• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba arkadaslar yillardir meme kucultme icin arastirmalar yaptim ve sonunda bende ameliyatimi oldum.16 martta kartal dr lutfi kirdar hastanesinde yapildi ameliyatim.o kadar mutluyum ki anlatamam sirtimdan birdunya yuk kalkmis gibi rahatladim.henuz ameliyatimin 5.gunu olmasina ragmen cok iyi hissediyorum kendimi.simdi tecrubeli arkadaslara sormak istedigim birsey var.bugun banyo yapicam yalniz dikisin ustundeki bantlar kalicak mi islanirsa ne yapmam gerek yardimci olursaniz sevinirim😋
Merhaba çok geçmiş olsun, nasıl oldunuz? Orada hangi doktora oldunuz? Dr. Gaye Filinte'ye randevu aldım ama devlet mi özel mi karar veremiyorum.

10 şubat persembe günü meme kücültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Cok fazla kilo alıp verdigim için memelerim cok sarkıktı. 80E takıyorduk ancak deri fazlasından dolayı 2 beden büyük takıyorduk normalde meme ölçüm d kaptı. Sabah 8 de ameliyathaneye alındım ancak deri ve dokum birbirinden cok ayrıldıgı için ameliyatım uzun ve zormuş. 12 de odaya geldim ve sadece üşüyordum. Akşam mide bulantım cok oldu o da tamamen benim bünyemle ilgiliydi. Onun dısında mememde hicbir agrı sızı hissetmedim. Hic korkulacak bir ameliyat degilmiş ben cok stresliydim ama cok şükür rahat gecirdim. Diren konusunda şunu söyleyebilirim asla cıkarılırken acı hissetmiyosunuz korkmayın. Dün kontrole gittim. Hafif yatar pozisyonda oldugum için tam anlayamadım. Neyi inceleyeceğimi şaşırdım gercekten adapte olmak da zaman istiyo tamamen farklı bir meme bana ait degilmiş gibi hissettim. Dikişlerim cok düzgündü. Bol su içtim ancak mutlaka bi ödem oluyo ona ragmen büyüklüğü cok güzel geldi bana. Doktorum da b kap sonu olacagını söylemişti. 1 ay medikal sütyen takılı kalacak. Günde 1 defa merhem sürücem. Sonrasında izler için krem kullanmaya başlıcam. Ben doktorumu cok arastırdım ve şu ana kadar hic pişman degilim iyi ki diyorum. Sormak istediginiz bir şey olursa sorabilirsiniz.
merhaba geçmiş olsun hangi doktora oldunuz?

Merhabalar hangi doktora ameliyat oldunuz öncesi ve sonrası resim varsa özelden atarmisiniz bende artık buradaki yorumları okuya okuya cesaret geldi biraz 🙄

