• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok teşekkürler evet daha çok yeniyim daha şimdiden muazzam iç Çamaşırları bakmaya başladım bile onların hayaliyle yaşıyorum şu an. Senelerce giyemedim büyük beden babanne sütyenleri kapkara giymekten içim kıyıldı gerçekten. Basit gibi görünen ama çok önemli ve özgüveni aşırı etkileyen bir konu bence
Ben omzumda o izleri o baskıyı artık hissetmiyorum ya bütün hayatı sporcu sütyeni ile geçirebilirim moduna girdim 😄

Benim ölçümde aynıydı çok büyük değil ama sarkıktı ve kötü görünüyordu o yüzden kesinlikle ameliyat olurken bir miktar da küçültmesi çok daha iyi olur öyle daha dik duruyor güzsl duruyor. Diğer türlü zaten büyük ve ağır olursa yine sarkma ihtimali olur. 2.çocuk için de henüz daha ortada olmayan çocuk için o derde düşme ne olacağı belli olmaz ameliyat ol kurtul. O kadar rahatlayacaksın özgüvenin o kadar yerine gelecek ki inanamazsın
Umarım karar verebilirim. Sırt ağrısını yapan şey ağırlık mı sarkık olması Mı peki. Hani çok ağır değil bu ölçü o yüzden sordum. Sizin kaç beden oldu şuan ne kadar küçüldü

Aynen ben de öyle yapacam zaten aylarca gidecek bir süreç o yüzden birkaç farklı şey kullanmak daha iyi olur. Sizin kaç ay oldu ameliyat dikişler ne durumda 🙏🏼
Benim iki ay oldu dikislerde acilma falan olmadi sadece koltuga giden kisimlar kizarik kasinti oluyo genel olarak kolay gecti tabi baska bi skinti cikardi bana kol gucumu kaybettim tabi bu bitek beni buldu sinir zedelenmesi yasadim ameliyatimdan cok onla ugrasiyorum iki aydir uzun bi surede ugrasicam sevinemedim bile kuculmelerine bu arada buyumede yasadim az bise

Şuan ben almak için sordum ama 300 TL l dediler ve bunu 6 ay kullanmam gerekiyormuş bana da çok fazla geldi. Eğer kantoron için doktor tamam derse kantoron sürücem ama sarı kantaron mu yoksa kırmızı kantoron mu bunların arasında bir fark var mı bilemiyorum doğrusu siz hangisini kullandınız?
Ben kirmizi kullaniyorum cok farkedermi bilmiyorum birisi kurusundan birisi tazesinden yapiliyo sarida var bende ama kirmizi kullaniyorum onuda denerim artik herseyi deniyorum 😀

Umarım karar verebilirim. Sırt ağrısını yapan şey ağırlık mı sarkık olması Mı peki. Hani çok ağır değil bu ölçü o yüzden sordum. Sizin kaç beden oldu şuan ne kadar küçüldüne
Benim de 80/D’ydi eski ölçülerim şu an yenisini bilmiyorum ama 80/B oldu diye düşünüyorum orta boy ve dimdik oldu aşırı güzel maşallah şimdilik çok beğendim daha sonra oturunca daha güzel olacakmış. Sırt ve boyun ağrısı ağırlıktandır ama hareket kısıtlanması da sarkıklıktan dolayı olur ve sütyensiz olunca çok belli olmasın diye resmen kambur gezmek bile sırt ağrıtır yani. Kesinlikle tavsiye ediyorum güzel bir doktor bulun tüm soru işaretlerinizi silsin ve mutlaka olun

Çok teşekkürler evet daha çok yeniyim daha şimdiden muazzam iç Çamaşırları bakmaya başladım bile onların hayaliyle yaşıyorum şu an. Senelerce giyemedim büyük beden babanne sütyenleri kapkara giymekten içim kıyıldı gerçekten. Basit gibi görünen ama çok önemli ve özgüveni aşırı etkileyen bir konu bence
Genelde heekes ilk ameliyat oldugu anda guzel sutyenler hayal ediyo ben dahil sonra sporcu sutyeninde takili kaliyo kucuk olunca ne giysen guzel duruyo zaten ve bizde rahatligi secip sporcu sutyeniyle devam ediyoruz ben heralde takili kalirim yasasin sporcu sutyeni😀

