• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba bir ben de yaklaşık 1.5 2 Ay önce ameliyat oldum. Ameliyat öncesi vücuduma göre ölçüm yapılırken ya da doktorlar yaklaşık boyut gösterirken daha küçük bir boyutta olacak gibiydi ama şu an meme dokusu daha büyük gibi geliyor bana. Doktorlar 3 6 Ay arası daha küçülür diyorlar doğru mu? Sizde böyle şey oldu mu?

Merhaba bir şey sormak istiyorum. Ben yaklaşık 1.5 ay 2 Ay önce ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi vücuduma göre ölçüm yapılırken ya da doktorlar yaklaşık boyut gösterirken daha küçük bir boyutta olacak gibiydi ama şu an meme dokusu daha büyük ve şiş gibi geliyor. Doktorlar 3 6 Ay arası daha küçülür diyorlar doğru mu hocam?

Serhat beyin meme küçültme ücreti hakkında bilginiz var mı? Şansımı tekrar denemeyi düşünüyorum ancak hali hazırda samed beyden ameliyat randevum var. Ayrıca serhat bey muayene randevusu eylüle kadar dolu demişlerdi bilginiz olsun

ücreti değişkenlik gösteriyor ama ortalama 4 küsür tutabilir. Ben de serhat şibara 2 ay once meme küçültme ameliyatı oldum çok memnunum tertemiz ve çok profesyonel çalışıyor aynı şekilde asistan doktorlar da öyle.

Durumunuz nedir peki ben de 2 Ay önce oldum ama hala çok sis hissediyorum. Doktorunuz size göğsünüz tam boyutunda dedi mi? Yoksa daha ödem şişlik vs iner mi dedi?

Durumunuz nedir peki ben de 2 Ay önce oldum ama hala çok sis hissediyorum. Doktorunuz size göğsünüz tam boyutunda dedi mi? Yoksa daha ödem şişlik vs iner mi dedi?
Eğer bana soruyorsanız ödem devam ediyor kendi haline gelmesi 6 ayı bulur sıkıntı yapmayın daha cok yeniyiz🥰

Evet size sormuştum 🙂. Umarım ödemdir. Hala fazla küçülmüş görmeyince moralim bozuluyor doğrusu. Sizin kaç bedenden kaca düştü?

meme boyutunuz şu an ameliyattan sonrakiyle aynı mı? 3 6 Ay arası odemler iner biraz daha küçülür diyorlar. Sizin öyle oldu mu?

Merhaba tabiki anlatiyim 2 gece kaldim 3.gun direnlerim cikti eve gonderdiler.hemsireler gayet iyi doktorlar rutin olarak gunde 2 kere kontrole geldiler.ben ucretsiz oldum mamografi sonrasi cok yogun meme dokum oldugu icin agirlik nedeniyle ayrica boyunda fitik ve duzlesmede vardi.ucret konusuna pek vakif degilim o yuzden.ucretsiz olabilmek icinde kurula girmek gerekiyor.
Çok teşekkürler yanıtınız için. Operasyon sonucunda kim bilir nasıl hafiflemiş ve rahatlamışsınızdır :)

Ücret konusu biraz da detay aslında ben devletteki işleyişi daha çok merak etmiştim.

Randevu, kurul, operasyon tarihi.. ilk muayenenizden operasyona aşağı yukarı ne kadar zaman geçti?

ücreti değişkenlik gösteriyor ama ortalama 4 küsür tutabilir. Ben de serhat şibara 2 ay once meme küçültme ameliyatı oldum çok memnunum tertemiz ve çok profesyonel çalışıyor aynı şekilde asistan doktorlar da öyle.
Benim ameliyatımı samet bey yapacak ancak asistan olduğu için biraz tereddütteyim ne düşünüyorsunuz

meme boyutunuz şu an ameliyattan sonrakiyle aynı mı? 3 6 Ay arası odemler iner biraz daha küçülür diyorlar. Sizin öyle oldu mu?
Yok benim sarkma da vardı bu yüzden bariz değişiklik belli oluyor kücüldüler ama ödem oldugu belli şu an ödem hemen geçmez zaten aylar sürer kendine gelir dert etmeyin:) 85 bedendi 1 beden kücülttü ama sütyene göre değişir dedi kaç oldugunu bilmiyorum korseyleyim hala

Yok benim sarkma da vardı bu yüzden bariz değişiklik belli oluyor kücüldüler ama ödem oldugu belli şu an ödem hemen geçmez zaten aylar sürer kendine gelir dert etmeyin:) 85 bedendi 1 beden kücülttü ama sütyene göre değişir dedi kaç oldugunu bilmiyorum korseyleyim hala
Benimde sarkma da vardı tabii belli küçüldüğü ama dediğim gibi daha küçük olacak gibiydi 😟. ödem olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Sadece şiş durduğunda mi? Bir de Mesajınıza cevap olarak yazıyorum ama alıntılamiyor, neyi yanlış yapıyorum acaba?

