• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba hanımlar. Seneler süren kararsızlık korku vs derken artık sırt ağrıları omurilik eğilmeye başlamış. Ankarada Onurkan İdacı ile görüştüm. 20 nisan ameliyat günüm. Hala korkuyorum ve heyecanlıyım ama sağlık için şart. Bana dua edin lütfen. Gelişmelerden haberdar edeceğim .
Bu arada aynı gün ameliyat olmuşuz muhtemelen karşı odada da siz yatıyordunuz mim hastanesi dimi

kolaylikla gecer gider insallah, ben de ayni doktorda karar kilacagim sanirim ; olumlu hasta yorumlarindan ve diren takmamasindan oturu.. siz de deneyimlerinizi yazarsaniz sevinirim. cok az kalmis, cok gecmis olsun simdiden..
Merhaba siz ne için ameliyat olacaksınız yada oldunuz mu? Memnunmusunuz benim için kötü bir tecrübe olduda başkalarını merak ediyorum

Kaç beden giyiyordunuz?kaç beden küçültmüş dr? Benimki zaten idealdi sadece biraz toparlaması lazımdı hiçbişey bırakmamış küçücük yapmış koymuş.galiba benimkini 70-75 yapmış hem de bana sormadan!
6 ayda fark gösterecek göğsünüz,daha da küçülecek diyorlar

Bende 70 75 istemiştim ama sizin adınıza üzüldüm
Ne diyor peki doktorunuz ?
85 den 80 oldu benim

Bende 70 75 istemiştim ama sizin adınıza üzüldüm
Ne diyor peki doktorunuz ?
85 den 80 oldu benim
80-85 beden göğüs çok ideal,hiç sorun etme.boyunuz kilonuz yaşınız kaç bilmiyorum ama söylediğiniz bedenler standart.kadın dediğin biraz da göğüslü olmalı canım😊…bende zamana bıraktım artık bu süreç beni çok yordu,yemeden içmeden kesildim,uyku uyuyamadım kolay bişey değilmiş.doğru mu ysptım yanlış mı yaptım diye düşünmekten mahvoldum.dikişlerimin iyileşmesini,yumuşamasını bekliyorum artık rahat etmek istiyorum.
Bir de dikişleriniz de çıkıntı var mı,kreme filan ne zaman başladınız.iyileşme oldu mu

Kaç beden giyiyordunuz?kaç beden küçültmüş dr? Benimki zaten idealdi sadece biraz toparlaması lazımdı hiçbişey bırakmamış küçücük yapmış koymuş.galiba benimkini 70-75 yapmış hem de bana sormadan!
6 ayda fark gösterecek göğsünüz,daha da küçülecek diyorlar
Keşke doktorlarımız tam tersi düşünseymis😪 kime ameliyat olmustunuz siz.

Ben ameliyat olalı 3 ay olacak, gögsümün üst kısmı sanki boşaldı gibi düzleşti dik ancak üstü dolgun değil altlara doğru dolgun duruyor böyle bir tecrübesi olan varmı acaba

Merhaba ,bende yaklaşık 10 gün önce ameliyat oldum ve göğsümün birinde dikişlerde açılma ve sanırım iltihap vap ,doktorum antibiyokikli krem sonrasında gazlı bez ile kapatmamı ,kuruduktan sonrada açmamı istedi ,sizce bı durum düzelir mi ,sizinki düzeldimi çok merak ettim

Merhaba ,bende yaklaşık 10 gün önce ameliyat oldum ve göğsümün birinde dikişlerde açılma ve sanırım iltihap vap ,doktorum antibiyokikli krem sonrasında gazlı bez ile kapatmamı ,kuruduktan sonrada açmamı istedi ,sizce bı durum düzelir mi ,sizinki düzeldimi çok merak ettim
benimkini soruyorsaniz hayir malesef 27 gun oldu iltihap yok ama acilma kapanmadi 1cm kadar acik digerindede acilma basladi bu hafta gitcem kontrole bakalim ne diyecek

Gittinizmi dr a dikislerdeki açıklık için sizi çok rahatsız ediyor mu ağrı falan yapiyormu
gittim istersen bekle zamanla iyilesir istersen de ufak bi dikis islemi yapalim dedi, ben biraz tereddutte kaldim haftaya gidince duruma gore bi daha degerlendirecegiz dikis olayini. Aci hic yok ya agrimiyor acimiyor ama aciklik rahatsiz ediyor beni

gittim istersen bekle zamanla iyilesir istersen de ufak bi dikis islemi yapalim dedi, ben biraz tereddutte kaldim haftaya gidince duruma gore bi daha degerlendirecegiz dikis olayini. Aci hic yok ya agrimiyor acimiyor ama aciklik rahatsiz ediyor beni
Ya çok geçmiş olsun ,benimde öyle açıklık kapanmaya çalışıyor🙈😊benimde pazartesi günü kontrolüm var ,şimdi doktorum krem pansumanına pazartesiye kadar devam dedi ,bakalım inşallah bir an önce iyileşiriz🙏🙏

Bekle canm belki dr dediği gibi zamanla kapanacak acele etme küçüklüğünden memnunmusun peki

Ya çok geçmiş olsun ,benimde öyle açıklık kapanmaya çalışıyor🙈😊benimde pazartesi günü kontrolüm var ,şimdi doktorum krem pansumanına pazartesiye kadar devam dedi ,bakalım inşallah bir an önce iyileşiriz🙏🙏
insallah canim ama ben dikis attircam galiba 1 ay oldu zor kapancak gibi biraz iyilesmeyi hizlandirmak icin dikis sart sanki

Back