Merhaba hanımlar, bu başlığı senelerdir takip ediyorum çünkü en büyük isteğimdi bu ameliyatı olmak. Çok şükür geçen cuma oldum ve benim gibi bilgi arayışında olanlara yardımcı olmak için yazmak istedim. Senelerdir süren büyük göğüs çilemi artık çocuğumu da doğurup emzirdikten sonra bitirmek istedim. 29 yaşındayım ve düğünümde bile istediğim gelinliği alamamıştım en büyük hayalimdi diyebilirim. Ben istanbul’da ikamet ediyorum çok doktor araştırdım görüşmelere gittim ama hiç biri içime sinmedi ve aşırı yüksek rakamlar istendi. Kız kardeşimin yönlendirmesi ile devlet hastanesinde bir plastik cerrah’dan randevu aldım. İlk muayenede zaten ameliyata uygunsunuz dedi ve listeye adımızı yazdı. Bu süre zarfında yasaklar vs oldu tabi süreç uzadı ama iyi ki iyi ki orada olmuşum diyorum. Mükemmel ilgili , egosuz bir doktor. Tüm bilgilendirmeleri yaptı tüm sorularımı cevapladı. 27 mayıs’a günümü verdi ve ameliyat sürecim başladı. Öncesinde gerekli testler yapıldı, perşembe gününden yatışımı verdi, akşamına çizimlerimi yaptı.Gece 12’den sonra aç kaldım ve sabah 8’de ameliyata alındım. Asla ama asla korkacağınız bir durum yok inanın. Benim canım çok tatlıdır inan ben cesaret ettiysem herkes eder üstelik 1.5 yaşında bir oğlum var. Gözlerimi açtığımda saat 13.30 du. Yaşadığım hafifliği anlatamam o anda bile hissettim. Uyandığımda sonda takılmıştı ve direnlerim vardı. Ameliyat cuma günü oldu ve ben pazartesine kadar yattım. İyi ki de yatmışım çünkü hep gözetim altında kalmak güvende hissettirdi. Ağrım sızım hiç birşey yoktu sadece diren yerleri sızlıyordu. Sondayı bir gün sonra çıkarttılar, hafif yürüyüşlere başladım. Hemşireler o kadar ilgiliydi ki özel hastaneye taş çıkartır inanın. Pazartesi sabah da direnlerim çıktı sporcu sütyenimi giyindim ve evime geldim. Bu kadar rahat olabileceğimi hiç düşünmemiştim. Şu anda 5.günümdeyim ve ağrım sıfır. Sadece antibiyotik kullanıyorum bir de diren yaralarına pansuman yapıyorum. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Ha bir de eşim görünce 15 kilo vermişsin gibi dedi :KK70: böyle bir mutluluk yok aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi. Ameliyat ücretim de 2700 gibi ufak bir rakamdı :) umarım herkes en iyi sonuçları alır ve sağlığına bir an önce kavuşur :))
merhaba çok geçmiş olsun, hangi hastane ve hangi doktor bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba herkese, eylül ayında meme küçültme ameliyatı olacağım gazi hastanesi poliklinikten samet beyden randevu aldım. Doktor genç olduğu için tereddüt ediyorum açıkçası. Bu konuda bilgisi olan veya bas asistana ameliyat olan var mı daha önce?

Merhaba herkese, eylül ayında meme küçültme ameliyatı olacağım gazi hastanesi poliklinikten samet beyden randevu aldım. Doktor genç olduğu için tereddüt ediyorum açıkçası. Bu konuda bilgisi olan veya bas asistana ameliyat olan var mı daha önce?
Bende Samet beye muayene olmuştum hakkında güzel şeyler duydum hatta ben muayeneye gittiğimde özellikle ona muayeneye gelenler vardı burun ameliyatında çok başarılı dediler ama ben meme küçültme ve burun ameliyatının ikisini aynı anda olmak istiyorum ikisini aynı anda yapamam dedi o yüzden vazgeçtim samet beye ameliyat olmaktdan Serhat Şipar a randevu almayı deneyeceğim bakalım

Karar değiştirip serhat beyden randevu almayı denediğimde poliklinikte başlayanlar oradan devam edecekmiş serhat bey kabul etmiyor dediler. Yoksa ben de serhat beyden almayı düşünmüştüm ama olmayacak sanırım

Bende Samet beye muayene olmuştum hakkında güzel şeyler duydum hatta ben muayeneye gittiğimde özellikle ona muayeneye gelenler vardı burun ameliyatında çok başarılı dediler ama ben meme küçültme ve burun ameliyatının ikisini aynı anda olmak istiyorum ikisini aynı anda yapamam dedi o yüzden vazgeçtim samet beye ameliyat olmaktdan Serhat Şipar a randevu almayı deneyeceğim bakalım
Karar değiştirip serhat beyden randevu almayı denediğimde poliklinikte başlayanlar oradan devam edecekmiş serhat bey kabul etmiyor dediler. Yoksa ben de serhat beyden almayı düşünmüştüm ama olmayacak sanırım

Merhaba çok geçmiş olsun, nasıl oldunuz? Orada hangi doktora oldunuz? Dr. Gaye Filinte'ye randevu aldım ama devlet mi özel mi karar veremiyorum.
Ben dr ali cem akpinar a oldum ama gaye hanimda cok iyiymis kendisi zaten plastik cerrahinin Şefiymis.hakkinda guzel seyler duydum.ben kendi adima memnun kaldim ama karar sizin tabiki gidip bir gorusun derim

Ben dr ali cem akpinar a oldum ama gaye hanimda cok iyiymis kendisi zaten plastik cerrahinin Şefiymis.hakkinda guzel seyler duydum.ben kendi adima memnun kaldim ama karar sizin tabiki gidip bir gorusun derim
Merhabalar, geçmiş olsun öncelikle. Ben 1 yıl önce özelde oldum bu ameliyatı ama kız kardeşim devlet opsiyonunu kontrol ediyor şu an. Geçmiş mesajlarınızda vardır belki ama göremedim, devletteki işleyiş hakkında bilgi verebilir misiniz?

