- Konu Sahibi ---Lily---
- #3.841
bilmiyorum ki senin için uygun olanı lolipop dedi şeker çekti canım şimdi =) süt verme olayı içinde % 30 azarla olur dedi napsam bilemiyorum ama bu yazıda bu koca seylerle geçirmek istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol yipee ewet bugün kontrole gittim gayet iyi olduğmu söyledi çok dikkat etmediğimi söyledim hep ayaktayım falan dedim bişey olmaz ama çokta abartma dedi..birde az önce 1buçuk yaşında yiğenim merdivenlerden düşüyordu o anın korkusuyla bi güzel kucaklayıp tuttum sağ göğüsümü duvara çarptırdım ağrım var şuanda..sanırım nazar değdirdim (= ama yinede küçük göğüslerim muhteşem gözüküyor (= çok zayıf gözüküyorum (=
bilmiyorum ki senin için uygun olanı lolipop dedi şeker çekti canım şimdi =) süt verme olayı içinde % 30 azarla olur dedi napsam bilemiyorum ama bu yazıda bu koca seylerle geçirmek istemiyorum
bana sut bezlerine dokunmayacagini soyledi doktorum .... offf ya ne zormus bu isler
Ayy canım benim çok dikkat et kendine
Nazar oluyor heralde ilk zamanlar iyice güzelleşiyoruz diyemidir nedir
Canım sen yinede çok üstüne düşüp dikkat çekme biraz temkinli olsan yeter
:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
haydi gözün aydin neslosh, ama cidden dikkat et kendine. nazar nazar diyorum baska birsey demiyorum.
güle güle kullan muhtesem memisleri...
peki kactan kaca düstün sen simdi, daha yeni mi sütyen takmaya basladin? kac takiyorsun?
benim de bugün dikislerim alindi, haydi hayirlisi
1 hafta sonra da band yapistirmaya baslayacakmisim...
karin agrisi ya...
yok yok sekercigim, kötüyü düsünme, er ya da gec gelecektir, ben sadece söylesin bir tahmin istemistim, o kadar...
peki kactan kaca düstün sütyen ölcün fark etti mi cok?
benim de bugun dikislerim alindi, bana band verdiler.
dikis alinmasi da söyle, zaten kendiliginden düsüyormus da deriyle temas etmeyen yerlerdeki uzantilari kestiler...
ha band demistim. Haftaya kullanmaya basliyorum, 3 ay boyunca, bu karin agrisi birseye benziyor, siz ne yaptiniz, nasil cok angarya birsey mi?
selam arkadaslar ,ben henüz 16 yasındayım ve ergenliğe girdiğimmde belirsiz fakat yasım ilerledikten
sonra belirgenlesen bir sorun var gögüslerimde ,sağ mememin sağ koluna doğru olduğu kısım daha bir büyük ,daha bir sarkık , daha bir oval..sütyenimi ayarlarken sürekli alttan bir tasma gösteriyor.s üst tarafından da bir tasma.s sol memem gayet düzgün ,fakat sağ mememle o kadar orantısızlık var ki anlatamam.s dar birsey giyemiyorum ,hos normal birsey giydiğim de de sürekli bir hareket oluyor yürürken vs. cok rahatsız oluyorum bu durumdan ,bir sebepten ötürü meme doktoru bakmıstı bir keresinde ve bir sorun görememisti ,o zaman daha kücüktüm tabii..bana büyüyünce kücültebileceğimi söylemisti ve bunun icin en az 18 olmalıymısım( ama bunun sonucunda da emzirmemde sorunlar cıkabilirmis neler söylemek istersiniz bana ?
selam arkadaslar ,ben henüz 16 yasındayım ve ergenliğe girdiğimmde belirsiz fakat yasım ilerledikten
sonra belirgenlesen bir sorun var gögüslerimde ,sağ mememin sağ koluna doğru olduğu kısım daha bir büyük ,daha bir sarkık , daha bir oval..sütyenimi ayarlarken sürekli alttan bir tasma gösteriyor.s üst tarafından da bir tasma.s sol memem gayet düzgün ,fakat sağ mememle o kadar orantısızlık var ki anlatamam.s dar birsey giyemiyorum ,hos normal birsey giydiğim de de sürekli bir hareket oluyor yürürken vs. cok rahatsız oluyorum bu durumdan ,bir sebepten ötürü meme doktoru bakmıstı bir keresinde ve bir sorun görememisti ,o zaman daha kücüktüm tabii..bana büyüyünce kücültebileceğimi söylemisti ve bunun icin en az 18 olmalıymısım( ama bunun sonucunda da emzirmemde sorunlar cıkabilirmis neler söylemek istersiniz bana ?
doğru sölüyorsun dikkat etmek gerekiyr sonuçta bıçak kesiği az bişey değil ama ağrım olmayınca bende hiç kollamıyorum kendimi ama bugün sol göğüsümün meme başı çok kaşınıyo acıyo hafiften:26: kabuk tutmuş gibi olmuş geçiyo diyedir belki..dediğin gibi güzelleşiyoruz gözler üzerimizde (=
Canım çok normal öyle şeyler olması sadece sen kendine dikkat et yeter :92:
Genciz güzeliz nazar değmesinn
ben bise anlamadim ya eriyen dikis kullanilmiyo mu ?????
aman değmesin canım (= bende azönce kuaförden geldm diplerimi boyattrdım bugün ameliyat olalı tam bi hafta oldu en kuaförlerde geziyorum birde o bant ne gerçekten banada bahsedilmedi öyle birşey :44:
banada doktorum haftaya gel dikişlerini alalım dedi..eriyen dikiş falan yok bendede
Banddan sizlere niye vermediler ya anlamadim simdi....
Bu angaryayi bir tek ben mi yapacagim.... yok yok sorun bence mutlaka vardir öyle birsey, yara izlerini sifirliyormus neredeyse, estetik cerahinin en can alici yontemlerindenmis öyle dedi benimki
Krem falan olmaz mi dedim, sakin dedi, band band dedi