- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #38.681
Serhat beyin meme küçültme ücreti hakkında bilginiz var mı? Şansımı tekrar denemeyi düşünüyorum ancak hali hazırda samed beyden ameliyat randevum var. Ayrıca serhat bey muayene randevusu eylüle kadar dolu demişlerdi bilginiz olsun
Eğer bana soruyorsanız ödem devam ediyor kendi haline gelmesi 6 ayı bulur sıkıntı yapmayın daha cok yeniyizDurumunuz nedir peki ben de 2 Ay önce oldum ama hala çok sis hissediyorum. Doktorunuz size göğsünüz tam boyutunda dedi mi? Yoksa daha ödem şişlik vs iner mi dedi?
Çok teşekkürler yanıtınız için. Operasyon sonucunda kim bilir nasıl hafiflemiş ve rahatlamışsınızdır :)Merhaba tabiki anlatiyim 2 gece kaldim 3.gun direnlerim cikti eve gonderdiler.hemsireler gayet iyi doktorlar rutin olarak gunde 2 kere kontrole geldiler.ben ucretsiz oldum mamografi sonrasi cok yogun meme dokum oldugu icin agirlik nedeniyle ayrica boyunda fitik ve duzlesmede vardi.ucret konusuna pek vakif degilim o yuzden.ucretsiz olabilmek icinde kurula girmek gerekiyor.
Benim ameliyatımı samet bey yapacak ancak asistan olduğu için biraz tereddütteyim ne düşünüyorsunuzücreti değişkenlik gösteriyor ama ortalama 4 küsür tutabilir. Ben de serhat şibara 2 ay once meme küçültme ameliyatı oldum çok memnunum tertemiz ve çok profesyonel çalışıyor aynı şekilde asistan doktorlar da öyle.
samet beyi bilmiyorum inanın yanlış bilgi vermek istememBenim ameliyatımı samet bey yapacak ancak asistan olduğu için biraz tereddütteyim ne düşünüyorsunuz
Yok benim sarkma da vardı bu yüzden bariz değişiklik belli oluyor kücüldüler ama ödem oldugu belli şu an ödem hemen geçmez zaten aylar sürer kendine gelir dert etmeyin:) 85 bedendi 1 beden kücülttü ama sütyene göre değişir dedi kaç oldugunu bilmiyorum korseyleyim halameme boyutunuz şu an ameliyattan sonrakiyle aynı mı? 3 6 Ay arası odemler iner biraz daha küçülür diyorlar. Sizin öyle oldu mu?
Benimde sarkma da vardı tabii belli küçüldüğü ama dediğim gibi daha küçük olacak gibiydiYok benim sarkma da vardı bu yüzden bariz değişiklik belli oluyor kücüldüler ama ödem oldugu belli şu an ödem hemen geçmez zaten aylar sürer kendine gelir dert etmeyin:) 85 bedendi 1 beden kücülttü ama sütyene göre değişir dedi kaç oldugunu bilmiyorum korseyleyim hala
Bende serhat beye meme küçültme ve burun ameliyatı olmak istiyorum tavsiye edermisiniz hakkında hiçbirşey öğrenemedim. Randevu da alamadım bir türlüücreti değişkenlik gösteriyor ama ortalama 4 küsür tutabilir. Ben de serhat şibara 2 ay once meme küçültme ameliyatı oldum çok memnunum tertemiz ve çok profesyonel çalışıyor aynı şekilde asistan doktorlar da öyle.
randevu bulmak kolay olmuyor ben aylarca bekledim ama beklediğime değdiBende serhat beye meme küçültme ve burun ameliyatı olmak istiyorum tavsiye edermisiniz hakkında hiçbirşey öğrenemedim. Randevu da alamadım bir türlü
Başardınız sanırımBenimde sarkma da vardı tabii belli küçüldüğü ama dediğim gibi daha küçük olacak gibiydi. ödem olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Sadece şiş durduğunda mi? Bir de Mesajınıza cevap olarak yazıyorum ama alıntılamiyor, neyi yanlış yapıyorum acaba?
Teşekkürler, benim pek sert değil ama evet doktoruma sordum biraz daha küçülür dedi ama için rahat etmiyor işteBaşardınız sanırımödem oldugu sertliğinden de anlaşılır zaten hemen geçmez rahat bi 6 ayı bulur zaten içiniz rahat olsun ama aklınızda soru işareti kaldıysa doktorunuzla görüşün bence strese girmeyin hiç
hiç sorun değil ne isterseniz sorabilirsinizTeşekkürler, benim pek sert değil ama evet doktoruma sordum biraz daha küçülür dedi ama için rahat etmiyor işte. Sizin meme başı kaç santime alindi? Çok soru sordum ama aynı dönemde olmuşuz o yüzden sizde durum nedir merak ettim
çok sevindim içinize sinmesine umarım bende aynı sonucu alırım peki kaç saat sürdü ameliyatınız birde benim 2 yaşında oğlum var ameliyat sonrası süreç nasıl oldu ağrınız fln son bir soru kaç gün yattınız drenler fln kaç güne çıktı :)randevu bulmak kolay olmuyor ben aylarca bekledim ama beklediğime değdiyani şimdi kimde ne sonuc verir bilemem vebal almak istemem ama ben serhat beyin ilgisinden de pratiğinden de cok memnun kaldım. Hem kendisi hem asistanları çok ilgililer. Mememi de cok güzel yaptı
Evet evet benim de çok büyük ve sarkikti 7 santim yukarı alındıhiç sorun değil ne isterseniz sorabilirsinizonu bilmiyorum ama baya küçüldü cünkü benim cok büyüktü meme başı da şimdi kücück bence hic sorun etmeyin ya dimdik gögüslerimiz oldu daha ne
teşekkür ederim umarım siz de güzel sonuc alırsınız:) 3 4 saat sürebilir dedi doktorum ama 2 bucuk saat sürdü. 1 gece yattım drenlerim de 4.gün cıkarıldı :) süreç benim icin biraz zor oldu açıkçası cünkü bünyem cok zayıf narkoz ağır geldi ama şimdi cok iyiyim şükür sadece ilk 3 hafta mutlakaa yanınızda biri olsun benim herşeyimi annem yaptı bu durum herkeste aynı olmayabilir bünyeye göre değişir :)çok sevindim içinize sinmesine umarım bende aynı sonucu alırım peki kaç saat sürdü ameliyatınız birde benim 2 yaşında oğlum var ameliyat sonrası süreç nasıl oldu ağrınız fln son bir soru kaç gün yattınız drenler fln kaç güne çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?