- 18 Ocak 2011
- 1.074
- 158
- Konu Sahibi ---Lily---
- #3.861
canım ben sorduğumda çok büyük olması gerekio göğüslerin dedi iyice kambur olamn gerekio seninkileri karşılamaz demişti..cengiz bey işini çok düzgün yapan bir doktor benim hiç ağrım sızım olmadı dikişlerimdede bir problem olmadı çok şükür ölçülerimdende memnumum ama biraz burnu havada bir doktor (= öyle çok güleryüz bekleme (= bana ilk baş 5000bin dedi 4250ye düştü daha sonra rica edince 4000 dedi (= 150de sütyen parası dedi sonra hastaneye ödeme yaparken 3850 aldılar benim güvenlikte arkadaşım vardı oda bişeyler yapmış olabilir bilemiorum (= muayane ücretide şu şekilde; ben babamdan bakıldığım için emekli maaşından 12 tl kestiler hastaneyede 17 tl verdik çalışanlardan nasıl alıolar bilmiorum cnm..bursadamısın sende?canım cengiz beyden memnun kaldınmı neslihan muayene ücreti nekadar bide senden bişi rica etcem kontrole gıdersen devlet gerekli gördüğünde ücreti karsılıo doktor raporuyla bu mümkünmü
çünkü
benuım
omuzlarda
çokme ve kamburluk var
Ne güzel iştee bende ilk hafta kuaföre gitmiştimm
Kendine bakmak en güzelii
Canım hepimizin dikişleri eriyen cinsten sadece belli yerlerdekileri alıyorlar..
Benim 3 ay sonra bile çıkanlar oldu ben kendim kestim çıkardım makaslan hemideee
Vallahi canım bana band falan veren olmadı..
Hiç duymadım da.. Ama doktorum 3. ayımdamıydı neydi dikişlerin kabarmış dedi contarctubex diye bir krem verdi günde 3 kez sür dedi ama bastırarak masaj yap dedi tabii ben ilk zamanları yaptım şimdi çokta yapamıyorum ama işten çıkıyım az kaldı ondan sonra yapıcam artık kendimede bakıcam
kendinmi kestin benim eriyen dikişmi hiç bilmiorum valla sormak hiç aklıma bile gelmemiş (= banada banttan falan bahsetmediler gidince bnde sorucam