• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar bende Ankara Gazi Hastanesine 20 nisana muayene randevusu aldım. Burun ve meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum. Özelde ikisinin aynı anda yapılabileceğini söyledi görüştüğüm doktorlar ama ücret çok fazla. Nakalım eğer Gazidede ikisini aynı anda olursa yaptıracağım yoksa önceliğim meme küçültme. Artık omuz ve kol ağrısından bıktım sırtım ısınıyo resmen 80 dd yada e cup kullanıyorum.
22 aylık oğlum var. Acaba çok mu zor olacak bilmiyorum çok korkuyorum ya. Ama olmayı çok istiyorum.

Kızlar bende Ankara Gazi Hastanesine 20 nisana muayene randevusu aldım. Burun ve meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum. Özelde ikisinin aynı anda yapılabileceğini söyledi görüştüğüm doktorlar ama ücret çok fazla. Nakalım eğer Gazidede ikisini aynı anda olursa yaptıracağım yoksa önceliğim meme küçültme. Artık omuz ve kol ağrısından bıktım sırtım ısınıyo resmen 80 dd yada e cup kullanıyorum.
22 aylık oğlum var. Acaba çok mu zor olacak bilmiyorum çok korkuyorum ya. Ama olmayı çok istiyorum.
büyüme amacı küçük olması mıdır

neden bu ameliyatı oluyorsunzu amac nedir
1.68 boy 60 kiloyum alt bedenim 36-38 üst bedenim 42 omuzlarımda sütyen askıları artık çöküntü oluşturmus. Gögüslerim DD-E kup. Sırt ağrılarından her akşam eşime sırtımı çiğnetiyorum. Kambur duruş ve en basit V yaka bir tşortun bile dekolte durması insanın sinirini bozuyor. Sırt ve boyun ağrısı omuz ağrısı vb birçok sağlık sıkıntısı yaratıyor yazın pişik sorunu ve daha birçok şey yeterli mi ameliyatı olmak için amacına uygun mu sizcede

1.68 boy 60 kiloyum alt bedenim 36-38 üst bedenim 42 omuzlarımda sütyen askıları artık çöküntü oluşturmus. Gögüslerim DD-E kup. Sırt ağrılarından her akşam eşime sırtımı çiğnetiyorum. Kambur duruş ve en basit V yaka bir tşortun bile dekolte durması insanın sinirini bozuyor. Sırt ve boyun ağrısı omuz ağrısı vb birçok sağlık sıkıntısı yaratıyor yazın pişik sorunu ve daha birçok şey yeterli mi ameliyatı olmak için amacına uygun mu sizcede
uygun ya bir sey sorcam ne kadar dogru bilmiyorum 20 yasında arkadaşım var cok elleyince büyüyor dedi 95a onunki dogru mu sence

uygun ya bir sey sorcam ne kadar dogru bilmiyorum 20 yasında arkadaşım var cok elleyince b

uygun ya bir sey sorcam ne kadar dogru bilmiyorum 20 yasında arkadaşım var cok elleyince büyüyor dedi 95a onunki dogru mu sence
Kendini çok akıllı sanıyorsun galiba duygularını buradamı bastırıyorsun ezik şikayet ettim seni ancak kadın ismiyle bu tarz sitelerde olursun zaten

Merhaba. Devlet hastanesinde heyete girip ücretsiz meme küçültme ameliyatı için gerekli şartlar nelerdir. Detaylı bilgi verir misiniz lütfen. Hangi il hangi hastane ve hangi doktor sizin doktorunuz
Ben de mersin sehir hastanesinde heyete girdim saglik kuruluna sevk etti doktorum tüm doktorları dolaştım önemli olan fizik ciddiye ve genel cerrahinin onay vermesi fizik doktoru rontgen istedi genel cerrahi meme ultrasonu cektirdim hepsini topladım heyete çıktım bir iki gün sonra sonucu çıkar dediler mesaj geldi gittim onaylanmış sevinçle doktoruma gittim tüm herseyi anlattı risklerini de anlatmak zorundayım kararını ver öyle gel dedi ben okullar kapanınca olmak istedim yoksa daha erken de yapabiliyordu 4 saat ameliyatta kalacakmışim refakatçi ayarla dedi 3 4 gün yatacakmisim takip edecekmiş meme başında hissizlik çürüme olabilirmiş tüm bunları göze alıyorsan gel ol dedi ayrıca çok kucucukte yapamayız senin vücut olcune göre doku alacağız dedi diren takilacakmis elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz olayı olumsuz bir durum olursa tekrar revizyon küçük bir operasyonla düzeltebiliri z dedi çok kibar sorularıma karşılık verdi güveniyorum size dedim hocam ARTIK Allaha emanetiz yıllardan beri bıktım bu ağırlıkları taşımaktan altım 38 üstüm 42 bıktım istedigim kıyafeti alamamaktan elbise giyememekten umarım açıklayıcı bir cevap olmustur

Rica ederim.Ben İstanbul da yaşıyorum burda ni klinikte yaptırdım.Umarım siz de olup memnun kalırsınız
Çok teşekkür ederim. İki farklı doktordan randevu aldım. Bakalım ne olacak? Bir şey sorucam benim küçük iki çocuğum var biri 2 biri 4 yaşında. Onları kucağıma almam 3 ayı bulur mu? Ameliyatı olan birine danışayım da öyle söyledi😲

Çok teşekkür ederim. İki farklı doktordan randevu aldım. Bakalım ne olacak? Bir şey sorucam benim küçük iki çocuğum var biri 2 biri 4 yaşında. Onları kucağıma almam 3 ayı bulur mu? Ameliyatı olan birine danışayım da öyle söyledi😲
Evet benimde 2 kucuk cocugum var banada aynisini soyledi doktor 3 ay hatta mumkunse 6 ay dedi😔

Hanımlar İstanbul'da devlet yada Üni. Hast.lerinde tavsiye edebileceğiniz,bizzat deneyimleyip memnun kaldığınız bir dr.ismi verirmisiniz?Ve lütfen ücretlendirmeleri nedir bunuda yazın.

