• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar bugün özellikle sağ uç çok sızlıyor bandaj var açıp bakmakta istemiyorum yarın kontrol var aranızda bu durumu yaşayan var mı

Kızlar dertleşmek için yazıyorum ben 2017 senesinde bu forumdan araştırarak meme küçültme operasyonu oldum.tabi o zamanlar kimsenin emzirme tecrübesi yoktu.herkez kulaktan dolma bilgiler yazıyordu ben de ameliyat olma kararı aldım.2018 de ameliyat oldum herşey çok güzeldi o kadar mutlu oldum ki. Kendime özgüvenim geldi. Ama şimdi 3. Bebeğim dünyaya geldi ve ben kahroluyorum çünkü normalde 200 ml gelen sütüm şimdi sadece 30 CC. Doktor sadece biraz az gelir demişti ama bu hale geldik.gece gündüz ağlıyorum vicdan azabından kahroluyorum. Ameliyat olmadan çok düşünün

Kızlar dertleşmek için yazıyorum ben 2017 senesinde bu forumdan araştırarak meme küçültme operasyonu oldum.tabi o zamanlar kimsenin emzirme tecrübesi yoktu.herkez kulaktan dolma bilgiler yazıyordu ben de ameliyat olma kararı aldım.2018 de ameliyat oldum herşey çok güzeldi o kadar mutlu oldum ki. Kendime özgüvenim geldi. Ama şimdi 3. Bebeğim dünyaya geldi ve ben kahroluyorum çünkü normalde 200 ml gelen sütüm şimdi sadece 30 CC. Doktor sadece biraz az gelir demişti ama bu hale geldik.gece gündüz ağlıyorum vicdan azabından kahroluyorum. Ameliyat olmadan çok düşünün
Ben henüz evli değilim doktorum süt kanallarını bir yere toplayacağını söyledi benimde araştırmalarım gereği ve çevremde anne olan arkadaşlarımın bir çoğunun emziremediğini gözlemledim ve karar verdim hatta onlar olmam konusunda cesaretlendirdi o yüzden kendinizi üzmeyin annemde beni çok kısa bir süre emzirebilmiş bazen herşey yolundaykende olmayabilir benim sürecim epey bir ağrılı geçiyor ona üzülüyorum

Benimde 2 güne 1. Ayım dolacak. Ameliyat Olacak arkadaşlar için bigilendirme yapmak istedim. Ödemlerim büyük miktarda gitti gibi geliyor ve geçen hafta kendime balenli ama dolgulu olmayan bir sütyen takımı aldım. s beden aldım ve ilk defa alt üst aynı bedeni giydim. S beden kaça denk geliyor diye satış elemanıyla konuşunca genelde 75b dir dedi. Göğüs altımı ölçerek bedene75 demişti. Şimdi sadece daha fazla ödem inmesi olacak mı ya da hala değişimler olacak mı ilerleyen aylarda onu merak ediyorum. İz kremine de geçen hafta başladık. Ağzı sızı gibi durumları başından bu yana çok yaşamamıştım zaten. Araba kullanmaya da mecburiyet sebebiyle 10. Günde başlamıştım ben. Sorularını sorabilirsiniz. Bende daha ileride olan arkadaşlardan ilerleyen ayları duymak isterdim.. Sarkma ve küçülme durumlarını merak ediyorum..

Kilo
Ben henüz evli değilim doktorum süt kanallarını bir yere toplayacağını söyledi benimde araştırmalarım gereği ve çevremde anne olan arkadaşlarımın bir çoğunun emziremediğini gözlemledim ve karar verdim hatta onlar olmam konusunda cesaretlendirdi o yüzden kendinizi üzmeyin annemde beni çok kısa bir süre emzirebilmiş bazen herşey yolundaykende olmayabilir benim sürecim epey bir ağrılı geçiyor ona üzülüyorum

Hızla mutlulukla iyileşin.bende ameliyattan sonra mutluluktan ağlamıştım.insanın kadınsı tarafının işkence olmaması büyük bir nimet.yalnız Kilo almamaya dikkat edin. Biz büyük memelerin sıkıntısı kiloyla birlikte onlarında büyümesi. Kilo alırsanız eski haline dönme ihtimali çok yüksek.

Kesinlikle benim bir oğlum var ve memelerim o kdar büyüktü ki o haliyle de emziremedim çok az süt geliyordu üstüne sağıyordum yine gelmiyordu çocuk zaten memeyi kavrayamıyordu eziyet ki ne eziyet , mamayla devam ettik.

