Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba ben de meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum çok zor durumdayım bel boyun ağrıları artık yaşam kalitemi sıfırladı iz kalsın asla istemiyorum çok korkuyorum dış görünüşünü bozucaklar kötü bişey olcak diye en güvenilir kimi buldunuz bu konuda lütfen bana yardımcı olabilir misiniz kızlar olduğunu düşündüğüm kişilere mesaj da attım mesajdan ya da burdan dönseniz çok sevinirim

Çok geçmiş olsun
Ödem atmak için bol su tüketin mutlaka
Benim ağrım var hala tam olalı 2 hafta oldu sızı hissediyorum
Yanlara doğru formu nasıl sanki doktorum yanlardan almamış

Henüz krem kullanmaya başlamadım bu hafta itibariyle başlayacağım sanırım
Doktorum 2. Haftadan sonra demişti

izsiz bir ameliyat bence yok illaki iz olcak meme kucultme memenjn boyutuba gore izde buyuyup kuculuyo

Bende göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama fiyatlar beni endiselendiriyor
35bin tl okudum bir yerde gözüm korktu gecen yıl 10 bin tl idi bilgisi olan var mı

Bende göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama fiyatlar beni endiselendiriyor
35bin tl okudum bir yerde gözüm korktu gecen yıl 10 bin tl idi bilgisi olan var mı
fiyatlar doktorun popiler olmasina gore bile artiyo ama gunu gunu tutmuyo

ankara da meme küçültme ameliyatı olan var mı arkadaşlar?? doktor tavsiyesi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Allah kurtarmış kesinlikle başka doktora olun ben çok pişmanım
Sizin pişmanlık sebebiniz nedir acaba.Hecikmeli.ama gene onurkan hocaya amaliyat oldum.Kendisini amaliyattan önce gördüm sonra hiç görmedim.3 ay kontrolünü de asistanı yapti .Tek can sikicibtarafi o onun dışı da her şey iyiydi .iyileşme süreci uzun ama sorunsuz geçti .Size gecmis olsun.

Şuan çok mutlu ettiniz peki 20 gün sonra kadar 1 yaşındaki kızımı kaldırabilirmiyim sadece 9 kilobir de Ağustos da olacağım sizce zamanlama sıkıntı mu havaların soğumasını mı beklemeyelim bir de bariz bir küçülme oldu mu en büyük hayalim renkli renkli sütyenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…