- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #38.101
Evet canım sorum sanaMerhaba sorularınız bana mı ben sag dd cup sol d cup südyen kullanıyordum omurga egriligi vardı gögüs büyüklüğünden
Fıtık ameliyat ı gecirdim belde ve boyunda fıtık var devam
Yani kaç beden olmuş oluyor ben 105 veya 110 arası kullanıyorum köprücük kemiği ile gogus ucunun ölcümü 31-32 arasıEvet canım sorum sana
Ameliyat a girmeden 5 dk once cizim yaptılar ölçüm bilmiyorum zaten cok heyecanlıydım sormadım 105 sırt ölçüsü c d dd cup gögüs büyüklüğü diye biliyorumYani kaç beden olmuş oluyor ben 105 veya 110 arası kullanıyorum köprücük kemiği ile gogus ucunun ölcümü 31-32 arası
Merhabalar hangi doktora ameliyat oldunuz öncesi ve sonrası resim varsa özelden atarmisiniz bende artık buradaki yorumları okuya okuya cesaret geldi birazMerhaba hanımlar, bu başlığı senelerdir takip ediyorum çünkü en büyük isteğimdi bu ameliyatı olmak. Çok şükür geçen cuma oldum ve benim gibi bilgi arayışında olanlara yardımcı olmak için yazmak istedim. Senelerdir süren büyük göğüs çilemi artık çocuğumu da doğurup emzirdikten sonra bitirmek istedim. 29 yaşındayım ve düğünümde bile istediğim gelinliği alamamıştım en büyük hayalimdi diyebilirim. