Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ya çok teşekkür ederim uzun uzun açıkladığınız için. Bu ürünler eczanede mi satılıyor yoksa trendyolda falan var mı ? Ve ben daha etkili olsun diye önce krem sürüp üstüne bant yapıştırsam olur mu acaba?

Kızlar ameliyattan sonra boyutunu çok beğendim ama giderek küçülüyor ve bu beni çok korkutmaya başladı bugüne kadar çok mutluyken şimdi strese girdim 16.günüm yumuşadılar bayağı ama ya küçülmeye devam ederse off

Ayyyy hadi inşALLLAH o sertlikte geçer hiçbir sorun olmadan herşey gönlünüzce olur

Benim 1 ay oldu çok çok bir küçülme yok sadece hafif indiler. Zaten yumuşama var ise daha da fazla kuculmezmis öyle demişti doktorum. Küçülme arttıkça ödem azaliyormus yani hiç canınızı sıkmayin

İnşallah öyledir. Dikişleriniz izlerini ne durumda hangi kremleri kullanıyorsunuz? Geçmiş olsun bu durumda

Ürünler eczanede satılmıyor ben trendyol üzerinden aldım ve hayır krem sürüp üzerine yapıştırmak doğru değil o zaman yapışmıyor zaten ürün

Küçülme çoook az olacak panik yapmaya gerek yok sadece şişlik indiği için bir miktar hacim azalıyor rahat olabilirsiniz

İnşallah öyledir. Dikişleriniz izlerini ne durumda hangi kremleri kullanıyorsunuz? Geçmiş olsun bu durumda
Benim dikiş izlerim şimdilik duruyor hatta dikişler alındıktan sonra sarı sıvı gelmeye başladı doktor çok normal dedi. Şimdilik pansuman için pomad kullanıyorum yarın da bir kez yapıp birakicam sonra contractubex kremi sürmeyi ve sporcu sütyeni giymemi söylediler ama krem 300 TL ve açıkçası 6 ay kullanmam gerekiyormuş bana çok yüksek geldi. Bantları sordum ben pek önermiyorum dedi ama bantlar bana daha mantıklı geldi hem hergun açmak zorunda klamayacagim hem de rahat olacak bakalım haftaya eğer silikon bant bulursam ondan almayı planlıyorum ama ilk 2 -3 hafta contractubex kullanmayı dusunuyorum.

Küçülme çoook az olacak panik yapmaya gerek yok sadece şişlik indiği için bir miktar hacim azalıyor rahat olabilirsiniz
Ablam sol mememe çarptı ve şu an meme başında ağrı ve sızı var minik de bir kan akmış off sabah doktora gidecem inşallah sorun yoktur ya ve regl olacam birkaç güne acaba o yüzden de hassaslaşmış olabilirler mi çok hassas şu an 16.gün

Ameliyatın üstüne ilk regl nasıl oldu kızlar ?Benim reglim çok yaklaştı şu an çok hassaslar ve sertleştirler önceden daha yumuşaktı çok gerginim

Operasyon yeni, regl öncesi hassasiyeti daha yoğun hissediyor olmanız normal tabi ama aldığınız darbeden kaynaklı bir kan akışı olduysa mutlaka doktora danışın geç kalmayın, geçmiş olsun

Operasyon yeni, regl öncesi hassasiyeti daha yoğun hissediyor olmanız normal tabi ama aldığınız darbeden kaynaklı bir kan akışı olduysa mutlaka doktora danışın geç kalmayın, geçmiş olsun
Off teşekkür ederim sabah 8 de kapısındayım fotoğraf gönderdim kendisi gelmeyi teklif etti de kabul etmedim umarım ciddi bir şey değildir

Cok gecmis olsun acisini resmen hissettim((daha cok taze oldugu icindir merak etmeyin insallahh biran once gecer

Benim ilk regl da baya bı zorladı acı oldu ama kanama için doktara gittigseniz umarım bir sorun olmadığını duymuşsunuzdur. Bu arada meme başına takilmayin derim benimde halen yaralo görünüyor ama onlar geciciymis yani can sikmaya gerek yok doktor herşey normal diyorsa canınızı sıkmayin umarım en yakın zamanda ağrınız da geçer

Merhaba nasi oldunuz acaba gittinizmi doktora
Merhaba teşekkürler sorduğunuz için. Gittim kontrol etti bir şey yok dedi. Hassas olması ve ağrı regl yaklaştığı için olabilir dedi. Ayrıca hissetmen hassasiyet duyman daha iyi en azından his kaybı yaşamadığını anlıyoruz falan dedi. Yanı çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik pansuman yaptı yolladı

Çok teşekkürler evet kan minik bir kandı bir sıkıntı yok dedi. Bana böyle sezeryan bantı gibi bir şey yapıştırıyorlar da yapışkanlı herhalde o etimi bir miktar kaldırıp kanatmış olabilir ağrı sebebi de reglden dolayıdır bir sıkıntı yok dedi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…