Ameliyat sonrası ne kadar kaldınız, hemşirelerin ilgisi nasıldı? Ne kadar bir ücret talep ettiler?

Dilerseniz özelden de yanıtlayabilirsiniz ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

herkese başka birşey söylüyorlar vallahi ben samet beye muayene oldum hatta defterine bakacaktı ameliyat için hangi gün uygun diye serhat beyle de bi görüşmek istediğimi söyledim o zman hiç ameliyat günü oluşturmayalım dedi sekreteri ile görüştüm serhat beyin randevuları 15 mayıstan sonra açılacak dedi ama arıyorum bir türlü telefona bakmıyorlar. Galiba mayısın son iki iş günü ancak alabileceğim randevuyu.

Merhaba, meme kucultme ameliyati olacagim. Izmit un. Hast. Emre Kagan Yasar isimli doktoru o erdiler. Taniyan var mi ? Yada İstanbul da onerebileceginiz bir doktor var mi ?

herkese başka birşey söylüyorlar vallahi ben samet beye muayene oldum hatta defterine bakacaktı ameliyat için hangi gün uygun diye serhat beyle de bi görüşmek istediğimi söyledim o zman hiç ameliyat günü oluşturmayalım dedi sekreteri ile görüştüm serhat beyin randevuları 15 mayıstan sonra açılacak dedi ama arıyorum bir türlü telefona bakmıyorlar. Galiba mayısın son iki iş günü ancak alabileceğim randevuyu.
Serhat beyin meme küçültme ücreti hakkında bilginiz var mı? Şansımı tekrar denemeyi düşünüyorum ancak hali hazırda samed beyden ameliyat randevum var. Ayrıca serhat bey muayene randevusu eylüle kadar dolu demişlerdi bilginiz olsun

Serhat beyin meme küçültme ücreti hakkında bilginiz var mı? Şansımı tekrar denemeyi düşünüyorum ancak hali hazırda samed beyden ameliyat randevum var. Ayrıca serhat bey muayene randevusu eylüle kadar dolu demişlerdi bilginiz olsun
hiç bilmiyorum ücretini bende zaten kışın olmak istiyorum ameliyatı kasım aralık fln gibi ama randevu alamadım ne yazıkki.

Merhabalar, geçmiş olsun öncelikle. Ben 1 yıl önce özelde oldum bu ameliyatı ama kız kardeşim devlet opsiyonunu kontrol ediyor şu an. Geçmiş mesajlarınızda vardır belki ama göremedim, devletteki işleyiş hakkında bilgi verebilir misiniz?

Ameliyat sonrası ne kadar kaldınız, hemşirelerin ilgisi nasıldı? Ne kadar bir ücret talep ettiler?

Dilerseniz özelden de yanıtlayabilirsiniz ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Merhaba tabiki anlatiyim 2 gece kaldim 3.gun direnlerim cikti eve gonderdiler.hemsireler gayet iyi doktorlar rutin olarak gunde 2 kere kontrole geldiler.ben ucretsiz oldum mamografi sonrasi cok yogun meme dokum oldugu icin agirlik nedeniyle ayrica boyunda fitik ve duzlesmede vardi.ucret konusuna pek vakif degilim o yuzden.ucretsiz olabilmek icinde kurula girmek gerekiyor.

Merhaba bir şey sormak istiyorum. Ben yaklaşık 1.5 ay 2 Ay önce ameliyat oldum. Ameliyat öncesi vücuduma göre ölçüm yapılırken ya da doktorlar yaklaşık boyut gösterirken daha küçük bir boyutta olacak gibiydi ama şu an meme dokusu daha büyük ve şiş gibi geliyor. Doktorlar 3 6 Ay arası daha küçülür, iner diyorlar doğru mu? Siz de böyle bir şey oldu mu?

Back