- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.681
Memnunum biz bu kadar küçüleceğini tahmin etmiyorduk bile benim icin hayal bi görüntü hala şaşırıyorum bu ben miyim nasıl bu kadar hızlı oldu daha gecen hafta koca memelerle bas etmeye calısıyordum diyorumBen korkudan dokunamıyorum ama olur olması narmal .içeride bir sürü işlem yapıldı Aslında şimdi aklıma geldi dokunmadan o dediğiniz jştle hissi ağrıları var Ama geçecek inşallah Bu aşamaya geldik ya büyüklüğünden memnun musunuz
Ben de aynı öyleyim Eski sütyenleden denedim Hatta o sütyen küçük geliyor du içi boş durdu.Ne çekmişiz yaaa .Sırtım ağrımıyor kendi kendime dikleşti sırtımMemnunum biz bu kadar küçüleceğini tahmin etmiyorduk bile benim icin hayal bi görüntü hala şaşırıyorum bu ben miyim nasıl bu kadar hızlı oldu daha gecen hafta koca memelerle bas etmeye calısıyordum diyorum
Cok teşekkür ederim hangi il acabaBana sormadınız ama ben yazayım çünkü insanlar hep öğrenmek istiyor ne yaşayacak ne ödeyecek Bana hastane 63 000 fiyat verdi Ama 55 000 e anlaştık Kredi kartına taksit imkanı da oluyor du
İstanbulCok teşekkür ederim hangi il acaba
Ben onu 3.gün kontrolümde sordum öyle birşey olsaydı şuan dikişlerin bana bağırıyor olurdu demişti bugün 6. gün yine kontrolüm vardı herşey yolundaydı böyle şeyler düşünmeyin aklınıza bile getirmeyin dediArkadaşlar ben bir şey daha sormak istiyorum. Doktor bana meme küçültme ameliyatı öncesi riskleri sayarken meme başında çürüme olabilir demişti. 1 hafta geçti yarın kontrolüm var. Ameliyattan ertesi gün ve direnleri çıkartırken kontrol etmişti en son. Çürüme gibi bir şey olsaydı o zamanlar fark edilir miydi, ya da bundan sonrasında öyle bir risk var mı acaba biliyor musunuz?
3. Gün kontrolünde sormayı unuttum bende maalesef ama o da kontrol etti, bir şey demedi. Kendim baktığımda bir sorun yok gibi ama merak ettim sorayım dedim, teşekkür ederimBen onu 3.gün kontrolümde sordum öyle birşey olsaydı şuan dikişlerin bana bağırıyor olurdu demişti bugün 6. gün yine kontrolüm vardı herşey yolundaydı böyle şeyler düşünmeyin aklınıza bile getirmeyin dedi
size de çok geçmiş olsunRica ederim insan ister istemez düşünüyor tabi böyle olasılıkları ama olumlu şeyler düşünmek daha hayrımıza olacak çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun anlıyorum sizi de muhtemelen ya hastaneye fazla hasta girişleri olmuştur ya da ameliyatınızı yapacak doktor da dahil bölgeye gitmişlerdir. Tahminimce 3 aydan erken aramazlar herkesin herşeyin normal rutine dönmesi 3 ayı bulabilir. Sabretmeniz lazım bu kadar beklemişsiniz biraz daha sabredin insallah mükafatı güzel olur.bekleyebilecek durumunuz yoksa benim mesela ödeme imkanım da yoktu ama devlet hastanesini bekleyecek vaktim de yoktu dayanamıyordum artık evden çıkamıyordum eve kimse gelsin istemiyordum her hafta pahalı sütyenler alıyordum yine olmuyordu ağrıdan dayanamıyordum özelden fiyat alıp hemen oldum. Kendinizi tartın bir süre daha bu memelerle dayanabilir miyim ödeyeceğim paraya değer mi böyle bir bütçe ayırabilir miyim gibi ona göre karar verinMerhaba öncelikle tüm türkiye olarak başımız sağolsun ve geçmiş olsun ben birşey sormak istiyorum ama çekiniyorum
