Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

yandım o zaman desenıze gun aldım bende kasımda olacagm olmasammı acaba dıye dusunuyorum

yandım o zaman desenıze gun aldım bende kasımda olacagm olmasammı acaba dıye dusunuyorum
Canım inşallah herşey yolunda gider benim kizim 2.5 yaşında biraz zorlandık biraz daha bekleseydim daha iyi olabilirdi kucağa almak dışında kucağa gelip eskisi gibi sevilemedigi için sanırım hircinlasip tekme falan attı göğsüme umarım çok rahat geçer senin icin

Ya olduktan sonra tabi biraz bakım istiyor dikkat etmek gerekiyor zaten istesende kaldıramazsın vücudun izin vermiyor memelerine natmalar oluyor dikişlerin acıyor ama inan sonuca değiyor. Çok hafifliyorsun.

Herkese merhaba meme küçültme ameliyatımdan 1,5 sene geçti ancak alt birleşim yerlerinde ve harelerin kenarlarında morluklar var. Bu nasıl geçer böyle olan varsa Allah aşkına yardım etsin. Bilmem kaç kutu iz kremi kullandım olmuyor.

Yarın meme küçültme ameliyatım var . Çok gerginim mememde marks and spencer küçültme etkililerde D beden 700 gram alınacağını yaklasık söyledi doktorum süt bezlerinin koruncağını söyledi. Ama zamam yaklaştıkça çok korkmaya başlıyorum

merablar ben de ekimde olucam devlette hasteneden 2500 civarında para istediler emeliyattan sonra bu fiyatın üstüne çıkıyorlarmı

merablar ben de ekimde olucam devlette hasteneden 2500 civarında para istediler ameliyattan sonra bu fiyatın üstüne çıkıyorlarmı daha fazla istiyorlamı acaba

Medipolde mustafa keskine bugun ameliyat oldum süt bezlerim korundu. 700gram alındı . Sonda ve dren takılmadı. Ameliyattan sonra 3 saat ağrı kesici yapılmadı ama ağrım olmadı yara yerlerinde hafif sızlama oldu asla acılı bir ameliyat değil bence henüz ama göremedim yeni memeleri. Ama doktor bey biz ameliyathane ekibi baya seklini beğendik dedi

Meme başının da küçültülmesi serbest meme ucu tekniği mi oluyor ? Eğer öyleyse sonrasında hisleri geri gelen oldu mu

Geçmiş olsun umarım beğenirsiniz ne kadar ücret ödediniz

Geçmiş olsun dren takılmaz ise hemetom oluşur. Bende bile 24 saatten fazladır dren kaldı size nasıl takmadılsr
Dren takmadılar 2. Ameliyattan sonra hematom gelişince taktılar . Yaklasık 36 saat oldu 2. Ameliyattan sonra gecen zaman memelerimin üzeri kompresyon yapsın diye elastik bandaj ile sarılı baya zor bir sürwc

Dren takmadılar 2. Ameliyattan sonra hematom gelişince taktılar . Yaklasık 36 saat oldu 2. Ameliyattan sonra gecen zaman memelerimin üzeri kompresyon yapsın diye elastik bandaj ile sarılı baya zor bir sürwc
Her doktor diren takmıyor. Teknik meselesi diyelim. Oeki hematom belirtisi neydi? Şişti mi nasıl anladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…