- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #38.361
Medipolde mustafa keskine bugun ameliyat oldum süt bezlerim korundu. 700gram alındı . Sonda ve dren takılmadı. Ameliyattan sonra 3 saat ağrı kesici yapılmadı ama ağrım olmadı yara yerlerinde hafif sızlama oldu asla acılı bir ameliyat değil bence henüz ama göremedim yeni memeleri. Ama doktor bey biz ameliyathane ekibi baya seklini beğend
Merhaba canım çok geçmiş olsun şuan nasılsın memnunmusun göğüslerinden bende amaliyat olmayı düşünüyorum nerede ve hangi hastanede oldun acaba birde doktor adı verebilirmisin?Medipolde mustafa keskine bugun ameliyat oldum süt bezlerim korundu. 700gram alındı . Sonda ve dren takılmadı. Ameliyattan sonra 3 saat ağrı kesici yapılmadı ama ağrım olmadı yara yerlerinde hafif sızlama oldu asla acılı bir ameliyat değil bence henüz ama göremedim yeni memeleri. Ama doktor bey biz ameliyathane ekibi baya seklini beğendik dedi
Yani şehir olarak nerede oldunMerhaba canım çok geçmiş olsun şuan nasılsın memnunmusun göğüslerinden bende amaliyat olmayı düşünüyorum nerede ve hangi hastanede oldun acaba birde doktor adı verebilirmisin?
Çok geçmiş olsun sevindim doktorun kimdi nerde oldun birde ücreti yazabilirmisinArkadaşlar bence herkesin iyileşme süreci farklı oluyor bu doktora da bağlı ameliyatta uzun süre kalıp çok narkoz alındığında da süreç uzuyor benim doktorum bir buçuk saatte ameliyatımı yaptı bu sebeple yaramın iyileşmesi daha hızlı oldu bunu doktorum söyledi 4 saat memeni açıkta burakıp ameliyat yapsaydım süreç daha zor olurdu senin için dedi. Bugün tam bi ay oldu benim dikişlerimin kabukları döküldü kontrole gittim doktorum baya iyi durumda olduğunu söyledi. Ben ameliyattan 5 saat sonra yataktan kendim kalkabilşyodum tek sorun direnlerin olmasıydı bu sebeple refakatçi şart bence. Ben hiç rapor almadım cuma ameliyat oldum pazartesi işe gittim. Ama herkesin bünyesi farklı olabilir şu anda memelerime hayranım istediğimi giyebilmenin mutluluğunu yaşıyorum
Doktorum hasan fındık meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı bu ameliyatlar 3-4 saat sürmüyor eğer narkoz alma ayılma süresini de katıyorsanız olabilir. Ben saat 11.00da ameliyathaneye indim. 12.30 da doktor arkadaşlarıma çıkıp bilgi vermiş 1.30 saatte ameliyat yapıldı. Size verilen bilgi hatalı doktoruma ben 4 saat ameliyat digorlar dediğimde o kadar saatte ameliyat demek ciddi narkoz alınması ve yaranın4 saat açık kalması demek ve iyileşme süreci tabiki uzun sürer dedi. Ben herşey dahil 25.000 tl ye yaptırdım. 4 saat ameliyat yapan bir doktor için iki kere düşünün bence benim bir ayı geçti şu an memelerim çok iyi durumda aynı gün kendi başıma yataktan kalkıodum anlayacağınız doktor çok önemli. Daha ucuzu da vardır belki ama ben 4 saat ameliyatta kalıp 10 gün yerimden kalkamayacaksam ucuza yaptırmamDoktorunuz kim acaba bu ameliyatlar icin verilen saat hep 3,5-4 sizinki 1.5 saatte ne ameliyati yapti acaba anlamadım.Sadece diklestirme mi?Ben sadece diklestirme istiyorum mesela.
