• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bende göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama fiyatlar beni endiselendiriyor
35bin tl okudum bir yerde gözüm korktu gecen yıl 10 bin tl idi bilgisi olan var mı
14 temmuzda 2022 de İstanbul bezmialem vakıf hastanesine gittim öğr. Üyesi Dr. Nuh Evin'e muayene oldum ve bana 18.000 tl fiyat verdiler 1 gece hastanede yatış ve ertesi gün taburcu olursun dediler tabi o anda fiyata dair geçirdiğim şoktan ötürü öylece çıktım hastaneden (maddi durum elverisli değil) ama daha sonra hiç ummadığım bir yerden bir ışık doğdu parayı temin edebileceğim bir durum oluştu ve sanırım oraya ameliyat olacağım düşündükçe bile heyecandan içimde kelebekler uçuşuyor merak edip bilgi arayanlara yardımcı olur inş..

evet 80 b oldu benimki dahada kuculurmu bilmem ama gayet guzel ve simetrik birde iyilesse dikisim super olcak, ust dikisler iyi bu arada iz kremine baslayabilirsin dedi
Ya çok sevindim canım hayallerime bende kavusabilsem bilsen kaç aydır bekliyorum ha bire gözüm telefonda dr arayacak diye kaç sefer de gidip konuştum ne olur artık gün verin diye yalan olmasa ağustosta ariycam seni dedi inşallah artık olup kurtulurum çünkü çok sıcak pişik koku kaşıntı baş belası oldu

Ya çok sevindim canım hayallerime bende kavusabilsem bilsen kaç aydır bekliyorum ha bire gözüm telefonda dr arayacak diye kaç sefer de gidip konuştum ne olur artık gün verin diye yalan olmasa ağustosta ariycam seni dedi inşallah artık olup kurtulurum çünkü çok sıcak pişik koku kaşıntı baş belası oldu
insallah canim arasin iyi ve guzel sonuclar almani dilerim.

tabi, oncelikle dunden beri ağrı kesici alıyorum hic siddetli bir agrı hissetmedim, agrı kesicinin etkisi gecmeye yakinken bi sızlama oluyor sadece. agrının siddeti 1/10 filan, yalnız su an siskin ve sert c kapmıs gibi duruyor ama b olacakmıs. Doktor bey 3 aya normal halini alır dedi
2 sene olmuş ameliyat olalı bu süreci nasıl atlattiniz şuan nasıl ne kadar sürede her şey eski normal haline döndü bahsedebilir mısınız

Ben ameliyat olalı 1 yıl oldu.1700 birinden 1750 diğerinden alındı. omuzlarınızdan bir yük kalkıyor baya hafif hissediyorsunuz ama dışarıdan bakınca devasa bir fark olmuyor hatta benimkini kimse anlamadı. Yani öyle sihirli değmek değmiş de zayıflamış vs olmuyor kilo vermeniz gerekiyorsa yine vermeniz gerekiyor. Ben söyleyince farketti yakın arkadaşlarım ve evet baya küçülmüş dediler . Normal zamanlarda da toparlayıcı sütyen basic giysiler illaki saklıyormuşum onu anladım. İzler hala var eskiden büyüktü çirkin görünüyordu şimdi izler var yine pek hoş görünmüyor çıplakken. His kaybı çok fazla en çok üzüldüğüm şey o oldu. Hiç uyarılmıyorum artık . Ama bunlara rağmen yine de büyük rahatlık . Askı izleri omuz ağrıları terlemeler gerçekten çok zorlayıcı.bir yıl geçti ama hislerle ilgili ve izlerle ilgili yapılacak birşey var mı tecrübelilere sormak isterim. Bir krem olur yağ olur vitamin olur

Florence nigtingale ataşehirde yapıyor gerçekten bu işi çok iyi biliyor ben 25.000 tl ye yaptırdım herşey dahil fiyat bu pazarlıkla anca bu fiyata indi ama çok memnunum şu anda sıfır ağrı yaşıyorum cmtesi korseyi çıkartacak normal sporcu sütyenine geçeceğiz kesinlikle tavsiye ederim
Merhaba,
Bende önümüzdeki ay hasan findik da meme
Kücültme ameliyati olacagim. Ama ameliyatdan cok korkuyorum tavsiyeleriniz varmi?
Bide ameliyatdan sonra cok akinti, kasintiniz oldumu? Birkac gün sonra gezebildinizmi?
Cok heyecanliyim :)

