunda hissizlik oluyor mu?

Merhaba,dikleştirme dememe rağmen nerdeyse 2 beden küçüldü ve bu beni çok mutsuz ediyor.bir meme ucunda ilk günden beri his var diğerinde hala yok 3 ay oldu.ama gelir diyorlar insallah

Merhaba,dikleştirme dememe rağmen nerdeyse 2 beden küçüldü ve bu beni çok mutsuz ediyor.bir meme ucunda ilk günden beri his var diğerinde hala yok 3 ay oldu.ama gelir diyorlar insallah

Cok teşekkür ederim cevabiniz icin :) buyukluk kisinin zevkine gore degisiyor tabiiki, nasil mutlu olacaksaniz oyle olmali

Hepinize geçmiş olsun..Bende Haziran'da fakültede ameliyat olacağım.İnşallah sorunsuz atlatırım ve çabuk iyileşirim çünkü bakmam gereken 2 çocuğum var.Varis çorabı istediler hastaneden dize kadar olan mı yoksa tam bacak boy mu alınacak kullananız var mı?

Merhaba ben oldum 2 hafta önce Çiğdem Ünal’a karar vermiştim.Asude hanım ile de görüşmüştüm ancak Çiğdem Hanım’a karar vermiştim ben eleme yapınca.Sonuçtan memnunum inşallah sizinkide gönlünüzce olur🤗Asude hanım ile görüştüğümde o da ilgili ve alakalıydı sağolsun😊
Dr.unuz özel mi ?

Slm herkese.KartalmLütfi Kırdar şehir hast.den dr.Ali Cem Akpınar'da (asistanlarına)muatene oldum.Ölçülerim alındı sgk'nın karşılayacağını söylediler.Malzeme vs.hepsini.Ölçü 30 cm üstü dendi.Sıraya alındım.Anlıyacağınız hiçbir ödeme yapmıyacakmışım.Ancak gelgelelim korkuyorum.Aranızda devlet hast.de ameliyat olan var mı?Memnuniyet ve şikayetleri duymak isterim.Zira operasyon ve sonrası şikayetler anladığım kadarıyla kişiden kişiye değişiyor.Tek derdim devlet hast.si doğru bir karar mı.Hoş özelde yaptıracak bütçem yok.

Ben dr ali cem akpinar a oldum ama gaye hanimda cok iyiymis kendisi zaten plastik cerrahinin Şefiymis.hakkinda guzel seyler duydum.ben kendi adima memnun kaldim ama karar sizin tabiki gidip bir gorusun derim
Slm.Öncelikle geçmiş olsun.Bende Ali Cem Akpınar'a göründüm(aslında asistanı) ve sıraya alındım küçültme ve dikleştirme için.Bana hastane,dr.,yatış,hast.de ki bakım ve alaka,öncesi sonrası dr.la iletişim kurulabiliniyor mu?Zira o kadar çok sonra ki sorunlardan bahseden var ki.Yazılanlar çok korkutucu.Her an cayabilirim.tüm bunlara yanıt verebilirseniz çok mutlu olurum.

Merhaba arkadaslar yillardir meme kucultme icin arastirmalar yaptim ve sonunda bende ameliyatimi oldum.16 martta kartal dr lutfi kirdar hastanesinde yapildi ameliyatim.o kadar mutluyum ki anlatamam sirtimdan birdunya yuk kalkmis gibi rahatladim.henuz ameliyatimin 5.gunu olmasina ragmen cok iyi hissediyorum kendimi.simdi tecrubeli arkadaslara sormak istedigim birsey var.bugun banyo yapicam yalniz dikisin ustundeki bantlar kalicak mi islanirsa ne yapmam gerek yardimci olursaniz sevinirim😋
Slm.Hastane ve dr.nuz hakkında operasyon süreciyle alakalı yaşadıklarınızı anlatıp bilgilendirirmisiniz lütfen.Ve dr.nuz kimdi?

Kızlar üniversitede ameliyat olacaktım daha önceden söylemiştim iptal edildi depremden dolayı artık bekleyecek takatim kalmadı bazı korkularımdan dolayı da özelde olmaya karar verdim arastırmalar sonucu bi doktor buldum eski şevket yılmaz da çalışıyormus hürrem şebnem gürler bu doktora ameliyat olan varmı aranızda onunla görüşmeye gidicem pazartesi günü ve görüşme falan ne kadar süre verir ameliyat günü acaba bir an önce olmak istiyorum

Slm herkese.KartalmLütfi Kırdar şehir hast.den dr.Ali Cem Akpınar'da (asistanlarına)muatene oldum.Ölçülerim alındı sgk'nın karşılayacağını söylediler.Malzeme vs.hepsini.Ölçü 30 cm üstü dendi.Sıraya alındım.Anlıyacağınız hiçbir ödeme yapmıyacakmışım.Ancak gelgelelim korkuyorum.Aranızda devlet hast.de ameliyat olan var mı?Memnuniyet ve şikayetleri duymak isterim.Zira operasyon ve sonrası şikayetler anladığım kadarıyla kişiden kişiye değişiyor.Tek derdim devlet hast.si doğru bir karar mı.Hoş özelde yaptıracak bütçem yok.
Merhaba bende konya da devlette olucam
Ama gününü söylemiyorlar 1 gün önceden arayacaklarmıs

Günümü aldımmmm 31 mayısta ameliyat oluyorumm yanıma neler almalıyım bana söylermisiniz
Merhabaa. Ben yanima 2 takım önden dugmeli pijama ic camasiri ped islak mendil el yuz havlusu terlik ve corap kullaniyorsaniz gunluk ictiginiz ilaclar (ameliyattan oncr hemsire bilgisini aliyor)almistim. Yanima aldiklarim yeterli olmustu benim için. Simdiden gecmis olsun🥰

Merhabaa. Ben yanima 2 takım önden dugmeli pijama ic camasiri ped islak mendil el yuz havlusu terlik ve corap kullaniyorsaniz gunluk ictiginiz ilaclar (ameliyattan oncr hemsire bilgisini aliyor)almistim. Yanima aldiklarim yeterli olmustu benim için. Simdiden gecmis olsun🥰
Teşekkür birde beden konusunda çok kararsızım yaa boyum 158 kum saati vucudum var basenimde var ama geniş değil üst bedenim normalde m ama sütyenden dolayı xxl tercih ediyordum doktorla salı günü konusucaz beden konusunu hangisi olsa iyi olur 80 düşünüyorum zayırflarsam dahada küçük olurmu 85 büyükmü kalır okadar kararsızımki

Teşekkür birde beden konusunda çok kararsızım yaa boyum 158 kum saati vucudum var basenimde var ama geniş değil üst bedenim normalde m ama sütyenden dolayı xxl tercih ediyordum doktorla salı günü konusucaz beden konusunu hangisi olsa iyi olur 80 düşünüyorum zayırflarsam dahada küçük olurmu 85 büyükmü kalır okadar kararsızımki
CUp konusunda ben doktorumla konusurken kucuk ve dik olsun ama tahta gibide durmasin karismiyorum demistim. 3 bedene yakin kuculttu goguslerimi cok memnunum. Vucut tipinize gore en uygunu hangisiyse ameliyat esnasinda o yapiliyor. Zayiflarsaniz kuculur ama çokta kuculecegini dusunmuyorum ya. Hani devasa bir fark olmaz. Doktorunuza guvenin ama ne istediginize net bir sekilde soyleyin. 🥰

Back