Prof.Dr.Adnan Menderes dokuz Eylül üniversitesi bana o soylemistiDoktorum hasan fındık meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı bu ameliyatlar 3-4 saat sürmüyor eğer narkoz alma ayılma süresini de katıyorsanız olabilir. Ben saat 11.00da ameliyathaneye indim. 12.30 da doktor arkadaşlarıma çıkıp bilgi vermiş 1.30 saatte ameliyat yapıldı. Size verilen bilgi hatalı doktoruma ben 4 saat ameliyat digorlar dediğimde o kadar saatte ameliyat demek ciddi narkoz alınması ve yaranın4 saat açık kalması demek ve iyileşme süreci tabiki uzun sürer dedi. Ben herşey dahil 25.000 tl ye yaptırdım. 4 saat ameliyat yapan bir doktor için iki kere düşünün bence benim bir ayı geçti şu an memelerim çok iyi durumda aynı gün kendi başıma yataktan kalkıodum anlayacağınız doktor çok önemli. Daha ucuzu da vardır belki ama ben 4 saat ameliyatta kalıp 10 gün yerimden kalkamayacaksam ucuza yaptırmam
Ah be arkadaşım neler demişler öyle ben oldum 1 ekimde ameliyat şu anda mis gibi meme ucum bu işi iyi yapan bir doktora gitmek çok önemli ben kesinlikle devlet hastanesine yaptırmazdım ki özel doktora yaptırdım doktorumdan çok memnunumBugün devlet hastanesine muayene oldum göğüs küçültme için ama doktor gözümü korkttu meme başı curuyebklir yara bir sene akabilir meme ucu aşağı çekebilir kötü iyileşme denilen yarı izleri aşırı kalın ve belirgin olabilir vs dedi vazgeçip geldim
Doktora bağlı herşey bu konuda en önemlisi doktorProf.Dr.Adnan Menderes dokuz Eylül üniversitesi bana o soylemisti
Ben 1 ekimde istanbulda hasan fındık a meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Çok memnunum işinin ehli bir doktor bi arkadaşımda aynı ameliyatı bu doktora oldu kesinlikle tavsiye ederim.herkese selam ameliyat olanlara öncelikle çok çok geçmiş olsun... bende meme küçültme ve karın germe kombine istiyorum aynı anda olup 2 fazlalıktan da kurtulup insan gibi görünmek istiyorum. Yalnız şunu merak ediyorum Özel 4 Doktor la görüştüm bu doktorlar sosyal medyada inanılmaz revaçta ve işi şöyle iyi biliyoruz böyle güzel yapıyoruz diyen doktorlar ve benim çevremde bu ameliyatları olup referans alacağım kimse yok birde araştırma hastanesine gittim bu ameliyatları yapabileceklerini söylediler tabi bedava değil belli bir ücret ödeniyor ama özellere göre çok daha makul fiyatlar...Şimdi Araştırma hastaneleri bana nedense daha bir güvenilir geliyor sürekli ameliyat ettikleri için ben rica etsem Araştırma ya da şehir hastanesinde ve özel hastanede ameliyat olanlar fikir verebilirler mi özellikle İstanbul içinde şu doktordan memnunum diyen var mı çünkü çok fazla Doktor var ve kafam karışıyor neye göre araştıracağımı bilemiyorum.
Dun adını Google a yazdim bir sürü sikayet var kendisiyle ilgili çok korktum vazgectim benBen 1 ekimde istanbulda hasan fındık a meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Çok memnunum işinin ehli bir doktor bi arkadaşımda aynı ameliyatı bu doktora oldu kesinlikle tavsiye ederim.
tavsiyeniz için çok teşekkürler...Geçmiş olsun kaç saat sürdü ameliyatınız ve ne kadar ödediniz acaba?Ben 1 ekimde istanbulda hasan fındık a meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Çok memnunum işinin ehli bir doktor bi arkadaşımda aynı ameliyatı bu doktora oldu kesinlikle tavsiye ederim.
Benim hiç şikayetim yok aksine çok da tatlı bir insan her türlü soruma sabırla gülerek şakalarla cevap verdi. Benim yakın bir arkadaşımda ona aynı ameliyatı oldu bizim bi şikayetimiz yok. Siz bilirsiniz tabi konuşup muayene olunca kime ameliyat olacağınızı hissediyorsunuz bence önce yüzyüze görüşünDun adını Google a yazdim bir sürü sikayet var kendisiyle ilgili çok korktum vazgectim ben
Ameliyatım 1,5 saat sürdü. 25.000 ödedim hiç sorunsuz bir süreç geçirdim şu anda da gayet iyi durumdayım. Bunun bünye ile de alakası olabilir doktor çık önemli kesinlikle devlette bu ameliyatı yapmazdım bence yapmayın datavsiyeniz için çok teşekkürler...Geçmiş olsun kaç saat sürdü ameliyatınız ve ne kadar ödediniz acaba?
Merhaba ; Şu an nasılsınız . Kaç bedendiniz şu an şütyen bedeniniz nedir. Ölçüyü nasıl belirdeiniz nasıl ifade ettiniz dr nuza. Kime oldunuz orada ne kadar ödediniz. Hastanede kalış süreniz nedir. Refakatçı gerekiyor mu.Ben Ankara Gazi tıp da oldum ve çok memnunum tavsiye ediyorum. Ankara'da iseniz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?