Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım bende özelde oldum ama tam sonuç alamadım tam 2 ay oldu daha küçülür mü bilmiyorum ama şuan b cup değilim

Merhaba cnmm küçültme ameliyatı oldum 22gün oldu yoğun kızarıklık var uçlardan aşağı kesikler üstünde normalmi acaba

Sizin ne kadar oldu bence normal değil ama Dr lar düzelebilir diyor ama ucu acık konusuyorl
8 temmuzda oldum ameliyat.meme altından rahatsız oldum ben.yani dikişin bittiği yerde toplanmış deri.Benim protezsiz dikleştirme ameliyatı .Lolipop kesi.ama dikişin bittiği yerde toplanmış olan deri beni çok rahatsız ediyor.

6 temmuz benimde lolipop artı alt iki koltuk arası komple dikiş var sag taraf dan bende memnun değilim hem büyük hem sarkık digerine göre pansuman yapıyormusunuz hergün ne kullanıyorsunuz

6 temmuz benimde lolipop artı alt iki koltuk arası komple dikiş var sag taraf dan bende memnun değilim hem büyük hem sarkık digerine göre pansuman yapıyormusunuz hergün ne kullanıyorsunuz
Hergün duş alıyor ve pansuman yapıyorum.baticon kullanıp uzerine Bepanthol kullanıyorum.1. ay kontrolde Dr bana iz kremini kullanmamı önerecek

Hergün duş alıyor ve pansuman yapıyorum.baticon kullanıp uzerine Bepanthol kullanıyorum.1. ay kontrolde Dr bana iz kremini kullanmamı önerecek
Ben korkudan hala tam dus alamadım su dediğinde bir sıkıntı olmuyor dimi enfeksiyon atlatınca hersey den korkar oldum
Bende oksijen li su baticon vazelin li bir merhem verdiler onu kullanıyorum iz kremi degilde bir jel banttan bahsettiler daha etkiliymiş fiyat ı da 400 500 arası hastane de satılanın

Dr tavsiyesi ile hemen hemen hergün yıkamaya çalışıyorum.Temiz olması iltihaplanmamasi için .yavaşça lifliyorum göğsümü sonra pansuman yapıyorum evde .bir sıkıntı yok şimdilik banyo yaparken

ankarada ameliyat olucam doktor arıyorum asimetri sebebiyle, deneyimi olanlar ya da doktor tavsiyesi bilgilendirebilir misiniz?

Dr tavsiyesi ile hemen hemen hergün yıkamaya çalışıyorum.Temiz olması iltihaplanmamasi için .yavaşça lifliyorum göğsümü sonra pansuman yapıyorum evde .bir sıkıntı yok şimdilik banyo yaparken
Dikişleriniz düştümü hafif minik kanama oluyor cok küçük ama sizdede oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…