Ben ameliyat olalı 1 yıl oldu.1700 birinden 1750 diğerinden alındı. omuzlarınızdan bir yük kalkıyor baya hafif hissediyorsunuz ama dışarıdan bakınca devasa bir fark olmuyor hatta benimkini kimse anlamadı. Yani öyle sihirli değmek değmiş de zayıflamış vs olmuyor kilo vermeniz gerekiyorsa yine vermeniz gerekiyor. Ben söyleyince farketti yakın arkadaşlarım ve evet baya küçülmüş dediler . Normal zamanlarda da toparlayıcı sütyen basic giysiler illaki saklıyormuşum onu anladım. İzler hala var eskiden büyüktü çirkin görünüyordu şimdi izler var yine pek hoş görünmüyor çıplakken. His kaybı çok fazla en çok üzüldüğüm şey o oldu. Hiç uyarılmıyorum artık . Ama bunlara rağmen yine de büyük rahatlık . Askı izleri omuz ağrıları terlemeler gerçekten çok zorlayıcı.bir yıl geçti ama hislerle ilgili ve izlerle ilgili yapılacak birşey var mı tecrübelilere sormak isterim. Bir krem olur yağ olur vitamin olur
Peki ameliyattan 3 6 ya da 6 8 ayda bir beden daha küçülüyor diyorlar doğru mu öyle bir küçülme oldu mu?

Ben ameliyat olalı 1 yıl oldu.1700 birinden 1750 diğerinden alındı. omuzlarınızdan bir yük kalkıyor baya hafif hissediyorsunuz ama dışarıdan bakınca devasa bir fark olmuyor hatta benimkini kimse anlamadı. Yani öyle sihirli değmek değmiş de zayıflamış vs olmuyor kilo vermeniz gerekiyorsa yine vermeniz gerekiyor. Ben söyleyince farketti yakın arkadaşlarım ve evet baya küçülmüş dediler . Normal zamanlarda da toparlayıcı sütyen basic giysiler illaki saklıyormuşum onu anladım. İzler hala var eskiden büyüktü çirkin görünüyordu şimdi izler var yine pek hoş görünmüyor çıplakken. His kaybı çok fazla en çok üzüldüğüm şey o oldu. Hiç uyarılmıyorum artık . Ama bunlara rağmen yine de büyük rahatlık . Askı izleri omuz ağrıları terlemeler gerçekten çok zorlayıcı.bir yıl geçti ama hislerle ilgili ve izlerle ilgili yapılacak birşey var mı tecrübelilere sormak isterim. Bir krem olur yağ olur vitamin olu
Merhaba doktorunuz kimdi hangi şehirde oldunuz

Merhaba doktorunuz kimdi hangi şehirde oldunuz
İstanbul’da oldum doktor adı verilebiliyor mu bilmiyorum özelden yazdım. Herhangi bi komplikasyon vs olmadı sadece dikişler konusunda kıyaslayabileceğim bi görüntü yok başkalarının ki benden daha iyi mi yoksa bu büyüklükte ancak bu kadar mı olurdu bilmiyorum

Ben de yarın yatış yapacağım
26 cm ile küçültme olacak SEKA devlette
Süreci paylaşacağım

Öncesinde olup paylaşmak isteyen arkadaşları da okumak isterim güncel olan

Ben de yarın yatış yapacağım
26 cm ile küçültme olacak SEKA devlette
Süreci paylaşacağım

Öncesinde olup paylaşmak isteyen arkadaşları da okumak isterim güncel olan
Ben de eylülde düşünüyorum süreci bize de anlatırmısınuz çok beklediniz mi hastane sırasını

Haziran başı muayene olmuştum mamografi ustasın çekimleri yapıldı doktorum ameliyata uygun olduğumu söyledi araya bayram tatili ve doktorun izni girdi o süre kadar beklemiş oldum

Haziran başı muayene olmuştum mamografi ustasın çekimleri yapıldı doktorum ameliyata uygun olduğumu söyledi araya bayram tatili ve doktorun izni girdi o süre kadar beklemiş oldum
Çok şanslısınız bence ben 6 aydır bekliyorum sıra gelmedi birde ucretsizmi olacaksınız gelişmeleri yazın lütfen şimdiden geçmiş olsun

Back