• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Şuan ben almak için sordum ama 300 TL l dediler ve bunu 6 ay kullanmam gerekiyormuş bana da çok fazla geldi. Eğer kantoron için doktor tamam derse kantoron sürücem ama sarı kantaron mu yoksa kırmızı kantoron mu bunların arasında bir fark var mı bilemiyorum doğrusu siz hangisini kullandınız?
Bana noskar yazıldı, contractubexin muadili ve sgk bir miktarını karşılıyormuş. Ben 2 hafta kullandım ama daha önce de dediğim gibi kaşıntı dayanılır gibi değildi, hemen bant kullanmaya başladım. Bu arada bende dikişler artık kaşınmıyor ama göğüslerimde neredeyse her yerinde hafif hafif soyulmalar ve tatlı kaşıntılar oluyor bunu yaşayan var mı acaba aranızda?

Arkadaslar yarin pansuman yapicam ilk defa ama nasil olucak cok korkuyorum daha goguslerime bile bakmadim siz nasil yaptiniz meme basina surdunuzmu benim doktorum sadece baticon sur gazli bez koyup korseni giy dedi
Burada herkese farklı şeyler öneriliyor anladığım kadarıyla, ben hiç batikon kullanmadım 7. Gün dikişlerin üzerinden stripler kaldırıldı sonrasında günde 3 defa pomad krem sürdüm, dikişler kabuk tutup onları atarken nemli kalsın demişti hekimim 🙄

Burada herkese farklı şeyler öneriliyor anladığım kadarıyla, ben hiç batikon kullanmadım 7. Gün dikişlerin üzerinden stripler kaldırıldı sonrasında günde 3 defa pomad krem sürdüm, dikişler kabuk tutup onları atarken nemli kalsın demişti hekimim 🙄
Yaa olabilir demek doktorlarin kendilerine gore fakli yontemleri var.dun hastaneden cikarken kendi yapti doktor bende yarin ve pazar gunu yapicakmisim okadar bidaha yaoma dedi

Arkadaslar yarin pansuman yapicam ilk defa ama nasil olucak cok korkuyorum daha goguslerime bile bakmadim siz nasil yaptiniz meme basina surdunuzmu benim doktorum sadece baticon sur gazli bez koyup korseni giy dedi
Canım bende 7. Gün kontrole gitmiştim doktorum bantları çıkarıp teramisin göz kremi olanı ( içinde vazelin de var diye nemli tutuyor kurutmuyor) kullanmamı istemişti meme ucu çevresi dikişlerime özellikle ben tüm lolipopa sürdüm iyileştirici etkisi de var zaten çok da iyi geldi bir noktadan sonra batikon sürmeni istemiyorlar kurutmasın nemlendirsin iyileşsin diye sanırım sen bir sor yine de istersen . Bir de bak şimdi hiç bakamadım demişsin ya kendim yaklaşık 25 gün önce yaşadım diye yazmak isterim ilk görüntüden sakın korkma izlere canını sıkma onlar günden güne iyileşecek ödemlerin inecek morluk varsa geçecek sakın korkma iyileşmeye bak çok geçmiş olsun

O kiremlerle basa cikilmiyor dermatix kullandim bitane bir hafta bile gitmedi hic bi etkide gormedim bosa para bepanthol al baya uzun gider kantoron yagida kullanabilirsin para durumun iyise kullanabilirsin uzun bir surec oyle bir iki taneyle hallolmuyor ben hepsinide kullandim kantoron ve bepanthol kullaniyorum simdi bant birde donusumlu kullaniyorum
Aynen ben de öyle yapacam zaten aylarca gidecek bir süreç o yüzden birkaç farklı şey kullanmak daha iyi olur. Sizin kaç ay oldu ameliyat dikişler ne durumda 🙏🏼

Ameliyattan önce çizim yapıldı daha sonra ameliyata girdim 3 saat sürmüş 1 gece hastanede yattım. 3.gün drenlerim çekildi ondan sonra çok rahatladım zaten sürekli Ağrı kesici ve antibiyotik verdikleri için pek ağrım olmadı. Sürekli kontrole gittim doktorum özel olduğu için. Dikişler eriyen dikiş o yüzden almıyorlar. 10.gün bende Hematom gelişti ne yazık ki eliyle sıkarak boşalttı o çok korkunçtu ama herkes de olmuyor o yüzden gözün korkmasın olmaya çok değer. Param olmasa kredi çeker az az öder yine de ameliyat olurdum muazzam bir duygu
Evde direnle mi iki gun kaldiniz yani diren varken tuvalete yalniz gidebildiniz mi nasil oluyor surekli yatiyor musunuz diren varken

