- 28 Temmuz 2017
- 104
- 61
- 98
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #38.761
ben sizin yerinize heyecanlandım şuan:) sağlıkla geçsin bitsin inşallah.. sizin süreciniz nasıl ilerledi, doktor vs vsKızlarrrr yarın ameliyat olacağım korku sardııı beni yaa
ben sizin yerinize heyecanlandım şuan:) sağlıkla geçsin bitsin inşallah.. sizin süreciniz nasıl ilerledi, doktor vs vs
ben sizin yerinize heyecanlandım şuan:) sağlıkla geçsin bitsin inşallah.. sizin süreciniz nasıl ilerledi, doktor vs vs
Merhaba ben de aynı tarihte ameliyat oldum korseyi 2 ay kullan dedi doktorum simdi de cıkarabilirsin dedi ama ben bir süre daha takmak istediğimi söyledim çok rahat çünkü
Allah kurtarmış kesinlikle başka doktora olun ben çok pişmanımMaalesef virüsün çoğalması nedeni ile annem gelemedi.İptal etmek durumunda kaldım
Siz oldunuz mu nasıl geçti memnunmusunuzkolaylikla gecer gider insallah, ben de ayni doktorda karar kilacagim sanirim ; olumlu hasta yorumlarindan ve diren takmamasindan oturu.. siz de deneyimlerinizi yazarsaniz sevinirim. cok az kalmis, cok gecmis olsun simdiden..
benim de öyle herkesin öyle oluyor standart sanırım ya önden kopçalı ya da fermuarlıSelam korsen nasıl ? Benim korsem sporcu sütyeni gibi hiç içime sinöedi
Eger bakacak biri varsa dusunmeyin olun derimben devlet memuruyum bebeğime annem bakacak Ekim’de sonra bakıcı bulacağız bir daha böyle bir fırsat asla elime geçmeyecek ve inanın artık dayanamıyorum ağrılara her tarafım ince ve göğsüm büyük bu da psikolojik olarak beni etkiliyor
Merhaba kaç gün sonra ağırlık kaldırmaya ve yan yatmaya başladınız acaba. Bende cuma günü ameliyat oldumEger bakacak biri varsa dusunmeyin olun derimgercekten inanilmaz rahatlayacaksiniz.korkulacak bir ameliyat degil ben hastaneden ciktim ertesi gun avm ye gidip alisveris yaptim 15.gun her isimide kendim yaptiim.veee en onemlisi artik istedigim sutyenleri giyebiliyorum
Merhaba çocuklarınızı kucağınıza almaya başladınız mı acaba?Benim de en büyük endişem çocuklarımı kucağıma alamamak onlara sarılamamaktı. Ama daha fazla beklemek de istemiyordum. Doktorla bu endişelerimi paylaştım. 3 güne sarılabilir vaziyete gelirsin dedi. Meme burumngibi değil hemen bir değmeyle etkilenmez. Dikişler ine kolay kolay bişey olmaz dedi. Ama ben tek doktorla görüştüm sadece. Farklı doktorlar da aynı şeyleri söyler mi bilmiyorum.
Evet 2 ay olmak üzere. İki haftadır da kucağıma alıyorum artıkMerhaba çocuklarınızı kucağınıza almaya başladınız mı acaba?
Benimde 1 yaşında oğlum var cuma günü ameliyat oldum . Sizden bunu duymak içimi rahatlattıEvet 2 ay olmak üzere. İki haftadır da kucağıma alıyorum artık
Benim 8, 4 ve 2.5 yaşlarında 3çocuğum var. Ameliyattan önce en büyük endişem çocuklarımla ilgilenememekti ama çok şükür korktuğum gibi olmadı. 1 ay sonrasında epey rahatladım. 2.5 yaşındaki oğlumu rahatlıkla kucağıma alabiliyorum ki sizinki 1 yaş olduğu için daha hafiftir. 1 ay sonra her şey çok daha yoluna girecek emin olun. Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.Benimde 1 yaşında oğlum var cuma günü ameliyat oldum . Sizden bunu duymak içimi rahatlattı
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için sağolunBenim 8, 4 ve 2.5 yaşlarında 3çocuğum var. Ameliyattan önce en büyük endişem çocuklarımla ilgilenememekti ama çok şükür korktuğum gibi olmadı. 1 ay sonrasında epey rahatladım. 2.5 yaşındaki oğlumu rahatlıkla kucağıma alabiliyorum ki sizinki 1 yaş olduğu için daha hafiftir. 1 ay sonra her şey çok daha yoluna girecek emin olun. Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
Merhaba acaba kullandığınız kremle vs alakalı olablrmi benim hic kaşıntım olmadı 2 aya yaklaşıyor ameliyatım dermatix krem kullanıyorum izler için. Bi iz kremi var C harfiyle baslayan dr bana o kaşımtı yapar demiştiKızlarrr dikişleriniz kaşınıyor mu
Dayanamıyorum kaşıntı isteğine sürekli elim gidiyor
Kızlarrr dikişleriniz kaşınıyor mu
Dayanamıyorum kaşıntı isteğine sürekli
iz kremini ne zaman kullanmaya başladınız acabaMerhaba acaba kullandığınız kremle vs alakalı olablrmi benim hic kaşıntım olmadı 2 aya yaklaşıyor ameliyatım dermatix krem kullanıyorum izler için. Bi iz kremi var C harfiyle baslayan dr bana o kaşımtı yapar demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?