Hanımlar İstanbul'da devlet yada Üni. Hast.lerinde tavsiye edebileceğiniz,bizzat deneyimleyip memnun kaldığınız bir dr.ismi verirmisiniz?Ve lütfen ücretlendirmeleri nedir bunuda yazın.Meme küçültme ve karın germe operasyonu için.

10 şubat persembe günü meme kücültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Cok fazla kilo alıp verdigim için memelerim cok sarkıktı. 80E takıyorduk ancak deri fazlasından dolayı 2 beden büyük takıyorduk normalde meme ölçüm d kaptı. Sabah 8 de ameliyathaneye alındım ancak deri ve dokum birbirinden cok ayrıldıgı için ameliyatım uzun ve zormuş. 12 de odaya geldim ve sadece üşüyordum. Akşam mide bulantım cok oldu o da tamamen benim bünyemle ilgiliydi. Onun dısında mememde hicbir agrı sızı hissetmedim. Hic korkulacak bir ameliyat degilmiş ben cok stresliydim ama cok şükür rahat gecirdim. Diren konusunda şunu söyleyebilirim asla cıkarılırken acı hissetmiyosunuz korkmayın. Dün kontrole gittim. Hafif yatar pozisyonda oldugum için tam anlayamadım. Neyi inceleyeceğimi şaşırdım gercekten adapte olmak da zaman istiyo tamamen farklı bir meme bana ait degilmiş gibi hissettim. Dikişlerim cok düzgündü. Bol su içtim ancak mutlaka bi ödem oluyo ona ragmen büyüklüğü cok güzel geldi bana. Doktorum da b kap sonu olacagını söylemişti. 1 ay medikal sütyen takılı kalacak. Günde 1 defa merhem sürücem. Sonrasında izler için krem kullanmaya başlıcam. Ben doktorumu cok arastırdım ve şu ana kadar hic pişman degilim iyi ki diyorum. Sormak istediginiz bir şey olursa sorabilirsiniz.
Geçmiş olsun
Ameliyattan once ben kucuk olmasi yonunde cok israrci oldum. C cup 80 bedene cok idealdir cok ufak yapmayalim bana kalirsa C oldun dedi.Ama israrla B istiorum yoksa aglarim dedim dedim. Doktorumda peki sen bilirsin ince miyon bir yapin var sana B cup ta yakisir dedi. Ameliyattan sonra da B cup ywptigini soyledi ve ben onceki devasa halini bildigim icin bu bana cok ufak geldi ve mutlu oldum.Kontrollerimde de B cup yaptim sana ama birwz daha kuculecek sislikler inecek haberij ols

Ameliyattan once ben kucuk olmasi yonunde cok israrci oldum. C cup 80 bedene cok idealdir cok ufak yapmayalim bana kalirsa C oldun dedi.Ama israrla B istiorum yoksa aglarim dedim dedim. Doktorumda peki sen bilirsin ince miyon bir yapin var sana B cup ta yakisir dedi. Ameliyattan sonra da B cup ywptigini soyledi ve ben onceki devasa halini bildigim icin bu bana cok ufak geldi ve mutlu oldum.Kontrollerimde de B cup yaptim sana ama birwz daha kuculecek sislikler inecek haberij olsun dedi.
ben de erol beye ameliyat olacağım. pek heyecanlıyım doğrusu nasıl olacak acaba....

Coo tesekkur ederim cevaplariniz icin. Bir sey daha danismak istyrum. Ödemleriniz ne durumda?
Memelerinizin sekli ne duerumda? Ikiside esit duruyor mu? Benim sag daha sert,daha sıkı ve gergin. Sol ise bir tık daha buyuk gb gelio gozume. Acaba duzelir mi henua 2 haftalik zamanla duzelir mi die aklimi cok mesgul edior
Şimdi nasıl oldunuz acaba

Evet benimde 2 kucuk cocugum var banada aynisini soyledi doktor 3 ay hatta mumkunse 6 ay dedi😔
Ben bugün bir doktorla görüştüm. Kendisi birkaç gün içinde çocuklarımı kucaklayabileceğimi söyledi. Şaşırdım ama bu ameliyatı çok yapan bir doktor. Güven de verdi aslında.

Benim bi kızım var ilkokula gidiyor.İlk haftalarda malesef sarılamadık,Allah bağışlasın evlatlarınızı küçüklermiş..Ağır işler yapamıyorsunuz bu konuda eşim annemden destek aldım.Nerdeyse 2 ay olacak ama hala dikişler var.Arada sızlıyo.Kendinize iyi bakmanız gerekiyor.Spor yapmak yüzmek 5-6 ayı bulur demişti doktorum.Çok ağır kaldırmamanızı tavsiye ederim hala kaynamayan dikişler var hafif de olsa ağrılar var iyileşme 6 ayı buluyormuş.

Back