- 19 Nisan 2017
- 102
- 18
- 98
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.241
Sadece uç kısmı ameliyattan çıktıktan sonra vardı ama şimdi tamamıyla sol uçta bir his yok gerçi inanın şuan onu takmıyorum bile çünkü kuculmusler eskisine göre mini minnaciklar gerçi bir tık daha küçük olsun istiyordum doktor zamanla yerine oturacak diyince daha da rahatladımRica ederim, en kısa sürede rahatladığınız döneme girersiniz umarımhis kaybından kastınız meme ucu mu bu arada komple meme mi? Ben gerginlikten dolayı çok hafif hissediyordum bölgeyi eğer oysa sorun hiç merak etmeyin geçiyor, bende geçti en azından
2. Aydan bildirmeye devam ediyorum ve küçülmeye devam ediyorlar yerine otururken endişelenmeyinSadece uç kısmı ameliyattan çıktıktan sonra vardı ama şimdi tamamıyla sol uçta bir his yok gerçi inanın şuan onu takmıyorum bile çünkü kuculmusler eskisine göre mini minnaciklar gerçi bir tık daha küçük olsun istiyordum doktor zamanla yerine oturacak diyince daha da rahatladım
SIzin kirmiziliklar ne durumda sondulermi yoksa hafif kabriklik kirmizilik varmi benim doktorum alti ay sonra gel dedi bu kizariklik normalmi bilmiyorum birde ben 60 62 kilo arasinda surekli gidip geliyorum 62 uzerine cikmiyorum fakat her atmisa dusup tekrar 62 ye cikarken gogusten aliyomusum gibi a beden gibiydi gogsum ilk ameliyat oldugumda simdi b buyuk degiller ama buyuyor gibi daha bende normal sutyen takmiyorum o yara izleri aciyor takinca taksamda sadece disarda takarim heralde odem bitti gibiSizinle aynı dönemde ameliyat olmuştuk, aynı zamanlardayız sanırım, ben hala sporcu sütyeni kullanıyorum dün bir arkadaşa da yazdım kademeli kopçası olan bir sütyen kullanıyorum, son kademeye kadar daralttım zamanla. Bende de yumuşama ve çok hafif bir sarkma meydana geldiğini gözlemliyorum ama bildiğim kadarıyla normal olan bu. 2 ay çok şişkin ve gergin durumdaydı göğüs bölgesi, artık iyileştiği için ödem ve şişler gittikçe daha doğal duracak sanıyorum çünkü ben bu yönde bilgilendirilmiştim, kilo almaktan ben de korkuyorum ama öyle kendi kendine yeniden hızlı bir büyüme yaşamayız sanırım eski tecrübeler yüzünden arada ben de paranoyak olmuyor değilim
Benim de böyle değil onun bir arkasındaki görüntü gibiydi. Ben çocuk doğurmadığım için bilmiyorum hadi siz emzirdiniz de deforme oldu benimkiler niye böyleydi bilemiyorum genetik… Sonuç olarak bana hem küçültme hem dikleştirme yapıldı ama sana sadece dikleştirme olur diye düşünüyorum illa büyük dolgun meme istemiyorsan küçük dik gayet güzel olur. Tabi o kontrolde falan anlaşılır meme dokun ne durumda yağ dokun ne durumda diye. Sütün geliyor olsa bile gidip görüşebilirsin hem devlette hem özelde (ilk muayene ücretsiz genelde)Kizlar merhaba, dogumdan sonra göğüslerim acayip bir hal aldi. Emzirmeyi birakali yaklasik 6 ay oldu ancak hala sütüm geldigi icin doktorla gorusmek istemedim. Sütüm kesildiginde sanirim iyice asagiya inecek gogusler. Bu yuzden sizlerin tecrubelerinden faydalanmak istedim. Goguslerimin ucu ve duruşu ayni bu gorseldeki gibi. Sanirim 85c beden oldular. Silikonsuz sekilde diklestirme islemi gorsel açıdan tatmin edici olur mu? Eki Görüntüle 3174198
Korkutma bizi yaa ahahha daha fazla da küçülmesinler. Doktora çok küçülmesin demiştim merak etme ele avuca gelecek demişti2. Aydan bildirmeye devam ediyorum ve küçülmeye devam ediyorlar yerine otururken endişelenmeyin
Kızlar siz sargı/bant vs çıkardınız mı? Ben 14.günüm hala takıyorum göğüs uçlarıma sadece korsenin değmesinden korkuyorum çok acır gibi geliyor zaten sızlıyorlar. Ama bandaj sürekli takılıyken de gecikmesi iyileşir mi acaba emin olamadım fikri olan aydınlatsınCok sagol canim benim doktor ne krem onerdi nede baska bisey kontrole bile gel demedi:))))7.gun dusa gir butun bantlari cikar korseni giy okadar dedibugun yazayim ne zaman geleyim diye bakalim ne dicek:)))
Benim de böyle değil onun bir arkasındaki görüntü gibiydi. Ben çocuk doğurmadığım için bilmiyorum hadi siz emzirdiniz de deforme oldu benimkiler niye böyleydi bilemiyorum genetik… Sonuç olarak bana hem küçültme hem dikleştirme yapıldı ama sana sadece dikleştirme olur diye düşünüyorum illa büyük dolgun meme istemiyorsan küçük dik gayet güzel olur. Tabi o kontrolde falan anlaşılır meme dokun ne durumda yağ dokun ne durumda diye. Sütün geliyor olsa bile gidip görüşebilirsin hem devlette hem özelde (ilk muayene ücretsiz genelde)