Merhaba, link atmak reklam mı olur bilemedim, ben https://www.decathlon.com.tr/p/ferm...20-buyuk-beden-fitness-kardiyo/_/R-p-323708bu linkteki sütyeni aldım. Çok rahat, ince değil kalıplı, daha güvende hissetiriyor bana. Kumaşı kaşıntı yapmadı ben çok severek kullanıyorum, bir de fermuarın iç kısmı da kopçalı ve 3 kademesi var zamanla en dar olana kadar getirdim hiç rahatsızlık vermedi, bunu şiddetle tavsiye ediyorum. Bulunduğun şehirde mağaza varsa gidip deneyerek bedenini bul derim. Ben deneyerek aldım, medikal sütyenim 85b idi bu sütyen l beden ama kalıpları dar bu yüzden denemek gerek
Sütyen görünmedi bu sayfada resim atmaniz mümkün mü bir de aldığınız mağazanın adı da bu muydu?
Ben banti sonrdum ben önermiyorum dedi genellikle krem daha iyi oluyor dedi

Bana noskar yazıldı, contractubexin muadili ve sgk bir miktarını karşılıyormuş. Ben 2 hafta kullandım ama daha önce de dediğim gibi kaşıntı dayanılır gibi değildi, hemen bant kullanmaya başladım. Bu arada bende dikişler artık kaşınmıyor ama göğüslerimde neredeyse her yerinde hafif hafif soyulmalar ve tatlı kaşıntılar oluyor bunu yaşayan var mı acaba aranızda?
Bende de sızı var ve soğuğa karşı aşırı bir hassasiyet var ya

Aynen ben de öyle yapacam zaten aylarca gidecek bir süreç o yüzden birkaç farklı şey kullanmak daha iyi olur. Sizin kaç ay oldu ameliyat dikişler ne durumda 🙏🏼
Benim 13 gün bitti daha çok taze. İyileşmem iyiyidi ta ki 10.günde Hematom oluşana kadar. Ne yazık ki doktor 15 dk eliyle sıkarak mememden kan boşalttı yaşadığım acıyı tarif edemem ben daha elimi sürmeye kıyamazken mahvoldum korkunç bir travma oldu o kadar ağlayıp bağırdım ki diğer hastalar odaya daldı hshshs sonuç olarak yapılması gerekiyormuş kanın boşaltılması için şimdi artık iyileşmem daha hızlı olacak sağ göğsümdeki o sertlik ve şiş gitti kan boşaldıktan sonra. Şimdi eşitlendi memelerim işte içim rahatladı.

Evde direnle mi iki gun kaldiniz yani diren varken tuvalete yalniz gidebildiniz mi nasil oluyor surekli yatiyor musunuz diren varken
Evet 2.gün eve gönderdi 1 gün evde drenle kaldım bana pek rahatsızlık vermedi peşimden sürükleyip götürdüm tuvalete hırkamın ceplerine koydum… pek hijyenik bir durum değil ama napiyim yani mecbur :) drenler çıkınca inanılmaz rahatladım ve çıkarılırken pek bir acısı yok korkma ince bir sızı gibi sadece

Canım bende 7. Gün kontrole gitmiştim doktorum bantları çıkarıp teramisin göz kremi olanı ( içinde vazelin de var diye nemli tutuyor kurutmuyor) kullanmamı istemişti meme ucu çevresi dikişlerime özellikle ben tüm lolipopa sürdüm iyileştirici etkisi de var zaten çok da iyi geldi bir noktadan sonra batikon sürmeni istemiyorlar kurutmasın nemlendirsin iyileşsin diye sanırım sen bir sor yine de istersen . Bir de bak şimdi hiç bakamadım demişsin ya kendim yaklaşık 25 gün önce yaşadım diye yazmak isterim ilk görüntüden sakın korkma izlere canını sıkma onlar günden güne iyileşecek ödemlerin inecek morluk varsa geçecek sakın korkma iyileşmeye bak çok geçmiş olsun
Kesinlikle katılıyorum ben ilk gördüğümde dikişler, şişler, izler derken çok korkmuş çok üzülmüştüm. Eşit değil, yanlış dikilmiş ne yaptım kendime diye diye oturup ağladığım oldu ama 2. Ayın sonunda şu an o kadar güzel toparladı ki hepsini unuttum. Sonucu çok güzel olacak yaralar için hiç endişe etmeyin

merhaba her şeyden önce kesinlikle zor ve ağrılı bir ameliyat değil ben de Şubat ayında oldum küçültme ve dikleştirme ameliyatı ameliyatım 3 saat sürdü kendime geldikten sonra hafif ağrım oldu fakat daha sonra ki günlerde ağrım yok denecek kadardı. Doktorum dan çok memnun kaldığım için Nisan ayın da liposuction yaptırdım ve Kasım ayında bacak germe ameliyatı yaptıracağım bu arada Doktorum Pr. ERSİN ÜLKÜR aynı zaman da fiyatları da çok uygun, kişilik olarak güler yüzlü cana yakın insanı motive eden bir yapısı var. Ameliyattan sonra sormak istediğiniz her şey için rahatlıkla Ersin beyi arayabilirsiniz.

Kızlar ağrıyı boş verin.... Dikişlerim düzgün ve mükemmel oldu. Kısacası estetik ameliyatı olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum.

Ersin Bey çok teşekkür ederim ellerinize sağlık.

ya bana bir seyi aciklayabilecek biri var mi burada?

bir yandan burda Ersin Ülkür en iyi doktorlardan biri deniliyor, diger yandan cok fazla reklam hesaplar mevcut
hesap acip reklam yapip 2 gün kalmadan kayboluyorlar

Bu konuya aciklik getirebilecek iyi takipcilerimiz var mi?

