• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun 💗 Dikişlerim alınmayacak eriyen dikişlermiş. Benim doktorum çok tuhaf izi hiçbir şey geçirmez diyor krem asla önermiyor defalarca sordum izi geçiren bir şey yok diyor o yüzden buralarda tecrübesi olan varsa… izin tamamen geçmeyeceğini biliyorum en azından hafifletecek bir şey arıyorum. Aynı zamanda uçlarım çok hassaslaştı ve kaşınıyor yaralarım :KK43:
Çok geçmiş olsun🌸 izler için dikişlerin iyice kapandıktan sonra iz kremi kullanmalısın bence canım.Kardeşim çok faydasını gördü
Kaşıntı iyileşiyor 🙏🏻🌸

Kaşıntı çok normal o dikişler iyileşirken neredeyse kendimi parçalamak geliyordu içimden geçecek, tatlı kaşıntı onlar ve iyileşiyorum diye düşündürüyor 😇 izlerin azalması için öneriliyor zaten kremler siz krem kullanmazsanız bile silikon bantları deneyin derim, biraz araştırın isterseniz. Burada yazılanları okuyan ve uzun zaman önce ameliyat olmuş olanlar cevap yazsa bize keşke açıkçası ben de kullanıyorum ama merak da ediyorum zamanla iş görüyor mu bunlar 🤗
Bahsettiğiniz silikon bant nedir ve ne işe yarıyor acaba ya okudum birkaç kere ama kafamda oturmadı

Siltape diye araştırın isterseniz, farklı markalar da var ben hem siltape hem de zonetape kullandım, zonetape daha memnun etti açıkçası. Bunlar silikon yara bandı olarak geçiyor. İnce silikon şeritler şeklinde kesip kesip kullanıyorsunuz. Ben de burada okuyup araştırıp hekimime sordum, kullanıp faydasını görenler var onu da kullanabilirsiniz dedi. Hem yaraların üstünü kapatıyor hem de baskı ile skar oluşumunu engelliyormuş. Ben 3 haftadır kullanıyorum, kaşıntı yapmıyor bu benim için çok iyi oldu. Yaraların kızarıklığı da geçiyor gibi belki de ben öyle olmasını istiyorum diye öyle görüyorum bilemiyorum 😄 ama iz kremi yerine bunu kullanmak beni daha çok rahatlattı diyebilirim

Bahsettiğiniz silikon bant nedir ve ne işe yarıyor acaba ya okudum birkaç kere ama kafamda oturmadı
Selam evosanin dedigi gibi gercekten kasinti konusunda bant cok iyi ama egerki kafana yatmadiysa bepanthol pomatta cok iyi kremsiz olmaz cunku hem kasinir hemde skar olusumu daha cabuk olur doktor bana bir sene krem kullanicaksin dedi nemli kalmasi gerekiyo

Selam evosanin dedigi gibi gercekten kasinti konusunda bant cok iyi ama egerki kafana yatmadiysa bepanthol pomatta cok iyi kremsiz olmaz cunku hem kasinir hemde skar olusumu daha cabuk olur doktor bana bir sene krem kullanicaksin dedi nemli kalmasi gerekiyo
Ya benim doktor asla krem söylemiyor gerek yok diyor o yüzden bende hangi aşamada hangi kreme başlasam bilemiyorum. 12 gün oldu nasıl yapsam bilemiyorum :(

Siltape diye araştırın isterseniz, farklı markalar da var ben hem siltape hem de zonetape kullandım, zonetape daha memnun etti açıkçası. Bunlar silikon yara bandı olarak geçiyor. İnce silikon şeritler şeklinde kesip kesip kullanıyorsunuz. Ben de burada okuyup araştırıp hekimime sordum, kullanıp faydasını görenler var onu da kullanabilirsiniz dedi. Hem yaraların üstünü kapatıyor hem de baskı ile skar oluşumunu engelliyormuş. Ben 3 haftadır kullanıyorum, kaşıntı yapmıyor bu benim için çok iyi oldu. Yaraların kızarıklığı da geçiyor gibi belki de ben öyle olmasını istiyorum diye öyle görüyorum bilemiyorum 😄 ama iz kremi yerine bunu kullanmak beni daha çok rahatlattı diyebilirim
Teşekkür ederim araştırıp deneyeceğim benim daha 12.günüm uygun olur mu hiç bilmiyorum sağolsun doktorum hiçbir şeye gerek yok diyip asla bir şey önermiyor o yüzden yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum

Teşekkür ederim araştırıp deneyeceğim benim daha 12.günüm uygun olur mu hiç bilmiyorum sağolsun doktorum hiçbir şeye gerek yok diyip asla bir şey önermiyor o yüzden yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum
Ben açıkçası şaşırdım, nerdeyse herkese krem önerilmiş çünkü, bir diğer arkadaşın dediği gibi de nemlendirmek ve kaşıntıyı azaltmak için krem kullanmak gerekir diye düşünüyorum

Ben açıkçası şaşırdım, nerdeyse herkese krem önerilmiş çünkü, bir diğer arkadaşın dediği gibi de nemlendirmek ve kaşıntıyı azaltmak için krem kullanmak gerekir diye düşünüyorum
Merhaba benim doktorumda kesinlikle hiçbirşey sürmeyi önermiyor ☺️🙏🏻 Bir bildikleri vardır

Herkese merhaba. Kızlar fikir istiyorım .lütfen cvp verin nolur. 30 yaşındayım bi çocuk annesiyim. Beden ölçüm 75d 75e . Çok fazla sırt ağrım var. Doktor göğüslerin aşırı büyük değil ama dikleştirme yaparken biraz da küçültürüz dedi. Yani aslında çok gerek de görmedi. Ben ilerde bi çocuk daha düşünüyorum ve emzirme ne olur kafama takıyorum. Sizce bu ölçüde çok gerek var mı ameliyata. Yoksa 2. Çocuktan sonraya kadar sırt ağrısına dayanmalı mıyım:((

Herkese merhaba. Kızlar fikir istiyorım .lütfen cvp verin nolur. 30 yaşındayım bi çocuk annesiyim. Beden ölçüm 75d 75e . Çok fazla sırt ağrım var. Doktor göğüslerin aşırı büyük değil ama dikleştirme yaparken biraz da küçültürüz dedi. Yani aslında çok gerek de görmedi. Ben ilerde bi çocuk daha düşünüyorum ve emzirme ne olur kafama takıyorum. Sizce bu ölçüde çok gerek var mı ameliyata. Yoksa 2. Çocuktan sonraya kadar sırt ağrısına dayanmalı mıyım:KK43:(
Benim 75d dolduruyor boyum uzun sirt agrim hic yok. Bir taraf az tasiyor o biraz kuculecek.Sadece dikleştirme istedim 17 sinde ameliyatim var. Bence dik olmasi en onemlisi ama 75d veya e boy uzunsa şişman da degilseniz sakil durmaz pek

Cvp için çok teşekkürler . Ölçü aynıymış ama boyum benim 162 kilom 52. Zayıfım ama bedenime göre göğsüm biraz fazla. Sırt ağrısı için istiyorum ama tekrar emziremessem Diye de korkuyorum L Lichi

Cvp için çok teşekkürler . Ölçü aynıymış ama boyum benim 162 kilom 52. Zayıfım ama bedenime göre göğsüm biraz fazla. Sırt ağrısı için istiyorum ama tekrar emziremessem Diye de korkuyorum L Lichi
Emzirme kismini bilemiyorum hassas bir durum. Aslinda incesiniz ben 175 64kg im dogumum yok olmuyorda ama yaptığım görüşme emzirme olup olmayacagina gore operasyonun degistigi yonunde idi. Sizde asimetri var mi mesela dolgusuz siz bikini 40 bedende cogunlukla ozellik sol taraf disarda cok kalıyor sadece belli modelleri alabiliyorum. Ameliyatim sonrasi durumumu paylasirim

Emzirme kismini bilemiyorum hassas bir durum. Aslinda incesiniz ben 175 64kg im dogumum yok olmuyorda ama yaptığım görüşme emzirme olup olmayacagina gore operasyonun degistigi yonunde idi. Sizde asimetri var mi mesela dolgusuz siz bikini 40 bedende cogunlukla ozellik sol taraf disarda cok kalıyor sadece belli modelleri alabiliyorum. Ameliyatim sonrasi durumumu paylasirim
Bende de asimetri var sağ göğsüm daha fazla benimde. Özel de mi olucaksınız. Bana Antalya’da 32-35 arası fiyat verdiler . Sizde durumlar nedir öğrenebilir miyim

Bende de asimetri var sağ göğsüm daha fazla benimde. Özel de mi olucaksınız. Bana Antalya’da 32-35 arası fiyat verdiler . Sizde durumlar nedir öğrenebilir miyim
Merhaba istanbul için uzerine 10 ekleyelim :) derim. Sizin etrafinizda bu ameliyati olan var mi.bir de sizin cocuk sahibi olduktan sonra mi olcunuz buyudu evvelinde nasildi

Yillar evvel meme kucultme ameliyati oldugumda cok sigara ictigim icin dikislerim acilmis acilan yerler 6 ay sonra tekrar bir duzeltme ameliyatiyla duzeltilmis zaman icinde sadece duzeltilen yerlerde iz kalmisti diger taraflar cok silikti.Bana da doktorum contractubex tabsiye etmisti ama cok az kullanmistim soyup kasinti yapiyor diye bence bu iz olayi tamamen genetik ve birazda sigaraya bagli.Ayni donem baska bir tanidigimda ayni doktora ameliyat olmustu izleri baya kahverengi kalmisti.16 gun once tekrar ameliyat oldum kucultme diklestirme ve protez sigara da asla icmedigim icin dikislerim cok guzel iyilesiyor.Eski yaralarinixin iyilesme durumlarina bakin iz icin ve sigara asla icmeyin

Yillar evvel meme kucultme ameliyati oldugumda cok sigara ictigim icin dikislerim acilmis acilan yerler 6 ay sonra tekrar bir duzeltme ameliyatiyla duzeltilmis zaman icinde sadece duzeltilen yerlerde iz kalmisti diger taraflar cok silikti.Bana da doktorum contractubex tabsiye etmisti ama cok az kullanmistim soyup kasinti yapiyor diye bence bu iz olayi tamamen genetik ve birazda sigaraya bagli.Ayni donem baska bir tanidigimda ayni doktora ameliyat olmustu izleri baya kahverengi kalmisti.16 gun once tekrar ameliyat oldum kucultme diklestirme ve protez sigara da asla icmedigim icin dikislerim cok guzel iyilesiyor.Eski yaralarinixin iyilesme durumlarina bakin iz icin ve sigara asla icmeyin

Merhaba benim ameliyatimin uzerinden iki ay gecti malesef sigara kullaniyorum dikis acilmam olmadi ,fakat kizariklik hala gecmedi ne zaman solar sizce daha oncede ameliyat olmussunuz o yuzden soruyorum kenar kisimlar baya kabardi skar mi yoksa normalmi bu surede bilmiyorum ilk zamanlar cok daha guzeldi dikislerim inceydi suan kabarik

merhaba arkadaşlar ameliyatımın üzerinden 7 ay geçti ankara gazi hastanesinde oldum sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım, hepinize geçmiş olsun :)

Back