Genelde heekes ilk ameliyat oldugu anda guzel sutyenler hayal ediyo ben dahil sonra sporcu sutyeninde takili kaliyo kucuk olunca ne giysen guzel duruyo zaten ve bizde rahatligi secip sporcu sutyeniyle devam ediyoruz ben heralde takili kalirim yasasin sporcu sutyeni😀
Doğru haklısınız ama senelerce o kadar sütyenlerin içine saklayıp tıkıştırdım ki yatarken bile takıyordum çoğu zaman o korkunç siyah babanne sütyenlerini ahshsh artık gına geldi

Benim de 80/D’ydi eski ölçülerim şu an yenisini bilmiyorum ama 80/B oldu diye düşünüyorum orta boy ve dimdik oldu aşırı güzel maşallah şimdilik çok beğendim daha sonra oturunca daha güzel olacakmış. Sırt ve boyun ağrısı ağırlıktandır ama hareket kısıtlanması da sarkıklıktan dolayı olur ve sütyensiz olunca çok belli olmasın diye resmen kambur gezmek bile sırt ağrıtır yani. Kesinlikle tavsiye ediyorum güzel bir doktor bulun tüm soru işaretlerinizi silsin ve mutlaka olun
800 grammi alinmisti bendende toplamda 800 alindi ama c den b ye dustu doktorumda a olur demisti ama b yi dolduruyor hafif buyumede yasadim sanki kilo almadigim halde

Doğru haklısınız ama senelerce o kadar sütyenlerin içine saklayıp tıkıştırdım ki yatarken bile takıyordum çoğu zaman o korkunç siyah babanne sütyenlerini ahshsh artık gına geldi
Brnide en rahatsiz eden sey sıktırmakti o yuzden boyle bi rahat sutyenlere yoneliyorum telli sutyen kullanmaya gerek kalmayinca zaten dik duruyor cunku cok guzel bi rahatlik

800 grammi alinmisti bendende toplamda 800 alindi ama c den b ye dustu doktorumda a olur demisti ama b yi dolduruyor hafif buyumede yasadim sanki kilo almadigim halde
İnanın bilmiyorum ben de yağ dokusundan ziyade meme dokusu varmış o yüzden ölçüler değişiyor olabilir. Cuplar da her markada değiştiği için kesin doğrudur diyemiyorum. Benimki bana şu an gayet dolgun ve dik geliyor ama biraz da küçülüp oturacağını biliyorum o yüzden sorun yok

Acaba sütyen takmamak büyümesine ya da sarkmasına neden olur mu merak ettim
Onu bende merak ediyorum cunku cok rahat sutyenler kullaniyorum hic sıkmayan o yuzdenmi az bise buyudu bilmiyorum yada sarktilar biraz buyume degilde cunku ilk yapildiginda odemden dolayi cok dik duruyolar odem indikce asagi iniyor eski hali gibi olmuyo ama biraz iniyor yumusuyor

Onu bende merak ediyorum cunku cok rahat sutyenler kullaniyorum hic sıkmayan o yuzdenmi az bise buyudu bilmiyorum yada sarktilar biraz buyume degilde cunku ilk yapildiginda odemden dolayi cok dik duruyolar odem indikce asagi iniyor eski hali gibi olmuyo ama biraz iniyor yumusuyor
Umarım öyle bir durum olmaz ya o yüzden küçük olmasını istedim ne kadar az ağırlık olursa o kadar az sarkma olur diye düşünüyorum

Kizlar merhaba, dogumdan sonra göğüslerim acayip bir hal aldi. Emzirmeyi birakali yaklasik 6 ay oldu ancak hala sütüm geldigi icin doktorla gorusmek istemedim. Sütüm kesildiginde sanirim iyice asagiya inecek gogusler. Bu yuzden sizlerin tecrubelerinden faydalanmak istedim. Goguslerimin ucu ve duruşu ayni bu gorseldeki gibi. Sanirim 85c beden oldular. Silikonsuz sekilde diklestirme islemi gorsel açıdan tatmin edici olur mu?
Screenshot_20221209-042515_Free Adblocker Browser.jpg

