- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #38.801
orhan aydinDoktorunuzu öğrenebilir miyim?
Onurkan idaciDoktorunuzu öğrenebilir miyim?
Merhaba,bende 15 gün oldu toparlama ameliyatı oldum.göğüslerim çok sert ve gergin.çok canımı sıkıyor bu durum.siz de sertlik gerginlik oldu mu.olduysa ne zaman geçtiBenim 8, 4 ve 2.5 yaşlarında 3çocuğum var. Ameliyattan önce en büyük endişem çocuklarımla ilgilenememekti ama çok şükür korktuğum gibi olmadı. 1 ay sonrasında epey rahatladım. 2.5 yaşındaki oğlumu rahatlıkla kucağıma alabiliyorum ki sizinki 1 yaş olduğu için daha hafiftir. 1 ay sonra her şey çok daha yoluna girecek emin olun. Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
Merhaba,ameliyattan sonra ne zaman yumuşadı göğsünüz.ben 15 gün oldu olalı.dayanamıyorum artık gerginliğine sertliğine.gerginlikten göğsüm bile çatladı.doktorun da çok gerdiğini düşünüyorumBenm 5 hafta bitti, yumusadı evet ilk haline göre daha da küçülürse a cup olacak korkuyorum
Canım en en küçük bedeni ne yapacaksın? Vücuduna göre göğüs yaptır.eğer çok küçük yaptırırsan sırtın ve karnın ortaya çıkar.Doktorunuz bu duruma ne diyor peki ?
En en küçük boyut istiyorum
Bende 15 gün oldu ameliyat olalı.benim göğüsler de yanlarıma doğru yayık görünüyo.göğüs aram açıl ve gergin.göğüslerim sertBenim 3 hafta oldu aksine cok bunaltıyor sanki üatten baskılıyor kıyafetlerde hoş durmuyor bir an önce cıkartmak istiyorum:)) birde benim gögsüm yanlara doğru yayık duruyor gibi sekli sonradan değişiyormu acaba
Hangi doktor bu peki? Yani fiyatlar hala boyle mi devlette?devlette 5 bin tl iyi bir doktor bulursaniz cok uygun
ben süleyman beye oldum şu anki fiyat buHangi doktor bu peki? Yani fiyatlar hala boyle mi devlette?
Bende 15 gün oldu ameliyat olalı.benim göğüsler de yanlarıma doğru yayık görünüyo.göğüs aram açıl ve gergin.göğüslerim sertartık o sertlikten sıkıldım çünkü ağrıyor.
O kdar sıkıldım ki büyük memedenCanım en en küçük bedeni ne yapacaksın? Vücuduna göre göğüs yaptır.eğer çok küçük yaptırırsan sırtın ve karnın ortaya çıkar.
Hayırlı olsun,sağlıkla kullanO kdar sıkıldım ki büyük memeden
En en küçük istedim ama doktor orantılı bişi yaptı
Hayırlı olsun,sağlıkla kullan.dikişleriniz nasıl? Ne kadar oldu siz ameliyat olalı
Kaç beden giyiyordunuz?kaç beden küçültmüş dr? Benimki zaten idealdi sadece biraz toparlaması lazımdı hiçbişey bırakmamış küçücük yapmış koymuş.galiba benimkini 70-75 yapmış hem de bana sormadan!24 gün oldu ben ameliyat olalı
Ödemlerim azaldı , pansuman yapıyorum
Dikişlerim iyileşiyor
Sadece biraz daha küçük istemiştim
merhaba bayagi zaman gectigi icin sormak istedim duzeldimi gogsun altindaji buzulmus dikis yeri8 temmuzda oldum ameliyat.meme altından rahatsız oldum ben.yani dikişin bittiği yerde toplanmış deri.Benim protezsiz dikleştirme ameliyatı .Lolipop kesi.ama dikişin bittiği yerde toplanmış olan deri beni çok rahatsız ediyor.
Gazi hastanesi serhat şibarankara da meme küçültme ameliyatı olan var mı arkadaşlar?? doktor tavsiyesi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Doktorunuzun adı tam olarak ne?ben süleyman beye oldum şu anki fiyat bu
belki tam ismini vermem dogru olmaz zaten 1 tane var ordaDoktorunuzun adı tam olarak ne?
Hangi birini söyleyim ki göğüslerim büyümesin (80 B idi)sadece dolgunlaştırmak sütyen takmamak için ameliyat istiyorum dedim şuan kocaman memelerim var ve sarkık olmayan göğüslerim sarkık duruyor bence bel ince görünsün diye yapıyor herkese 360 takmaya çalışıyor. Karın germe oldum 3 doğum yaptığım halde kas onarımı yapmamış şuan 3. Ayım ve karnım dimdik. Küçük bir gıdım vardı ortasını almış yanları duruyor yaşlı teyze gibi sarkık bir gıdım var şuan. 42 yaşındayım ve yaşıma göre ne karnımda ne derimin hiç bir yerinde 1 yırtık yada sarkma yoktur.3 doğum yapmama rağmen. Sadece biraz karın bölgem yağlıydı birde telsiz sütyen kullanmak istedim rahat edeyim diye. Ve bu yaz 42 beden bikiniye sokamadım göğüslerimi öyle kötü duruyorki 60 kiloyum ve onurkan beyin sayesinde şuan 70 duruyorum. Üstelik dönüp yaptığı işe bakmadı bile. Karın germe+ meme + gıdı 1 saat 45 dk da ameliyattan çıktım millet bir meme yapıyor o kadar zamanda. Dikişlerimi kim dikmiş belli değil çamaşırımın üstünde ve piramit gibi üçgen şekilde yukarı doğru. Daha çok hasta alabilmek için alelacele iş yapan sonrası ilçede hiç ilgilenmeyen biri daha ne olsunSizin pişmanlık sebebiniz nedir acaba.Hecikmeli.ama gene onurkan hocaya amaliyat oldum.Kendisini amaliyattan önce gördüm sonra hiç görmedim.3 ay kontrolünü de asistanı yapti .Tek can sikicibtarafi o onun dışı da her şey iyiydi .iyileşme süreci uzun ama sorunsuz geçti .Size gecmis olsun.
Merhaba hanımlar. Seneler süren kararsızlık korku vs derken artık sırt ağrıları omurilik eğilmeye başlamış. Ankarada Onurkan İdacı ile görüştüm. 20 nisan ameliyat günüm. Hala korkuyorum ve heyecanlıyım ama sağlık için şart. Bana dua edin lütfen. Gelişmelerden haberdar edeceğim
Merhaba hanımlar. Seneler süren kararsızlık korku vs derken artık sırt ağrıları omurilik eğilmeye başlamış. Ankarada Onurkan İdacı ile görüştüm. 20 nisan ameliyat günüm. Hala korkuyorum ve heyecanlıyım ama sağlık için şart. Bana dua edin lütfen. Gelişmelerden haberdar edeceğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?