Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlarr ben dikleştirme oldum şuan 1.haftam şişliklerim yavaş yavaş iniyor tamamen inmesi ne kadar sürer? Ve şişlikler indikten sonra ne kadar küçülmüş oluyo totalde??

Merhaba,bende 15 gün oldu toparlama ameliyatı oldum.göğüslerim çok sert ve gergin.çok canımı sıkıyor bu durum.siz de sertlik gerginlik oldu mu.olduysa ne zaman geçti

Benm 5 hafta bitti, yumusadı evet ilk haline göre daha da küçülürse a cup olacak korkuyorum
Merhaba,ameliyattan sonra ne zaman yumuşadı göğsünüz.ben 15 gün oldu olalı.dayanamıyorum artık gerginliğine sertliğine.gerginlikten göğsüm bile çatladı.doktorun da çok gerdiğini düşünüyorum.psikolojim çok bozuk.dün şişliğin ve sertliğin verdiği ağrıdan dolayı artık oturdum ağladım

Bende 15 gün oldu ameliyat olalı.benim göğüsler de yanlarıma doğru yayık görünüyo.göğüs aram açıl ve gergin.göğüslerim sertartık o sertlikten sıkıldım çünkü ağrıyor.

24 gün oldu ben ameliyat olalı
Ödemlerim azaldı , pansuman yapıyorum
Dikişlerim iyileşiyor
Sadece biraz daha küçük istemiştim
Kaç beden giyiyordunuz?kaç beden küçültmüş dr? Benimki zaten idealdi sadece biraz toparlaması lazımdı hiçbişey bırakmamış küçücük yapmış koymuş.galiba benimkini 70-75 yapmış hem de bana sormadan!
6 ayda fark gösterecek göğsünüz,daha da küçülecek diyorlar

merhaba bayagi zaman gectigi icin sormak istedim duzeldimi gogsun altindaji buzulmus dikis yeri

Hangi birini söyleyim ki göğüslerim büyümesin (80 B idi)sadece dolgunlaştırmak sütyen takmamak için ameliyat istiyorum dedim şuan kocaman memelerim var ve sarkık olmayan göğüslerim sarkık duruyor bence bel ince görünsün diye yapıyor herkese 360 takmaya çalışıyor. Karın germe oldum 3 doğum yaptığım halde kas onarımı yapmamış şuan 3. Ayım ve karnım dimdik. Küçük bir gıdım vardı ortasını almış yanları duruyor yaşlı teyze gibi sarkık bir gıdım var şuan. 42 yaşındayım ve yaşıma göre ne karnımda ne derimin hiç bir yerinde 1 yırtık yada sarkma yoktur.3 doğum yapmama rağmen. Sadece biraz karın bölgem yağlıydı birde telsiz sütyen kullanmak istedim rahat edeyim diye. Ve bu yaz 42 beden bikiniye sokamadım göğüslerimi öyle kötü duruyorki 60 kiloyum ve onurkan beyin sayesinde şuan 70 duruyorum. Üstelik dönüp yaptığı işe bakmadı bile. Karın germe+ meme + gıdı 1 saat 45 dk da ameliyattan çıktım millet bir meme yapıyor o kadar zamanda. Dikişlerimi kim dikmiş belli değil çamaşırımın üstünde ve piramit gibi üçgen şekilde yukarı doğru. Daha çok hasta alabilmek için alelacele iş yapan sonrası ilçede hiç ilgilenmeyen biri daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…