Bende serhat beye meme küçültme ve burun ameliyatı olmak istiyorum tavsiye edermisiniz hakkında hiçbirşey öğrenemedim. Randevu da alamadım bir türlü

Bende serhat beye meme küçültme ve burun ameliyatı olmak istiyorum tavsiye edermisiniz hakkında hiçbirşey öğrenemedim. Randevu da alamadım bir türlü
randevu bulmak kolay olmuyor ben aylarca bekledim ama beklediğime değdi ❤️ yani şimdi kimde ne sonuc verir bilemem vebal almak istemem ama ben serhat beyin ilgisinden de pratiğinden de cok memnun kaldım. Hem kendisi hem asistanları çok ilgililer. Mememi de cok güzel yaptı💃🏻

Benimde sarkma da vardı tabii belli küçüldüğü ama dediğim gibi daha küçük olacak gibiydi 😟. ödem olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Sadece şiş durduğunda mi? Bir de Mesajınıza cevap olarak yazıyorum ama alıntılamiyor, neyi yanlış yapıyorum acaba?
Başardınız sanırım😊 ödem oldugu sertliğinden de anlaşılır zaten hemen geçmez rahat bi 6 ayı bulur zaten içiniz rahat olsun ama aklınızda soru işareti kaldıysa doktorunuzla görüşün bence strese girmeyin hiç

Başardınız sanırım😊 ödem oldugu sertliğinden de anlaşılır zaten hemen geçmez rahat bi 6 ayı bulur zaten içiniz rahat olsun ama aklınızda soru işareti kaldıysa doktorunuzla görüşün bence strese girmeyin hiç
Teşekkürler, benim pek sert değil ama evet doktoruma sordum biraz daha küçülür dedi ama için rahat etmiyor işte 😔. Sizin meme başı kaç santime alindi? Çok soru sordum ama aynı dönemde olmuşuz o yüzden sizde durum nedir merak ettim😊

Teşekkürler, benim pek sert değil ama evet doktoruma sordum biraz daha küçülür dedi ama için rahat etmiyor işte 😔. Sizin meme başı kaç santime alindi? Çok soru sordum ama aynı dönemde olmuşuz o yüzden sizde durum nedir merak ettim😊
hiç sorun değil ne isterseniz sorabilirsiniz 😊 onu bilmiyorum ama baya küçüldü cünkü benim cok büyüktü meme başı da şimdi kücück😂 bence hic sorun etmeyin ya dimdik gögüslerimiz oldu daha ne 💃🏻💃🏻

randevu bulmak kolay olmuyor ben aylarca bekledim ama beklediğime değdi ❤️ yani şimdi kimde ne sonuc verir bilemem vebal almak istemem ama ben serhat beyin ilgisinden de pratiğinden de cok memnun kaldım. Hem kendisi hem asistanları çok ilgililer. Mememi de cok güzel yaptı💃🏻
çok sevindim içinize sinmesine umarım bende aynı sonucu alırım peki kaç saat sürdü ameliyatınız birde benim 2 yaşında oğlum var ameliyat sonrası süreç nasıl oldu ağrınız fln son bir soru kaç gün yattınız drenler fln kaç güne çıktı :)

hiç sorun değil ne isterseniz sorabilirsiniz 😊 onu bilmiyorum ama baya küçüldü cünkü benim cok büyüktü meme başı da şimdi kücück😂 bence hic sorun etmeyin ya dimdik gögüslerimiz oldu daha ne 💃🏻💃🏻
Evet evet benim de çok büyük ve sarkikti 7 santim yukarı alındı😋. Şu an baya iyi durumda bir de dediğiniz gibi odemler gitse 😪

çok sevindim içinize sinmesine umarım bende aynı sonucu alırım peki kaç saat sürdü ameliyatınız birde benim 2 yaşında oğlum var ameliyat sonrası süreç nasıl oldu ağrınız fln son bir soru kaç gün yattınız drenler fln kaç güne çıktı :)
teşekkür ederim umarım siz de güzel sonuc alırsınız:) 3 4 saat sürebilir dedi doktorum ama 2 bucuk saat sürdü. 1 gece yattım drenlerim de 4.gün cıkarıldı :) süreç benim icin biraz zor oldu açıkçası cünkü bünyem cok zayıf narkoz ağır geldi ama şimdi cok iyiyim şükür sadece ilk 3 hafta mutlakaa yanınızda biri olsun benim herşeyimi annem yaptı bu durum herkeste aynı olmayabilir bünyeye göre değişir :)

Back