- 29 Mayıs 2022
- 216
- 78
- 18
- 25
- Konu Sahibi ---Lily---
- #40.061
Memelerimin çok küçülmeyeceğini biliyorum doktor muayene ederken söyledi zaten memelerin cupu aynı sarkma yüzünden bedenim büyümüş deri fazlalığın var meme dokun çok fazla yağ değil çok küçülmez dedi işde ben çok kararsızım hem çok küçük olsun istiyorum ben gerekirse kıyafet durusunu beğenmezsem dolgulu kullanırım küçük olsun sütyensiz dursamda sarkmasın istiyorum bi yanımda sarkıklığından çok çektin bi miktar büyük olsun sarkmaz yaa diyor bilmiyorum gerçekten vayy be devasa memelere uygun olabilecek babanne sütyenlerinden birini ağlayarak alırken simdi mememin bedenini seçmeye geldim allah isteyen herkese banada nasip etsin insallahCUp konusunda ben doktorumla konusurken kucuk ve dik olsun ama tahta gibide durmasin karismiyorum demistim. 3 bedene yakin kuculttu goguslerimi cok memnunum. Vucut tipinize gore en uygunu hangisiyse ameliyat esnasinda o yapiliyor. Zayiflarsaniz kuculur ama çokta kuculecegini dusunmuyorum ya. Hani devasa bir fark olmaz. Doktorunuza guvenin ama ne istediginize net bir sekilde soyleyin.