Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bugün kontrolüm vardı doktorum pansumanımı yaptı çok iyi olduğumu ağrılarımın giderek azalacağını söyledi

Arkadaşlar merhaba hepinize. Öncelikle küçültme ameliyatı olanlar, geçmiş olsun hepinize umarım süreci çok güzel geçirirsiniz. Ben bir şey sormak istiyorum. Pazartesi ameliyat oldum. Bugün 4. Günümdeyim, normalde çok şükür ki hiç ağrı sızı çekmedim, acıya direncimde bayağı yüksek belki de bundandır, bilemiyorum ama bugün batışma ve yanma gibi bir durum var birde hafif hafif kaşıntı hissediyorum. Biraz tedirgin oldum ama tecrübeli arkadaşlar normal mi bu? Bilgisi olan varsa lütfen söyleyebilir mi?

Geçmiş olsun bende salı günü oldum ve bunların hepsini ilk günden yaşamaya başladım bugün epey bir kaşınıyorum kontrolüm vardı doktorum bunların hepsinin normal olduğunu söyledi

Geçmiş olsun bende salı günü oldum ve bunların hepsini ilk günden yaşamaya başladım bugün epey bir kaşınıyorum kontrolüm vardı doktorum bunların hepsinin normal olduğunu söyledi
İlk günden hissettiğim sızılar vardı ama bugünkü gibi değildi. Biraz korkuttu açıkçası ama teşekkür ederim, size de geçmiş olsun.

Selam o kasinti bende de olmustu hatta ikinci hafta ise basladigimda tuvalette kasiyordum cok surmedi ama ara ara oldu birkac gunde gecti

3ve 4 günlerde kaşıntı bende de oldu normaldir
Ya arkadaşlar benim sağ meme ucu dikisim kanıyor orası sol gibi değil sol taraf kuru ama sağ taraf hep ıslak gazlı beze yapışıyor doktora attım normal dedi ama oglum vurmustu engelleyemedik dikis acıldı kesin korkuyorum ya

Nasıl oldunuz akıntınız devam ediyor mu benimde bugün 5.günüm batmalarım devam ediyor

Nasıl oldunuz akıntınız devam ediyor mu benimde bugün 5.günüm batmalarım devam ediyor
Evet ya devam ediyor malesef sağ mememde bugün öyle bi akmış ki yorgana kadar geçmiş korktum açıp pansuman yaptık , arada benim de mememde ağrı oluyor sanki kitle gibi böyle koltuk altlarıma dogru sertlik gibi ağrı yapıyor sizin batmalar da böyle mi

Bende gogus içinde batma az olmustu ama rahatsizlik verecek kadar degildi cok kucuk batmalar

Benim meme başlarıma doğru sanki dikişlere iğne batırıyor gibiler tatlı tatlıda kaşınıyor yukarılarda regl olduğumuzda şişer sızlar ya öyle bugün 5.günüm artık normale dönmek istiyor insan psikolojik olarakta yoruluyor moraracak mı çürüyecek mi sıkıntılı benim için süreç

Gecmis olsun ameliyata ne kadar ödediniz özel mesaj olarakda yazabilirseniz sevinirim fiyat bulamadim baktigim sitelerde

Ben de dün kontrole gittim.Pansuman yenilendi ama aşırı ödem var.Dün ilk kez banyo yaptım .doktor önce atleti sonra sütyeni giyinmemi söyledi .Sütyenlerin kumaşı alerji yapıyormuş akıntılar bende de var Bu gece yanlış hareketle direnlerin çıktığı yerin üzerine yatmışım .Uyandığımda çok canım yanıyordu

Gecmis olsun ameliyata ne kadar ödediniz özel mesaj olarakda yazabilirseniz sevinirim fiyat bulamadim baktigim sitelerde
50 bin

Ay gecmis olsun size de ya bir kurusa dikisler rahatlarız insallah . Meme içinde sert doku hissi geliyor mu size de sağ sol koltukaltına doğru kitle gibi dokununca ağrıyor

Ay gecmis olsun size de ya bir kurusa dikisler rahatlarız insallah . Meme içinde sert doku hissi geliyor mu size de sağ sol koltukaltına doğru kitle gibi dokununca ağrıyor
Ben korkudan dokunamıyorum ama olur olması narmal .içeride bir sürü işlem yapıldı Aslında şimdi aklıma geldi dokunmadan o dediğiniz jştle hissi ağrıları var Ama geçecek inşallah Bu aşamaya geldik ya büyüklüğünden memnun musunuz

Bana sormadınız ama ben yazayım çünkü insanlar hep öğrenmek istiyor ne yaşayacak ne ödeyecek Bana hastane 63 000 fiyat verdi Ama 55 000 e anlaştık Kredi kartına taksit imkanı da oluyor du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…