- Konu Sahibi ---Lily---
- #38.781
doktor cıkartıyorKızlar dikişlerinizin üzerindeki bantları siz mi çıkardınız yoksa doktorunuz mu çıkardı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor cıkartıyorKızlar dikişlerinizin üzerindeki bantları siz mi çıkardınız yoksa doktorunuz mu çıkardı ?
Merhaba bende cuma günü göğüs küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum . Çok hafif ağrım oldu , 2.gün ağrı kesici içmeye bile gerek görmedim. Sadece psikolojik olarak direnlerle gezmek insanın biraz canını sıkıyor o kadar. Şu an gayet iyi hissediyorum. Kendi ihtiyaçlarımı ağır kaldırmamak koşulu ile kendim giderebiliyorum. Herkese tavsiye ederim bu ameliyatı , göğüslerimi gördükce çok mutlu oluyorum
Merhaba acaba kullandığınız kremle vs alakalı olablrmi benim hic kaşıntım olmadı 2 aya yaklaşıyor ameliyatım dermatix krem kullanıyorum izler için. Bi iz kremi var C harfiyle baslayan dr bana o kaşımtı yapar demişti
izsiz bir ameliyat bence yok illaki iz olcak meme kucultme memenjn boyutuba gore izde buyuyup kuculuyoMerhaba ben de meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum çok zor durumdayım bel boyun ağrıları artık yaşam kalitemi sıfırladı iz kalsın asla istemiyorum çok korkuyorum dış görünüşünü bozucaklar kötü bişey olcak diye en güvenilir kimi buldunuz bu konuda lütfen bana yardımcı olabilir misiniz kızlar olduğunu düşündüğüm kişilere mesaj da attım mesajdan ya da burdan dönseniz çok sevinirim
Siz oldunuz mu İstanbul da kimi önerirsinizizsiz bir ameliyat bence yok illaki iz olcak meme kucultme memenjn boyutuba gore izde buyuyup kuculuyo
ben oldum iki ayim dolcak ama ankadayimSiz oldunuz mu İstanbul da kimi önerirsiniz
Ben tam 1.ayda başladımiz kremini ne zaman kullanmaya başladınız acaba
Bende göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama fiyatlar beni endiselendiriyorarkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
fiyatlar doktorun popiler olmasina gore bile artiyo ama gunu gunu tutmuyoBende göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama fiyatlar beni endiselendiriyor
35bin tl okudum bir yerde gözüm korktu gecen yıl 10 bin tl idi bilgisi olan var mı
Önerdiğiniz biri var mı istanbuldafiyatlar doktorun popiler olmasina gore bile artiyo ama gunu gunu tutmuyo
uzgunum ben ankaradayim istanbul hakkinda bilgim yok istagram bir inflz istanbulda dr murat sarici oneriyodu bir bakin istersenizÖnerdiğiniz biri var mı istanbulda
geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olmustur....kime oldunuz ameliyatınızıKızlarrrr yarın ameliyat olacağım korku sardııı beni yaa
Sizin pişmanlık sebebiniz nedir acaba.Hecikmeli.ama gene onurkan hocaya amaliyat oldum.Kendisini amaliyattan önce gördüm sonra hiç görmedim.3 ay kontrolünü de asistanı yapti .Tek can sikicibtarafi o onun dışı da her şey iyiydi .iyileşme süreci uzun ama sorunsuz geçti .Size gecmis olsun.Allah kurtarmış kesinlikle başka doktora olun ben çok pişmanım
Şuan çok mutlu ettiniz peki 20 gün sonra kadar 1 yaşındaki kızımı kaldırabilirmiyim sadece 9 kilobir de Ağustos da olacağım sizce zamanlama sıkıntı mu havaların soğumasını mı beklemeyelim bir de bariz bir küçülme oldu mu en büyük hayalim renkli renkli sütyenlerEger bakacak biri varsa dusunmeyin olun derimgercekten inanilmaz rahatlayacaksiniz.korkulacak bir ameliyat degil ben hastaneden ciktim ertesi gun avm ye gidip alisveris yaptim15.gun her isimide kendim yaptiim.veee en onemlisi artik istedigim sutyenleri giyebiliyorum
Doktorunuzu öğrenebilir miyim?ben oldum iki ayim dolcak ama ankadayim
devlette 5 bin tl iyi bir doktor bulursaniz cok uygunBende göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama fiyatlar beni endiselendiriyor
35bin tl okudum bir yerde gözüm korktu gecen yıl 10 bin tl idi bilgisi olan var mı