Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba ben bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum lütfen banada yardımcı olun nerde ve hangi doktorda ameliyat oldunuz cvp yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhaba ben bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum lütfen banada yardımcı olun nerde ve hangi doktorda ameliyat oldunuz cvp yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Ben Denizli’de özel bi hastahanede oldum doktorum İstanbul İzmir ve Denizli’de amilyatlarını yapıyor

Merhaba ben karın germe ve meme küçültme oldum sadece giydirdikleri korse ile durdum hatta bu gün 28.günüm hala korse ile duruyorum hastahanede sadece koridorda yürürken bir tane pijama takımını giydim diğerleri hepsi kaldı giyilmeden.ıslak mendil kolonya kesinlikle alın iyi hissettiriyor onun dışında pek bişey olmadı ihtiyacım olan tarak aldım şampuan saçlarımı yıkadım her gün benim gibi yıkamadan duramayanlardansanız sizde onları alın mutlaka

Merhaba bende meme küçültme ameliyatı oldum ve sonuçtan şuan memnun değilim lütfen bana ulaşırsınız fikirlerinize ihtiyacım var 0549 811 59 16 numaram

Merhaba bende meme küçültme ameliyatı oldum ve sonuçtan şuan memnun değilim lütfen bana ulaşırsınız fikirlerinize ihtiyacım var 0549 811 59 16 numaram
Merhaba ne gibi memnun degilsiniz benim 17 gün oldu biri küçük biri daha büyük mesela İnş eşitlenir fakat ben cok cektiğim için buna bile şükrediyorum

Merhaba ne gibi memnun degilsiniz benim 17 gün oldu biri küçük biri daha büyük mesela İnş eşitlenir fakat ben cok cektiğim için buna bile şükrediyorum
Çok geçmiş olsun umarım düzelir benim sıkıntımda 2 ay oldu fakat hala istediğim küçüklükte olmaması

Çok geçmiş olsun umarım düzelir benim sıkıntımda 2 ay oldu fakat hala istediğim küçüklükte olmaması
Evet büyükler gercekten tmm eskisine göre sarkık değil ler fakat büyükler birde üstüne biri daha büyük olunca tadı kacıyor insanın o kadar zahmetini cekince

Sahra ceylan Hanım tam istediğiniz küçülme oldumu çünkü ben çok ciddi bir para verdim 28 mayısta oldum fakat istediğim küçüklük yok lütfen yardımcı olun sporcu sütyen de bedeniniz şuan kaç

merhaba ben daha olmadım hastaneye gittim fakat öncelik olarak kanser hastaları varmış sonrasında arayacaklar.Oyüzden yardımcı olamayacagım geçmiş olsun sizede.

Arkadaşınızın Ameliyat Olduğu Doktorun Adı Nedir?

Merhaba son durumunuz nedir acaba B cup a düştünüz mü benim de E cup Dı fakat hala büyük geliyor magic form sporcu sütyen b cup takıyorum

Merhaba son durumunuz nedir acaba B cup a düştünüz mü benim de E cup Dı fakat hala büyük geliyor magic form sporcu sütyen b cup takıyorum
Ben de 2 sene önce devlet üniversite hastanesinde meme küçültme ameliyatı oldum.Ama sonuç hiç istediğim gibi olmadı.D cup takıyordum B cup istemiştim.Ama ameliyattan sonra hiç B cup takamadım.Hala penti küçültücü,minimizer sütyenlerden C cup takıyorum.Ayrıca sağ göğsümün altında da yamukluk var.Rapor çıkartıp hiç ücret ödemedim ameliyata.47 yasında ameliyat oldum.Şu an 49 yaşındayım.Ancak ameliyata girdiğimde menopoza gireli 4-5 ay olmuştu.Vücutta hormonal değişim devam ettiği için ameliyattan 5 ay sonra göğüslerim tekrar büyümeye başladı.Kilo almadım.Tam tersi 6 kilo zayıfladım ameliyattan sonra.Doktor kilo alırsan göğüsler büyür demişti.Dediğim gibi benim ki kilo almadığım halde menopoza bağlı büyüdü.Ve gittikçe tekrar iyice sarktı.Nerdeyse eski haline gelmesine az kaldı.Ayrıca izler de geçmedi,duruyor.O kadar eziyet çektim,değmedi.Bir kaç sene sonra menopozun etkileri iyice bitince cesaret edebilirsem tekrar ameliyat olmak isterim ama kolay değil,zor.Ben de keşke para biriktirip özelde olsaydım diye pişman oluyorum Devlette pek özenmiyorlar,bakmıyorlar,ilgilenmiyorlar
Özeldeki ilgi,alaka yok tabi.Sizin sıkıntınız neydi? Siz neden memnun kalmadınız?

Maalesef ben de üniversite,fakülte hastanesinde ameliyat oldum.Kimseye tavsiye etmiyorum.Bakan,ilgilenen olmuyor Kesip,biçip atıyorlar.Eğer sizin ameliyat olsuğunuz hastanede asistanlar varsa hoca onlara sizin üzerimizde göstermiştir,belki de asistanlar yapmıştır.İnsanı deneme tahtası olarak kullanıyorlar tıp fakültelerinde.Allahtan benim hastanede plastik cerrahide asistan yoktu,mecburen hoca yaptı ama yine de çok özenli değil.Sağ göğsümün altı yamuk olmuş.Büyüklük istediğim gibi değil.Hastaneler genelde pis oluyor ve çoğu ameliyatlarda enfeksiyon oluyor.Sizin sıkıntınız enfeksiyon olmuş.Hangi ameliyat olursa olsun hastane ve özellikle doktor çok iyi araştırılmalı.Doktor hatası çok oluyor.Bundan sonra ben hangi doktora gitsem araştırıp gidiyorum.Çok geçmiş olsun.Sizi kobay gibi kullanmalarına izin vermeyin Özelde iyi bir enfeksiyon uzmanı bulup tedavi olabilirsiniz.Tıp fakülteleri insanı süründürüyor.Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.

Merhaba muayeneniz ile ameliyat gününüz arasında ne kadar zaman geçti acaba çok beklediniz mi? Bir de doktorunuzun adı neydi

Cok haklısınız evet 3 asistan girdi ameliyat ı ma bugun 18 gün oldu hala cok şiş ve büyükler ayrıca sag gögüsüm Bi tuhaf hem daha büyük hem daha sarkık alt dikişler garip duruyor hiç memnun değilim ben ameliyat ı ma giricek asistan ı ameliyat ta gördüm sonra da 1 kere daha gördüm o kadar hiç ilgi yok ertesi gün eve gönderdiler direnler le ateş halsizlik olarak acilden girdim enfeksiyon ve kan 6.5 a düşmüş 5 gün daha yatırdılar ameliyat için 2500 ödedim sonra ki gidişimde 2900 daha ödedim estetik e giriyormuş her yapılan ücretliymiş 6000 totalde ödedim cektiklerim cabası bursa uludağ üniversitesi rezalet resmen böcek geziyor düşünün hastaneyi ben de omurgada gerilme kamburlaşma bel ve boyunda fıtık ki 3 sene önce bel de ki fıtık patladı acil ameliyat oldum hamileyken cok şiddet li sırt agrılarım olmasına rağmen bu tutarı aldılar. Sonra kontrol e gittiğimde dedim sag büyük diye mene dokum yokmuş komple kist miş kistten mene yaptık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…