Rica ederim ne demek. Onun nasıl bir sıkıntı olduğunu gayet iyi biliyorum aynaya bile çıplak bakmak istemiyor insan. Dünyanın en güzel kadını ol yine de kimsenin yanında soyunamazsın çok yaşlı duruyor. Neyse Allah o günleri aratmasın da inşallah çok güzel olur sizin deBenimkiler hamilelikten oncede asagi bakmaya meyilliydi. Dogumdan sonra surekli sutyen takarak kurtardim sanirim. Bizde de genetik, anneminkilerde boyle maalesef. Dolgunluk aramiyorum acikcasi, cunku bu haliyle bile kambur durmama sebep oluyor. Sadece diklesmesi benim icin yeterli. Kadin dogum doktorumdan fikir almak icin danismistim(baska bir gebelikte emzirme nasil olur minvalinde baslayan bir gorusmeydi) sütün kesilmeden bosuna gitme demisti bana. Araştırmaya baslayacagim cok teşekkür ederim
Gercekten oyle. Aynada yan profilden baktigimda gordugum goruntu ozguvenimi gercekten zedeliyor. Cok teşekkür ederim guzel dilekleriniz icinRica ederim ne demek. Onun nasıl bir sıkıntı olduğunu gayet iyi biliyorum aynaya bile çıplak bakmak istemiyor insan. Dünyanın en güzel kadını ol yine de kimsenin yanında soyunamazsın çok yaşlı duruyor. Neyse Allah o günleri aratmasın da inşallah çok güzel olur sizin de
Yara izlerimin üzerinde hep bant var değiştirmek için açıyorum sadece onda da kızarıklık ve kabartı farketmez oldum, kilo olarak sizin gibiyim ben de o değerlerde değişip duruyorum ama bir büyüme farketmedim belki de kullandığınız ürünlerin bedenleri farklıdır kısa sürede a dan b ye geçmiş olamazsınız bence telaş yapmayınSIzin kirmiziliklar ne durumda sondulermi yoksa hafif kabriklik kirmizilik varmi benim doktorum alti ay sonra gel dedi bu kizariklik normalmi bilmiyorum birde ben 60 62 kilo arasinda surekli gidip geliyorum 62 uzerine cikmiyorum fakat her atmisa dusup tekrar 62 ye cikarken gogusten aliyomusum gibi a beden gibiydi gogsum ilk ameliyat oldugumda simdi b buyuk degiller ama buyuyor gibi daha bende normal sutyen takmiyorum o yara izleri aciyor takinca taksamda sadece disarda takarim heralde odem bitti gibi
Yok yok aşırı bir küçülme değil elbette sadece şişler inmeye devam ediyor doğal olarak hacim azalıyor minicik bi miktarKorkutma bizi yaa ahahha daha fazla da küçülmesinler. Doktora çok küçülmesin demiştim merak etme ele avuca gelecek demiştibu gidişle o da kalmayacak herhalde
Ay inşallah ya günler geçmek bilmiyor 6 ay sonra nasıl olur çok merak ediyorum. Benim 14. Gün hala sargılarım duruyor acaba ne zaman çıkarıldı sizin? Ve iz için hangi kremleri kullandınız ?Yok yok aşırı bir küçülme değil elbette sadece şişler inmeye devam ediyor doğal olarak hacim azalıyor minicik bi miktar
Antibiyotik etkisi. 1 hafta midem bulandı bir şey yiyemedim ama mesele de orda miden boş kaldıkça antibiyotik mideni bulandırır. Tansiyonun düşüktür bu aralar beslenmene dikkat güzel beslenYa arkadaslar bisey sorucam bende mide bulantisi falan var bugun aradada bas donmesi oluyo.sizdedd hic oldumu acaba narkozun etkisimi dicem ama bugun 5.gun
Sargı mı? Benim hemen ertesi sabah pansumanım yapıldı sadece dikişlerin üzerine strip bantlar yapıştırıldı onlar da 7. Gün çıkarıldı. Stripler çıkarıldıktan sonra günde 3 defa bactroban pomad ve balaban pomad kullandım. İz kremi olarak 5. Hafta noskar kullanmaya başladım sonra da silikon banda geçtimAy inşallah ya günler geçmek bilmiyor 6 ay sonra nasıl olur çok merak ediyorum. Benim 14. Gün hala sargılarım duruyor acaba ne zaman çıkarıldı sizin? Ve iz için hangi kremleri kullandınız ?
Ay valla bende de bazen bant bazen sargı oluyor ama daha ne kadar olacak bu anlamıyorum. Dikişler eriyince mi artık takmayı bırakacaz ? Benim 14 gün bitti hala varSargı mı? Benim hemen ertesi sabah pansumanım yapıldı sadece dikişlerin üzerine strip bantlar yapıştırıldı onlar da 7. Gün çıkarıldı. Stripler çıkarıldıktan sonra günde 3 defa bactroban pomad ve balaban pomad kullandım. İz kremi olarak 5. Hafta noskar kullanmaya başladım sonra da silikon banda geçtim
Kontrole gitmediniz miAy valla bende de bazen bant bazen sargı oluyor ama daha ne kadar olacak bu anlamıyorum. Dikişler eriyince mi artık takmayı bırakacaz ? Benim 14 gün bitti hala var
100 kere gittim ama hepsinde yine bandajlıyor. Yarın yine gidecem o zaman soracamKontrole gitmediniz mi
Hmmm bende bu kadar uzun sürmedi, sizin de doktorunuzun sistemi farklı demek ki100 kere gittim ama hepsinde yine bandajlıyor. Yarın yine gidecem o zaman soracam
Çıkarmasa da olur aslında daha kendime hiç çıplak bakmadım o yüzden çıkarırsa görmek zorunda kalırım çok korkuyorum bakmaya içim almıyorHmmm bende bu kadar uzun sürmedi, sizin de doktorunuzun sistemi farklı demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?