Sütyen görünmedi bu sayfada resim atmaniz mümkün mü bir de aldığınız mağazanın adı da bu muydu?
Ben banti sonrdum ben önermiyorum dedi genellikle krem daha iyi oluyor dedi
Dechatlondan aldığım ürün buydu. Bantlar için yorum yapamayacağım dediğim gibi ben de kremle başladım, araştırma da yaptım kaşıntı yoğun olunca sordum, hekimim olabilir memnun kalıyorlar genelde diyerek önerdi ben de banda geçiş yaptım. Bir de daha pratik olmaya başladı benim için gün içinde defalarca krem sürmekte zorlanmaya başlamıştım

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-08-22-56-16-346_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-12-08-22-56-16-346_com.android.chrome.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 109
ya bana bir seyi aciklayabilecek biri var mi burada?

bir yandan burda Ersin Ülkür en iyi doktorlardan biri deniliyor, diger yandan cok fazla reklam hesaplar mevcut
hesap acip reklam yapip 2 gün kalmadan kayboluyorlar

Bu konuya aciklik getirebilecek iyi takipcilerimiz var mi?
Reklam yapan hesapları farkediyorsunuz hemen emin olun, onları ciddiye almayın. Ben burada pek çok faydalı bilgiye ulaştım asıl deneyimini ve süreçlerini paylaşan herkese teşekkür etmek lazım, çok ihtiyacım olduğu zamanlarda çabucak yardımcı olmaya çalışanlar yaşadıklarını paylaşanlar oldu sağolsunlar reklam hesaplarını görmezden gelin

Reklam yapan hesapları farkediyorsunuz hemen emin olun, onları ciddiye almayın. Ben burada pek çok faydalı bilgiye ulaştım asıl deneyimini ve süreçlerini paylaşan herkese teşekkür etmek lazım, çok ihtiyacım olduğu zamanlarda çabucak yardımcı olmaya çalışanlar yaşadıklarını paylaşanlar oldu sağolsunlar reklam hesaplarını görmezden gelin
cok tesekkür ederim, geri döndügünüz icin.

Keske herkes sizin, benim gibi düsünse. Ben aynisini söyleyemeyecegim, ne kadar yardimci olduysam, o kadar actigim konulara dönülmedi.

Diger konuya gelirsek, neden bu kadar cok reklam amacli yorum var? bu durumda insanin güveni sarsmiyormu, hangisi dogru hangisi gercek diye

Ersin beye gercekten ameliyat olan ve yorum yapabilecek insanlar var mi?

Bende kendisiyle görüsmeye gitmek istiyorum

Bazı insanlarda his kaybı bazılarında da aşırı his oluyormuş Allah korusun ya ikisi de çok kötü inşallah sorun olmaz hiçbirimizde
His kaybı ameliyat sonrasında ortaya çıkan ve zamanla geçen bir etki diye biliyorum yani zaman geçtikten sonra his kaybı yaşanmaz diye biliyorum, ben de kendime gelir gelmez bunu kontrol etmeye çalıştım meme ucumu hissediyor muyum diye ameliyattan hemen sonra aşırı hassastı zaten kendi canımı acıttım 😄 ilk zamanlar gerçekten mental olarak zor geçiyor şekli değişir mi daha da küçülür mü yerine oturur mu acaba asimetrik mi gibi sorular insanın zihnini yoruyor siz de erken dönemdesiniz yanlış okumadıysam, bütün dikişler kapanınca, yan yatmalar başlayınca, rahat hareket etmeye başladığını farkedince herşey çok güzel oluyor, umarım siz de kısa zamanda o noktaya gelir hızlıca iyileşir ve toparlanırsınız 🙏

His kaybı ameliyat sonrasında ortaya çıkan ve zamanla geçen bir etki diye biliyorum yani zaman geçtikten sonra his kaybı yaşanmaz diye biliyorum, ben de kendime gelir gelmez bunu kontrol etmeye çalıştım meme ucumu hissediyor muyum diye ameliyattan hemen sonra aşırı hassastı zaten kendi canımı acıttım 😄 ilk zamanlar gerçekten mental olarak zor geçiyor şekli değişir mi daha da küçülür mü yerine oturur mu acaba asimetrik mi gibi sorular insanın zihnini yoruyor siz de erken dönemdesiniz yanlış okumadıysam, bütün dikişler kapanınca, yan yatmalar başlayınca, rahat hareket etmeye başladığını farkedince herşey çok güzel oluyor, umarım siz de kısa zamanda o noktaya gelir hızlıca iyileşir ve toparlanırsınız 🙏
Çok teşekkürler evet daha çok yeniyim daha şimdiden muazzam iç Çamaşırları bakmaya başladım bile onların hayaliyle yaşıyorum şu an. Senelerce giyemedim büyük beden babanne sütyenleri kapkara giymekten içim kıyıldı gerçekten. Basit gibi görünen ama çok önemli ve özgüveni aşırı etkileyen bir konu bence

Back