Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hafif bir fark var ama benim öncesinde çok farklıydı. Şimdiki hali benim için çok iyi. 6 ay ile 12 ay arası tam olarak iyileşme süreci demişti benim doktorum.

Merhaba evet öncesinde bir göğsüm daha büyüktü hatta ona lipo yapmışlar yan taraftan.Diğeri biraz daha büyük bu sefer Doktora sordum en az iki ay ödem olacak toparlanma 6 ayı bulurmuş yani ödemden kaynaklıymış

Memnun kalmanıza çok sevindim bende ödemli haliyle bile bakıp bakıp bidaha bakıyorum gerçekten şaheser yaratmış doktor sırt omuz ağırlarım hafifledi,yaz geliyor istediğimi alıp korkmadan saklamadan giyebilicem.İz kremini kullanıyorum günde 2 defa sürüyorum.Dikişler erimeye sızılar hafiflemeye başladı artık. Ameliyatam sonra biraz kilo aldım onu da verirsem tam olur

Geçmiş olsun,bende başta öyle düşündüm e hani küçülmemiş yine aynı gibi dedim kendi kendime.B-C arası bişey yaptım dedi doktor.Ama zamanla ödem gidince ve regle dönemim geçince daha küçüldüğünü gördüm.

Merhaba geçmiş olsun benim de 45 gün oldu.İz kremi de kullanıyorum dikişler atıyo kaşıntı çok oluyo malesef ama genel anlamda memnunum

Geçmiş olsun bende 45 gün önce oldum gayet rahatım mutluyum çok şükür.Bantlar 20. Güne kadar kalıyor.Banyodan sonra hafif ısıda saç kurutma makinesiyle kururum demişti doktor

Geçmiş olsun bende 45 gün önce oldum gayet rahatım mutluyum çok şükür.Bantlar 20. Güne kadar kalıyor.Banyodan sonra hafif ısıda saç kurutma makinesiyle kururum demişti doktor
Gecmis olsun sizede.Dun 12.gunumdu kontrole gittim cikardilar bantlari.dikisler kendisi duseceklermis 2 hafta boyunca hergun dus al batikonla ve teramisin sur dedi.sonra iz kremine gececekmisiz bakalim bende gun sayiyorum.bende bi 45 gunluk olsam sirtustu yatmaktan belim kopuyor

Bantları çıkardıktan sonra iz kremi dışında bişey kullandırmadı doktorum.Biraz kaşıntı oluyo.Hala çok yan yatamıyorum yatağımda bi rahatsızlık veriyo,diren ve dikiş yerleri sızlıyor. Benim de sırtım belim omzum çok ağrıyodu ilk haftalarda.Normal dedi doktor.Ağrıdığı zaman kalkıp geziyordum hafifliyordu biraz ağrısı.Yatarken yastık pozisyonlarını değiştiriyordum hep öyle idare ettim.1.aydan sonra hafif yan yatmaya başlarsınız

Meme kucultme yaptirali 20 gün oldu. İlk gunler hiç ağri falan olmadı ama zamanla içinde sertlikler şişlikler oldu. Ve rahatsiz edici. Ayrica boyutuda hala büyük. Yaptiranlar yazarsa sevinirim boyle icinde sertlikler olanlar oldu mu? Bide zamanla ne kadar küçüldu? Benimkiler hala D cup. Boşu boşüna bu kadar uğraş vermis gibi hissediyorum. 6 ayda normale donermis,ama ne kadar kuculecek acaba?

Merhabalar. Yorumunuz cesaret veren, iç rahatlatan cinsten. Her şey yolunda gittiği için sizin adınıza sevindim. Siz hemen normal hayata döndüm demişsiniz. Ben de bu forumdan cesaret alarak bu ameliyata niyetlenenlerdenim. Ama daha yeni bu ameliyatı olmuş biriyle konuştum ve çok acı verici olduğunu, 25 gün geçmesine rağmen iyileşemediğini hatta pişman olduğunu söyledi. Aynı kişi ablasının da bu ameliyatı olduğunu ve ancak 6 ayda iyileştiğini anlattı. Çok korktum ve tüm cesaretim kırıldı. Acaba bu bünyeyle mi yoksa doktorla mı alakalı? Lütfen fikir verin bana. Çok istiyorum bu ameliyatı.

Merhaba bende 4 martta meme kucultme ve diklestirme operasyonu gecirdim. Bugun 5. Gunum ve harika hissediyorum. Cok mutluyum masallah
Merhabalar. Yorumunuz cesaret veren, iç rahatlatan cinsten. Her şey yolunda gittiği için sizin adınıza sevindim. Siz hemen normal hayata döndüm demişsiniz. Ben de bu forumdan cesaret alarak bu ameliyata niyetlenenlerdenim. Ama daha yeni bu ameliyatı olmuş biriyle konuştum ve çok acı verici olduğunu, 25 gün geçmesine rağmen iyileşemediğini hatta pişman olduğunu söyledi. Aynı kişi ablasının da bu ameliyatı olduğunu ve ancak 6 ayda iyileştiğini anlattı. Çok korktum ve tüm cesaretim kırıldı. Acaba bu bünyeyle mi yoksa doktorla mı alakalı? Lütfen fikir verin bana. Çok istiyorum bu ameliyatı.

Merhaba geçmiş olsun,bende yaptıran 45 günü geçti nerdeyse.İlk bikaç hafta bende sizin gibi düşündüm hatta doktora söyledim.Hala büyük keşke daha küçük yapsaydınız diye.Dr ödem şişliklerin zamanla yavaş yavaş ineceğini dik ve küçük görüleceğini söyledi.Bu arada Dr D cuptan B-C cup arası bişey yapmış ölçü olarak Gerçekten de şuan daha çok küçüldü.Önceki hakimden eser yok çok mutluyum biraz daha kilo verince tam istediğim gibi olacak herşey inşallah Siz de sabredin dikişler attıkça zama geçtikçe ödemler azalacak inecek şişlikler Dr un söylediklerine de dikkat edersiniz kilo da almamak önemli

Merhaba. Ben de Bursada yaşıyorum ve sizden bilgi almak isterim. Süreç nasıl işledi? Nasıl gün aldınız? Uludağ üniv. De olmak için rapor gerekiyor mu?

Merhaba ben ameliyat olalı 2 ay olacak nerdeyse.İyi ki olmuşum.Szin gibi çok kararsızdım bi çocuk daha yapıp sonra mı yaptırsam çok ağrı olur mu istediğim gibi olur mu..bi sürü soru vardı aklımda.Senelerdir yaptırmayı düşünüyordum.Sırt boyun ağrılarım fıtık duruş bozukluğu vs oluşmaya başladı.Önüme flar takmadan gezemiyordum,ön taraf kapanmadığı için istediğim kıyafetleri giyemedim çok moralim bozuluyordu.Ameliyattan sonra rahatladım ağrılarım azaldı görünüşü çok güzel oldu çok beğendim hatta zayıflamışsın dedi arkadaşlarım. Eğer ihtiyacınız varsa yaptırın derim.ilk iki hafta kadar biraz ağrı oluyo ama dayanılmaz gibi deil sadece biraz dikkat etmeniz,Dr un söylediklerini harfiyen yapmanız gerek.Size bi tavsiye daha devlet hast yaptırmayın (meme ucu düşebilir yada sarkma fazla olduğu için ucunu alıyoruz vs diyip moralinizi bozuyorlar) imkanınız varsa özel iyi bir hast tercih edin her açıdan faydasını göreceksiniz

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Siz hangi şehirde yaptırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…