Canım bende 7. Gün kontrole gitmiştim doktorum bantları çıkarıp teramisin göz kremi olanı ( içinde vazelin de var diye nemli tutuyor kurutmuyor) kullanmamı istemişti meme ucu çevresi dikişlerime özellikle ben tüm lolipopa sürdüm iyileştirici etkisi de var zaten çok da iyi geldi bir noktadan sonra batikon sürmeni istemiyorlar kurutmasın nemlendirsin iyileşsin diye sanırım sen bir sor yine de istersen . Bir de bak şimdi hiç bakamadım demişsin ya kendim yaklaşık 25 gün önce yaşadım diye yazmak isterim ilk görüntüden sakın korkma izlere canını sıkma onlar günden güne iyileşecek ödemlerin inecek morluk varsa geçecek sakın korkma iyileşmeye bak çok geçmiş olsun
Cok sagol canim benim doktor ne krem onerdi nede baska bisey kontrole bile gel demedi:))))7.gun dusa gir butun bantlari cikar korseni giy okadar dedi 🤦‍♀️🤦‍♀️bugun yazayim ne zaman geleyim diye bakalim ne dicek:)))

Sizinle aynı dönemde ameliyat olmuştuk, aynı zamanlardayız sanırım, ben hala sporcu sütyeni kullanıyorum dün bir arkadaşa da yazdım kademeli kopçası olan bir sütyen kullanıyorum, son kademeye kadar daralttım zamanla. Bende de yumuşama ve çok hafif bir sarkma meydana geldiğini gözlemliyorum ama bildiğim kadarıyla normal olan bu. 2 ay çok şişkin ve gergin durumdaydı göğüs bölgesi, artık iyileştiği için ödem ve şişler gittikçe daha doğal duracak sanıyorum çünkü ben bu yönde bilgilendirilmiştim, kilo almaktan ben de korkuyorum ama öyle kendi kendine yeniden hızlı bir büyüme yaşamayız sanırım eski tecrübeler yüzünden arada ben de paranoyak olmuyor değilim 😄

Cok sagol canim benim doktor ne krem onerdi nede baska bisey kontrole bile gel demedi:))))7.gun dusa gir butun bantlari cikar korseni giy okadar dedi 🤦‍♀️🤦‍♀️bugun yazayim ne zaman geleyim diye bakalim ne dicek:)))
Kuzum bazen çok yoğun doktorlar kendiliğinden söylemiyor asistanı vs yaz resim at sor ne zaman geleyim diye bugün ve 15.gün sonra 1. Ay yaz kendin düş peşine inşallah sorunsuz tertemiz atlatırsın gider rahat ol birinci ay 2. Ay derken günden güne iyi olacaksın 😘

Dechatlondan aldığım ürün buydu. Bantlar için yorum yapamayacağım dediğim gibi ben de kremle başladım, araştırma da yaptım kaşıntı yoğun olunca sordum, hekimim olabilir memnun kalıyorlar genelde diyerek önerdi ben de banda geçiş yaptım. Bir de daha pratik olmaya başladı benim için gün içinde defalarca krem sürmekte zorlanmaya başlamıştım
Çok teşekkür ederim. Bant için çok şanslısınız bende de krem kaşıntı yaparsa hemen ona geçmeyi planlıyorum. Bu arada dikişler alındıktan sonra daha bir güzel görünmeye başladı🤣🤣🤣 sol göğüste halen his yok 6 aya kadar gelir dedi doktorum. Geri dönüşleriniz için teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim. Bant için çok şanslısınız bende de krem kaşıntı yaparsa hemen ona geçmeyi planlıyorum. Bu arada dikişler alındıktan sonra daha bir güzel görünmeye başladı🤣🤣🤣 sol göğüste halen his yok 6 aya kadar gelir dedi doktorum. Geri dönüşleriniz için teşekkür ederim
Rica ederim, en kısa sürede rahatladığınız döneme girersiniz umarım 🙏🌺 his kaybından kastınız meme ucu mu bu arada komple meme mi? Ben gerginlikten dolayı çok hafif hissediyordum bölgeyi eğer oysa sorun hiç merak etmeyin geçiyor, bende geçti en azından 🤗

Back