İyiyim bugün itibariyle 9 haftayı geride bıraktım, yaralar tam anlamıyla kapandı, şişlikler büyük ölçüde indi, bölgesel olarak şişkinlik hissediyorum biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım. Ağrım sızım hiç yok, çoook aşırı bir zorlama olunca hafif batmalarım oluyor. Soğukta fazla kalınca bir hassasiyet ve batma hissettim ona dikkat etmek gerek. İzler için bant kullanıyorum bahsettiğim gibi onlar çok pratik ve güvende hissettiriyor. Başlarda gözlemlediğim asimetri tamamen ortadan kalktı, ilk dikişleri gördüğümde meme ucumu yanlış dikmişler diye ağladım ben hahhah hiç öyle bir şey yokmuş
şekil olarak da yerlerine oturuyor göğüsler, hissizlik yaşamadım nerdeyse hiç, gerginlikle hafif bir hissizlik gibi bişey vardı o tamamen geçti. Sırta denk gelen bölgede çok ayakta kalınca bir ağrım oluyor ama bir ilişkisi var mı operasyon ile bilemedim, eskiden kambur dururken şimdi dik durmaya başladığım için vücudum şaşırmış da olabilir
1. Aydan sonra sanırım 5. Haftada sağ memede yoğun bir sertlik oluştu bende, ödem olmadığını çok net farkettim bölgesel bir kitle olduğu bariz, zaten deride de morarma meydana geldi o bölgede, son kontrolde doktorum elle muayene edip biraz daha bekleyelim 3. Ay kontrolünde yeniden değerlendiririz demişti, ağrılı bir kitle değildi, şu an hala hafif bir sertlik devam ediyor ama oldukça azalmış durumda, operasyondan sonra böyle kitleler söz konusu olabiliyor anladığım kadarıyla, burada ki bütün yorumları okudum vakti zamanında aynı sorunu yaşayanlar olmuştu. Zamanla tamamen geçeceğini düşünüyorum
sporcu sütyeni devam, henüz cicili bicili sütyenlere geçiş yapmadım sanırım 3. Ay kontrolümden sonra normal iç çamaşırı sürecine geçiş yaparım ama bana sorarsanız bu şekilde uzunca bir süre devam edebilirim
son bir konu daha, operasyon sonrası 1 regl dönemi geçirdim şimdi 2. Dönemin arefesindeyim, regl öncesi şişkinlik ilk ay beni çok yordu gerçekten ağrı hissettim çünkü zaten hassas bir operasyon sonrası dönemdi, şu an yine ağrılı bir şişkinlik yaşıyorum fakat normal regl öncesi gibi bir meme ağrısına daha yakın diyebilirim. Yanisi benim tecrübeme göre 2. Ay itibariyle herşey yoluna giriyor. Sabır, dikkat ve hijyen çok önemli