Ben bir hafta sonra normal şartlarda uludağ üniversitesinde meme küçültme olacaktım hatta yarın anestezi randevum vardı fakat iki gün önce beni arayıp deprem dolayısıyla ameliyatımın iptal olduğunu söylediler tabi haklı olarak bişey söylemedim ama o anki şokla moral bozukluğuylamı bilmiyorum ne zaman ameliyat olabilirim diye sormadım biz sizi ararız diyip kapattılar ne yapmam gerek ararlarmı acaba aslında utanıyorumda herkes neyle uğraşıyor benim derdim ne diye ama bir senedir beklediğim birşeydi
Teşekkür ederim yanıt için maalesef özelde olacak dururum yok ne kadar süre bekleyeceğimi bilsem gün saymak benim için nebze rahatlatıcı olucak belirsiz bir sürede olduğum için sabırsızlanıyorum sadece tekrar ararlar umarımGeçmiş olsun anlıyorum sizi de muhtemelen ya hastaneye fazla hasta girişleri olmuştur ya da ameliyatınızı yapacak doktor da dahil bölgeye gitmişlerdir. Tahminimce 3 aydan erken aramazlar herkesin herşeyin normal rutine dönmesi 3 ayı bulabilir. Sabretmeniz lazım bu kadar beklemişsiniz biraz daha sabredin insallah mükafatı güzel olur.bekleyebilecek durumunuz yoksa benim mesela ödeme imkanım da yoktu ama devlet hastanesini bekleyecek vaktim de yoktu dayanamıyordum artık evden çıkamıyordum eve kimse gelsin istemiyordum her hafta pahalı sütyenler alıyordum yine olmuyordu ağrıdan dayanamıyordum özelden fiyat alıp hemen oldum. Kendinizi tartın bir süre daha bu memelerle dayanabilir miyim ödeyeceğim paraya değer mi böyle bir bütçe ayırabilir miyim gibi ona göre karar verin
Nasıl oldunuz akıntı durdu mu?Ya sağ meme dikisim acıldı galiba zaten akıntı vardı ama gazlı bezi değiştirmek için kaldırınca çok akıntı oldu ve sızladı bi anda sonra içindeki doku gözüktü ya bi yandan depremzedelere ağlıyorum bi yandan bu, allah hepsine sabır versin. ben uyanıkken tekrar dikilmekten çok korkuyorum dua edin öyle birşey olmasın insallah
Yok durmadı doktordan çıktım açık olan yere diksem de yine aynısı olur dedi pansuman yapmaya devam et , rif diye bir ilaç verdi ve kantaron sürebilirsin dedi. Bana zaten söylemişti senden aldığımız doku fazla olduğu için iyileşmen uzun sürebilir diye , sabredicem artıkNasıl oldunuz akıntı durdu mu?
Bende yıllarca çok istedim sonunda da oldum tamda depreme denk geldi evde yapabilecek birşeyde yok sürekli tv izlemekten iyileşmem gecikiyor o yüzden en hayırlı zamanda olun inşallah ameliyatı bir bakmışsınız olmuş bitmişMerhaba öncelikle tüm türkiye olarak başımız sağolsun ve geçmiş olsun ben birşey sormak istiyorum ama çekiniyorum
Ben bir hafta sonra normal şartlarda uludağ üniversitesinde meme küçültme olacaktım hatta yarın anestezi randevum vardı fakat iki gün önce beni arayıp deprem dolayısıyla ameliyatımın iptal olduğunu söylediler tabi haklı olarak bişey söylemedim ama o anki şokla moral bozukluğuylamı bilmiyorum ne zaman ameliyat olabilirim diye sormadım biz sizi ararız diyip kapattılar ne yapmam gerek ararlarmı acaba aslında utanıyorumda herkes neyle uğraşıyor benim derdim ne diye ama bir senedir beklediğim birşeydi
İnsallah bende kendimi böyle telkin ediyoeum insallah bu zamanları bir an önce geçeriz herşey normale döner sizede geçmiş olsunBende yıllarca çok istedim sonunda da oldum tamda depreme denk geldi evde yapabilecek birşeyde yok sürekli tv izlemekten iyileşmem gecikiyor o yüzden en hayırlı zamanda olun inşallah ameliyatı bir bakmışsınız olmuş bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?