Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba çok geçmiş olsun, nasıl oldunuz? Orada hangi doktora oldunuz? Dr. Gaye Filinte'ye randevu aldım ama devlet mi özel mi karar veremiyorum.

merhaba geçmiş olsun hangi doktora oldunuz?

Merhabalar hangi doktora ameliyat oldunuz öncesi ve sonrası resim varsa özelden atarmisiniz bende artık buradaki yorumları okuya okuya cesaret geldi biraz

merhaba çok geçmiş olsun, hangi hastane ve hangi doktor bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba herkese, eylül ayında meme küçültme ameliyatı olacağım gazi hastanesi poliklinikten samet beyden randevu aldım. Doktor genç olduğu için tereddüt ediyorum açıkçası. Bu konuda bilgisi olan veya bas asistana ameliyat olan var mı daha önce?

Bende Samet beye muayene olmuştum hakkında güzel şeyler duydum hatta ben muayeneye gittiğimde özellikle ona muayeneye gelenler vardı burun ameliyatında çok başarılı dediler ama ben meme küçültme ve burun ameliyatının ikisini aynı anda olmak istiyorum ikisini aynı anda yapamam dedi o yüzden vazgeçtim samet beye ameliyat olmaktdan Serhat Şipar a randevu almayı deneyeceğim bakalım

Karar değiştirip serhat beyden randevu almayı denediğimde poliklinikte başlayanlar oradan devam edecekmiş serhat bey kabul etmiyor dediler. Yoksa ben de serhat beyden almayı düşünmüştüm ama olmayacak sanırım

Karar değiştirip serhat beyden randevu almayı denediğimde poliklinikte başlayanlar oradan devam edecekmiş serhat bey kabul etmiyor dediler. Yoksa ben de serhat beyden almayı düşünmüştüm ama olmayacak sanırım

Merhaba çok geçmiş olsun, nasıl oldunuz? Orada hangi doktora oldunuz? Dr. Gaye Filinte'ye randevu aldım ama devlet mi özel mi karar veremiyorum.
Ben dr ali cem akpinar a oldum ama gaye hanimda cok iyiymis kendisi zaten plastik cerrahinin Şefiymis.hakkinda guzel seyler duydum.ben kendi adima memnun kaldim ama karar sizin tabiki gidip bir gorusun derim

Ben dr ali cem akpinar a oldum ama gaye hanimda cok iyiymis kendisi zaten plastik cerrahinin Şefiymis.hakkinda guzel seyler duydum.ben kendi adima memnun kaldim ama karar sizin tabiki gidip bir gorusun derim
Merhabalar, geçmiş olsun öncelikle. Ben 1 yıl önce özelde oldum bu ameliyatı ama kız kardeşim devlet opsiyonunu kontrol ediyor şu an. Geçmiş mesajlarınızda vardır belki ama göremedim, devletteki işleyiş hakkında bilgi verebilir misiniz?

Ameliyat sonrası ne kadar kaldınız, hemşirelerin ilgisi nasıldı? Ne kadar bir ücret talep ettiler?

Dilerseniz özelden de yanıtlayabilirsiniz ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

herkese başka birşey söylüyorlar vallahi ben samet beye muayene oldum hatta defterine bakacaktı ameliyat için hangi gün uygun diye serhat beyle de bi görüşmek istediğimi söyledim o zman hiç ameliyat günü oluşturmayalım dedi sekreteri ile görüştüm serhat beyin randevuları 15 mayıstan sonra açılacak dedi ama arıyorum bir türlü telefona bakmıyorlar. Galiba mayısın son iki iş günü ancak alabileceğim randevuyu.

Merhaba, meme kucultme ameliyati olacagim. Izmit un. Hast. Emre Kagan Yasar isimli doktoru o erdiler. Taniyan var mi ? Yada İstanbul da onerebileceginiz bir doktor var mi ?

Serhat beyin meme küçültme ücreti hakkında bilginiz var mı? Şansımı tekrar denemeyi düşünüyorum ancak hali hazırda samed beyden ameliyat randevum var. Ayrıca serhat bey muayene randevusu eylüle kadar dolu demişlerdi bilginiz olsun

hiç bilmiyorum ücretini bende zaten kışın olmak istiyorum ameliyatı kasım aralık fln gibi ama randevu alamadım ne yazıkki.

Merhaba tabiki anlatiyim 2 gece kaldim 3.gun direnlerim cikti eve gonderdiler.hemsireler gayet iyi doktorlar rutin olarak gunde 2 kere kontrole geldiler.ben ucretsiz oldum mamografi sonrasi cok yogun meme dokum oldugu icin agirlik nedeniyle ayrica boyunda fitik ve duzlesmede vardi.ucret konusuna pek vakif degilim o yuzden.ucretsiz olabilmek icinde kurula girmek gerekiyor.

Merhaba bir şey sormak istiyorum. Ben yaklaşık 1.5 ay 2 Ay önce ameliyat oldum. Ameliyat öncesi vücuduma göre ölçüm yapılırken ya da doktorlar yaklaşık boyut gösterirken daha küçük bir boyutta olacak gibiydi ama şu an meme dokusu daha büyük ve şiş gibi geliyor. Doktorlar 3 6 Ay arası daha küçülür, iner diyorlar doğru mu? Siz de böyle bir şey oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…