• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Küçültme değildi aslında dikleştirmeydi.ama maalesef epey küçüldü o yüzden silikon istiyorum.başka bir dr a sordum silikonu.önce o potlukları düzeltmem gerekiyor dedi.bende nasıl olur yeni ameliyat oldum dedim
Merhaba ölçünüz şu anda ne oldu ?Büyüklük plarak gayet iyi görünüyor

D kap kullanıyordum şu an C oldu.bazen B de oluyor.kalıba göre açıkçası.ama tabi mutsuzum çok küçüldü
Herkesin kendi düşüncesi benim d bile küçük gelirdi.Şu an b .Bence sizinkiler gerçekten boyut olarak iyi 🧿 izlerde geçer inşallah. bence hiç acele etmeyin

Benimde izlerim var ama asla altında böyle potluk yok kremleri sürerken masaj yapmayı denediniz mi benim başlangıç ve bitiş yerlerinde vardı her krem sürdüğümde çok bastırmadan masaj yaptım geçti
anladim. cok gecmis olsun yeniden, o potluklar ic dikislerin sisligidir. zamanla iner umarim.. su an acele etmeyin yeniden ameliyat icin lutfen.. diklestirme yapilirken silikon konmasi konusunu konusmus muydunuz?

Merhaba ben de yeni ameliyat oldum memem ağzıma girecek gibi su an 1 hafta oldu sizin 1.5 ay geçmiş sarkma oldu mu aslında sarkma derken meme aşağı doğru şekil aldı mı? Üst bölgedeki şişkinlik aşağı doğru yumuşadı mı onu sormam istedim
Merhaba aynu şeyi hissediyorum o nedenle yazmak istedim size, acaba çok sarkıktı ondan öı böyle oldu bilmiyorum ama sanki fazla yukardalar, ameliyatın 5. Günündeyim uzunca yazacağım ameliyat sürecimi

Merhaba aynu şeyi hissediyorum o nedenle yazmak istedim size, acaba çok sarkıktı ondan öı böyle oldu bilmiyorum ama sanki fazla yukardalar, ameliyatın 5. Günündeyim uzunca yazacağım ameliyat sürecimi
Çok normal öyle olması daha çok az bir süre olmuş ödemlerden kaynaklı öyle bende ilk slikonlu gibiydim zamanla meme yumuşayıp aşağıya iniyor bugün 3. ayım normalleştiler tamamen bol bol su içip ödem atın

Arkadaşlar merhaba bu ameliyat için önden ne kadar kilo vermemiz gerekiyor? Bende bu haftasonu muayeneye gidicem inşallah doktor ne dicek diye merak ediyorum Şuan emziriyorum ancak sütüm baya azaldı artık ve bu ağırlıkları taşımak istemiyorum merakla bekliyorum ayrıca kaç beden istediğimizi biz mi belirliyoruz?

Arkadaşlar merhaba bu ameliyat için önden ne kadar kilo vermemiz gerekiyor? Bende bu haftasonu muayeneye gidicem inşallah doktor ne dicek diye merak ediyorum Şuan emziriyorum ancak sütüm baya azaldı artık ve bu ağırlıkları taşımak istemiyorum merakla bekliyorum ayrıca kaç beden istediğimizi biz mi belirliyoruz?
Ben 78.6 girdim ameliyata kiloyu sorun Yapmadılar kilonuz kaç bilmiyorum ama bence kilo verince göğüslerde aşırı bir küçülme olmuyor. Ben beden isteğimi doktora söylemedim sadece ona guvendim çizimi yaptı o şekilde.. sizin kaç beden şuan hayatımda verdiğim en doğru karar benim ameliyat olmaktı değerli bayan

Kızlar ben daha öncede yazmıstım 20 subatta üniversitede ameliyat olacaktım bir hafta kala arayıp deprem nedeniyle iptal ettklerini ertelediklerini söylediler ama ne arayan var ne bi haber üç ay oldu aradım hastaneyi biz bilmiyoruz doktorlar arıyor dediler yarın üniversiteye gitmeyi düşünüyorum görüşmek için unuttularmı iptalmi ettiler daha ne kadar bekleyeceğim belirsiz bir süreçteyim psikolojim alt üst memelerm gittikçe kötüleşiyor sarkmaktan deprem sonrası devlette yada üniversitede ameliyay olan varmı beni niye iptal ettiler anlamadım ☹️😭😭

Ben 78.6 girdim ameliyata kiloyu sorun Yapmadılar kilonuz kaç bilmiyorum ama bence kilo verince göğüslerde aşırı bir küçülme olmuyor. Ben beden isteğimi doktora söylemedim sadece ona guvendim çizimi yaptı o şekilde.. sizin kaç beden şuan hayatımda verdiğim en doğru karar benim ameliyat olmaktı değerli bayan
Merhaba açıklayıcı yorumunuz için çok teşekkürler🌺 Benim boyum 163 kilom 67 ama göbeğimden alıyorum kiloyu en çok o yüzden doktor biraz verirsen iyi olur dedi çünkü bu sefer göbeğin meydana çıkacak dedi doktorun ölçüsüyle 90D çıktı o da 100e denk geliyormuş 🥲 sütüm baya azalmaya başladı sonuna kadar emzirmeye devam edicem inşallah muhtemelen Ekim gibi ameliyat olcam 🙏

Ben de küçültmek istiyorum ama bazen kol altına yakın bolgedeki yağ toplanmasını olduğu yerde bırakıyor doktorlar. Meme kuculse de sutyenden taşıyor o bölüm. Biraz dairesel değil de dikey eksenden basık bir elips sekli ortaya çıkıyor bilmiyorum anlatabildim mi ama bu görüntüye sebep olmayan bir doktor önerirseniz Eylül'de görebilirim ve gün alabilirim.

Back