Hızla mutlulukla iyileşin.bende ameliyattan sonra mutluluktan ağlamıştım.insanın kadınsı tarafının işkence olmaması büyük bir nimet.yalnız Kilo almamaya dikkat edin. Biz büyük memelerin sıkıntısı kiloyla birlikte onlarında büyümesi. Kilo alırsanız eski haline dönme ihtimali çok yüksek.
Ben doktora ameliyattan önce sormuştum şey dedi bir daha asla bu kadar büyümez :d ben şeyi
Merak benim şuan baya bi kilo da fazlam var verdiğimde de çok küçülüp sarkar mı ameliyat olup üstüne kilo verenler aydınlatırsa çok güzel olur 🙏

Ben doktora ameliyattan önce sormuştum şey dedi bir daha asla bu kadar büyümez :d ben şeyi
Merak benim şuan baya bi kilo da fazlam var verdiğimde de çok küçülüp sarkar mı ameliyat olup üstüne kilo verenler aydınlatırsa çok güzel olur 🙏
Bende doktora bunu sordum. Kilo alışverişinde ameliyat olmamış meme nasıl sarkma yapıyorsa bu da tabiki yapacak dedi.. İçinde Silikon olmayıp normal memenin kendi yapısıyla toparlandığı için herhalde..gene de yaşayanlardan duysak daha iyi olur..

Sağ meme ucunjn altındaki açılmış dikiş açıla açıla ilerliyor ne olacak böyle ya biri beni rahatlatsın doktorum dikmedi pansuman yap dedi ama napıcam böyle nasıl iyileşecek bugün biraz daha açılmış

Sağ meme ucunjn altındaki açılmış dikiş açıla açıla ilerliyor ne olacak böyle ya biri beni rahatlatsın doktorum dikmedi pansuman yap dedi ama napıcam böyle nasıl iyileşecek bugün biraz daha açılmış
Arkadaşımında bantlara alerjisi varmış kaşımış dikiş açılmış doktor krem sürüp kapatmış bir kaç gün sonra tekrar gidecekmiş üzülmeyin illaki kapanacak gögüs hareketli ve yağlı olduğu için geç kapanıyor bu ara et türevleri tüketmeye çalışın

Ben de bugün kontole gittim. Benim de agnı yer de biraz açılma var .Ama dikişe gerek yok dedi Sanırım ödemlerden dolayı oluyor ben arnica jel krem sürüp masaj yapıyorum m

Ben de bugün kontole gittim. Benim de agnı yer de biraz açılma var .Ama dikişe gerek yok dedi Sanırım ödemlerden dolayı oluyor ben arnica jel krem sürüp masaj yapıyorum m
Ya vallahi açık yer başta küçüktü şimdi aşağı da doğru açılarak devam etmiş, o krem iz kremi mi bana iz kremi olarak verdiğine başlamadım orası açık yara olduğu için çok fazla ellemiyorum teramisin rif ve kantaron sürüp gazlı bezle kapatıyorum

İz kremi değil ödem kremi Size iz kremi olarak ne verdiler .bana henüz iz için krem verilme di zaten bantlar duruyor (uçlar da bant yok)

Selam kizlar bende 24.01 ameliyat oldum Asude köksal, gercekten asiri memnunum. Ameliyat sonra sadece tansiyonumda sorun vardi narkozdan dolayi, ama agri sizi hic olmadi ben cok saskindim, cok kötü bir agri ve kötü sürec bekliyordum hatte 3. günden itibaren alisverise bile ciktim … benden 2kg alindi sag memeden 1.2 kg ve acilma oldu sag gögsümde . Suan kantaron yagi kullaniyorum acik yere ve büyük bir yara bakalim ne zaman iyilesicek.

Ya vallahi açık yer başta küçüktü şimdi aşağı da doğru açılarak devam etmiş, o krem iz kremi mi bana iz kremi olarak verdiğine başlamadım orası açık yara olduğu için çok fazla ellemiyorum teramisin rif ve kantaron sürüp gazlı bezle kapatıyorum
Bendede ayni problem ya benimde sinirlerim bozuldu bebegime bakamiyorum tek basima insallah kantaron yagi iyi gelir gercekten, ne zamandan beri kullaniyosum ? Ben pazartesi basladim ve hafif iyilesme olmus dün yeniledim. Her 3-4 günde bir yapicam fazla ellemek istemiyorum…

Kantaron yağı kullanan var mı arkadaşlar varsada kaçıncı günde başladınız
Ben sürüyorum kuru dikisiniz varsa sürebilirsiniz bir zararı olmaz daha çabuk iyileştirir doktor da bana kullan dedi , ben normal doğumumdan sonra da kullandım cabuk iyilesti

Back