- 27 Ağustos 2021
- 31
- 9
- 16
- 34
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #38.281
yandım o zaman desenıze gun aldım bende kasımda olacagm olmasammı acaba dıye dusunuyorumValla kucağa almak çok uzun zamn istiyor yeğenim vardı 1 ay hiç almadım. Sonra sadece oturarak kucağıma aldım ağır kaldırmak 2 ay yasak. Önden size yaslanmak yüz üstü yatmak 3 ay dikkat etmeniz lazım
o nasıl oluyor yaa amelıyata gırerken ped taktın mıBen malesef 2. Yada 3. Günümde oldum. Zaten ameliyat sonrası reglim kesildi daha olmadım ilaçlar narkoz serum derken.
Ameliyata korkarak girdim kan dışına verir falan diye Allahtan bir şey olmamış.
Canım inşallah herşey yolunda gider benim kizim 2.5 yaşında biraz zorlandık biraz daha bekleseydim daha iyi olabilirdi kucağa almak dışında kucağa gelip eskisi gibi sevilemedigi için sanırım hircinlasip tekme falan attı göğsüme umarım çok rahat geçer senin icinyandım o zaman desenıze gun aldım bende kasımda olacagm olmasammı acaba dıye dusunuyorum
Evet gece pedi taktım ama o esnada seni kaldırıp indiriyorlar ya ya dışına verirse diye çok korkmuştum ama çok şükür hiç gelmemiş hatta kesildi ilaçlardan dolayı.o nasıl oluyor yaa amelıyata gırerken ped taktın mı
Ya olduktan sonra tabi biraz bakım istiyor dikkat etmek gerekiyor zaten istesende kaldıramazsın vücudun izin vermiyor memelerine natmalar oluyor dikişlerin acıyor ama inan sonuca değiyor. Çok hafifliyorsun.yandım o zaman desenıze gun aldım bende kasımda olacagm olmasammı acaba dıye dusunuyorum
Geçmiş olsun umarım beğenirsiniz ne kadar ücret ödedinizMedipolde mustafa keskine bugun ameliyat oldum süt bezlerim korundu. 700gram alındı . Sonda ve dren takılmadı. Ameliyattan sonra 3 saat ağrı kesici yapılmadı ama ağrım olmadı yara yerlerinde hafif sızlama oldu asla acılı bir ameliyat değil bence henüz ama göremedim yeni memeleri. Ama doktor bey biz ameliyathane ekibi baya seklini beğendik dedi
17.300 tl ödedim. Ama dün aksam hematom olustu tekrar ameliyata alındım hematom bosaltıldı baya yorucu ve kötü anlar olduGeçmiş olsun umarım beğenirsiniz ne kadar ücret ödediniz
Geçmiş olsun dren takılmaz ise hemetom oluşur. Bende bile 24 saatten fazladır dren kaldı size nasıl takmadılsr17.300 tl ödedim. Ama dün aksam hematom olustu tekrar ameliyata alındım hematom bosaltıldı baya yorucu ve kötü anlar oldu
üzüldüm çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede toparlanırsınız teşekkür ederim17.300 tl ödedim. Ama dün aksam hematom olustu tekrar ameliyata alındım hematom bosaltıldı baya yorucu ve kötü anlar oldu
Dren takmadılar 2. Ameliyattan sonra hematom gelişince taktılar . Yaklasık 36 saat oldu 2. Ameliyattan sonra gecen zaman memelerimin üzeri kompresyon yapsın diye elastik bandaj ile sarılı baya zor bir sürwcGeçmiş olsun dren takılmaz ise hemetom oluşur. Bende bile 24 saatten fazladır dren kaldı size nasıl takmadılsr
Ooo gecmiş olsun ya. Şimdi nasılsın? Şansızlık olmus, muhtemelen fazla ugrastırmalı memelerde olabiliyor. Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer17.300 tl ödedim. Ama dün aksam hematom olustu tekrar ameliyata alındım hematom bosaltıldı baya yorucu ve kötü anlar oldu
Her doktor diren takmıyor. Teknik meselesi diyelim. Oeki hematom belirtisi neydi? Şişti mi nasıl anladınız?Dren takmadılar 2. Ameliyattan sonra hematom gelişince taktılar . Yaklasık 36 saat oldu 2. Ameliyattan sonra gecen zaman memelerimin üzeri kompresyon yapsın diye elastik bandaj ile sarılı baya zor bir sürwc
Çok hızlı bir sekilde sismeye basladı memem 1 saatte 2 katına cıktı sonra hemen tekrar ameliyata aldılarHer doktor diren takmıyor. Teknik meselesi diyelim. Oeki hematom belirtisi neydi? Şişti mi nasıl anladınız?
Baya sansızlık oldu ama suan iyiyim sekiller vs onlardan da suan memnunumOoo gecmiş olsun ya. Şimdi nasılsın? Şansızlık olmus, muhtemelen fazla ugrastırmalı memelerde olabiliyor. Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?