• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Anesteziden hemen uyandım ve konuşmaya başladım hatta çok iyiyim sadece ağrım var dedim belkide çok tezcanlı olduğum içindir ağrı kesiciyi akşam tekrar yapacaklar şuan ilaç etkisinden midir bilmiyorum sırtım çok rahat
Geçmiş olsun. Daha da iyi olursunuz inşallah.ne kadar doku çıkarıldı .Sırt ağrısı gerçekten benim de ilk günden beri çok rahatladı .Ne çekmişiz sırt ,boyun ,bel ağrılarından

Anesteziden hemen uyandım ve konuşmaya başladım hatta çok iyiyim sadece ağrım var dedim belkide çok tezcanlı olduğum içindir ağrı kesiciyi akşam tekrar yapacaklar şuan ilaç etkisinden midir bilmiyorum sırtım çok rahat
Geçmiş olsun hastaneden çıkınca da ağrım olmadı benim evdekilerin ısrarıyla aldım ağrı kesici yoksa gerek olmadı sizin de olmaz insallah

merhaba son durumunuz nasıl ocak ayında ameliyat olmuşsunu geçmiş olsun
Çok tşk ederim. Bugün 21 gün oldu. Hatta kontrolüme gittim geldim bugün. Bneim sürecim şükür sorunsuz gidiyor şimdilik.. İz kremine başlayacağım artık. Ödemler gidince biraz daha küçülecekmiş. Şimdi c kabı doldurmuyorum. Ben olabildiğince küçük istemiştim zaten. İstediğim gibi olur umarım. Sizin nasıl gidiyor süreciniz?

Geçmiş olsun hastaneden çıkınca da ağrım olmadı benim evdekilerin ısrarıyla aldım ağrı kesici yoksa gerek olmadı sizin de olmaz insallah
Merhaba banyo yaptınız mı benim bantlar hala duruyor perşembe veya cumartesi kontrole gideceğim.evde bugün 5 dakika sütyensiz gezdim

Merhaba banyo yaptınız mı benim bantlar hala duruyor perşembe veya cumartesi kontrole gideceğim.evde bugün 5 dakika sütyensiz gezdim
Hemşire söyledi bana banyo yap bantlarını çıkar diye ben de dün yaptım ama banyodan sonra da bantlar çok yumuşamadı o yüzden çıkartmaya cesaret edemedim yarın kontrolde doktor çıkartacak

Gece boyunca direnler ve korse yüzünden çok ağrım oldu ve hiç uyuyamadım 2 defa ağrı kesici ve serum taktılar sabah dr pansumanı yaptı ve iyi göründüğümü ağrıların bir süre devam edeceğini söyledi taburcu etti eve gelince biraz uyuyabilmişim çok ödem topluyorum uzanınca sizinde böyle miydi

Gece boyunca direnler ve korse yüzünden çok ağrım oldu ve hiç uyuyamadım 2 defa ağrı kesici ve serum taktılar sabah dr pansumanı yaptı ve iyi göründüğümü ağrıların bir süre devam edeceğini söyledi taburcu etti eve gelince biraz uyuyabilmişim çok ödem topluyorum uzanınca sizinde böyle miydi
Benim yarın 1 hafta olacak direnler çıkınca rahatlama oluyor.Ama ödemler hala devam ediyor

Evet bende de sabah ilk kalkmada davul gibi olduğunu hissediyordum. Biraz daha dik pozisyonda yatıyordum ilk zamanlar ama ona rağmen gene de sabahları daha şişmiş oluyordu. Zamanla geçecek o his

Ya benim tek mememde böyle titreşimli bir sızlama oluyor ara ara sizde de oldu mu normal mi bir de gerçekten ateşimi ölçüyorum ateş çıkmıyor ama tir tir titriyorum bembeyaz kesiliyorum asla ısınamıyorum ateşim var vücudum sıcak gözaltlarım mosmor grip gibi bir durumum yok doktora bugün söyledim normal dedi ama enfeksiyon kaynaklıysa kaç gündür antibiyotik kullanıyorum bitecek yarın fayda etmedi . Bu ateş olayı gün ortası oluyor biraz uyuyorum donmuş halde ateşli kalkıyorum parol iÇince ateşim ve üşümem geçiyor .

Ya benim tek mememde böyle titreşimli bir sızlama oluyor ara ara sizde de oldu mu normal mi bir de gerçekten ateşimi ölçüyorum ateş çıkmıyor ama tir tir titriyorum bembeyaz kesiliyorum asla ısınamıyorum ateşim var vücudum sıcak gözaltlarım mosmor grip gibi bir durumum yok doktora bugün söyledim normal dedi ama enfeksiyon kaynaklıysa kaç gündür antibiyotik kullanıyorum bitecek yarın fayda etmedi . Bu ateş olayı gün ortası oluyor biraz uyuyorum donmuş halde ateşli kalkıyorum parol iÇince ateşim ve üşümem geçiyor .
O titreşimli sızlama olayı bende ameliyattan çıktıktan 2-3 saat sonra sol tarafta bı kaç kere olmuştu. Sizdeki nasıl tam olarak bilmiyorum ama ben epey korkmuştum. Doktoruma sorduğumda kas altı dikişlerden dolayı normal bi durum demişti.

Benim sol memem çok ağırdı ödemlerim o kadar fazla ki zonkluyo resmen oturup kalkarken çok zorlanıyorum bende bir üşüyorum sonra acayip bir ter boşalması oluyor hiç bu kadar ağrılı olacağını düşünmemiştim moralim çok bozuk

Benim sol memem çok ağırdı ödemlerim o kadar fazla ki zonkluyo resmen oturup kalkarken çok zorlanıyorum bende bir üşüyorum sonra acayip bir ter boşalması oluyor hiç bu kadar ağrılı olacağını düşünmemiştim moralim çok bozuk
Benim ödemim geçmesi 3-4 gün sürdü belki hala vardır bol bol ödem atıcı su içmeye dikkat ettim fazla yemedim tatsız da olsa tuz kullanmadım . 3 kg ödem attım 2 günde gerçekten davul gibi oluyoruz

Ama henüz nekahat dönemindeyiz .Bunlar normal büyük bir operasyon atlattık.O titreşmeler vücudun çalıştığını gösterir Kanlanacak içerisi damarlarda kan hareket etmeli Elimiz kesildiğinde bile neler hissediyoruz.Bir de ev içinde yürümek nereye kadar dışarı çıkıp oksijen almamız lazım.ben ayağa kalkınca vücudum sallanıyor resmen

Ne durumdasınız arkadaşlar ben zonklamalı ve kaşınmalı durumdayım yarın kontrolüm var ve korkuyorum neden bu kadar ağrım var eve çıkalı bugün ikinci gün

Ne durumdasınız arkadaşlar ben zonklamalı ve kaşınmalı durumdayım yarın kontrolüm var ve korkuyorum neden bu kadar ağrım var eve çıkalı bugün ikinci gün
Benim kaşıntılar başlamadı .Zonklamalı ve bıçak batmalı ,iğne batmalı ama geçecek inşallah İyi ki yaptırmışım sırtım rahat etti

Back