- 12 Ocak 2009
- 538
- 547
- 648
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.641
Hemşire söyledi bana banyo yap bantlarını çıkar diye ben de dün yaptım ama banyodan sonra da bantlar çok yumuşamadı o yüzden çıkartmaya cesaret edemedim yarın kontrolde doktor çıkartacakMerhaba banyo yaptınız mı benim bantlar hala duruyor perşembe veya cumartesi kontrole gideceğim.evde bugün 5 dakika sütyensiz gezdim
Şimdi çıktım kontrolden sağ meme altımdaki dikişte akıntı varmış farklı bir solüsyon verdi onu damlat 1 hafta dedi sonra tekrar gideceğimArnica diye bir krem vermişlerdi ilk günden beri onu kullanıyorum.Hem ödem için hem morarma için
Benim yarın 1 hafta olacak direnler çıkınca rahatlama oluyor.Ama ödemler hala devam ediyorGece boyunca direnler ve korse yüzünden çok ağrım oldu ve hiç uyuyamadım 2 defa ağrı kesici ve serum taktılar sabah dr pansumanı yaptı ve iyi göründüğümü ağrıların bir süre devam edeceğini söyledi taburcu etti eve gelince biraz uyuyabilmişim çok ödem topluyorum uzanınca sizinde böyle miydi
Evet bende de sabah ilk kalkmada davul gibi olduğunu hissediyordum. Biraz daha dik pozisyonda yatıyordum ilk zamanlar ama ona rağmen gene de sabahları daha şişmiş oluyordu. Zamanla geçecek o hisGece boyunca direnler ve korse yüzünden çok ağrım oldu ve hiç uyuyamadım 2 defa ağrı kesici ve serum taktılar sabah dr pansumanı yaptı ve iyi göründüğümü ağrıların bir süre devam edeceğini söyledi taburcu etti eve gelince biraz uyuyabilmişim çok ödem topluyorum uzanınca sizinde böyle miydi
O titreşimli sızlama olayı bende ameliyattan çıktıktan 2-3 saat sonra sol tarafta bı kaç kere olmuştu. Sizdeki nasıl tam olarak bilmiyorum ama ben epey korkmuştum. Doktoruma sorduğumda kas altı dikişlerden dolayı normal bi durum demişti.Ya benim tek mememde böyle titreşimli bir sızlama oluyor ara ara sizde de oldu mu normal mi bir de gerçekten ateşimi ölçüyorum ateş çıkmıyor ama tir tir titriyorum bembeyaz kesiliyorum asla ısınamıyorum ateşim var vücudum sıcak gözaltlarım mosmor grip gibi bir durumum yok doktora bugün söyledim normal dedi ama enfeksiyon kaynaklıysa kaç gündür antibiyotik kullanıyorum bitecek yarın fayda etmedi . Bu ateş olayı gün ortası oluyor biraz uyuyorum donmuş halde ateşli kalkıyorum parol iÇince ateşim ve üşümem geçiyor .
Benim ödemim geçmesi 3-4 gün sürdü belki hala vardır bol bol ödem atıcı su içmeye dikkat ettim fazla yemedim tatsız da olsa tuz kullanmadım . 3 kg ödem attım 2 günde gerçekten davul gibi oluyoruzBenim sol memem çok ağırdı ödemlerim o kadar fazla ki zonkluyo resmen oturup kalkarken çok zorlanıyorum bende bir üşüyorum sonra acayip bir ter boşalması oluyor hiç bu kadar ağrılı olacağını düşünmemiştim moralim çok bozuk
Böyle batma gibi oluyor ara ara evetAğrınız var mıydı böyle bıçak saplar gibi iğne batması gibi korkuyorum ağrı geçmezse diye
Ama henüz nekahat dönemindeyiz .Bunlar normal büyük bir operasyon atlattık.O titreşmeler vücudun çalıştığını gösterir Kanlanacak içerisi damarlarda kan hareket etmeli Elimiz kesildiğinde bile neler hissediyoruz.Bir de ev içinde yürümek nereye kadar dışarı çıkıp oksijen almamız lazım.ben ayağa kalkınca vücudum sallanıyor resmenYa benim tek mememde böyle titreşimli bir sızlama oluyor ara ara sizde de oldu mu normal mi bir de gerçekten ateşimi ölçüyorum ateş çıkmıyor ama tir tir titriyorum bembeyaz kesiliyorum asla ısınamıyorum ateşim var vücudum sıcak gözaltlarım mosmor grip gibi bir durumum yok doktora bugün söyledim normal dedi ama enfeksiyon kaynaklıysa kaç gündür antibiyotik kullanıyorum bitecek yarın fayda etmedi . Bu ateş olayı gün ortası oluyor biraz uyuyorum donmuş halde ateşli kalkıyorum parol iÇince ateşim ve üşümem geçiyor .
Benim kaşıntılar başlamadı .Zonklamalı ve bıçak batmalı ,iğne batmalı ama geçecek inşallah İyi ki yaptırmışım sırtım rahat ettiNe durumdasınız arkadaşlar ben zonklamalı ve kaşınmalı durumdayım yarın kontrolüm var ve korkuyorum neden bu kadar ağrım var eve çıkalı bugün ikinci gün
Merhaba nasıl oldunuz var mi agri benim 2 ay olacak haftaya dün spora basladim agir kaldirmiyorum sadece pilatesÇok teşekkür ederim aynen öyle boşuna yükmüş 500 gr toplamda 1 kg çıkarılmış doktorum b cup olduğumu söyledi
Geçmiş olsun bende salı günü oldum ve bunların hepsini ilk günden yaşamaya başladım bugün epey bir kaşınıyorum kontrolüm vardı doktorum bunların hepsinin normal olduğunu söylediArkadaşlar merhaba hepinize. Öncelikle küçültme ameliyatı olanlar, geçmiş olsun hepinize umarım süreci çok güzel geçirirsiniz.Ben bir şey sormak istiyorum. Pazartesi ameliyat oldum. Bugün 4. Günümdeyim, normalde çok şükür ki hiç ağrı sızı çekmedim, acıya direncimde bayağı yüksek belki de bundandır, bilemiyorum ama bugün batışma ve yanma gibi bir durum var birde hafif hafif kaşıntı hissediyorum. Biraz tedirgin oldum ama tecrübeli arkadaşlar normal mi bu? Bilgisi olan varsa lütfen söyleyebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?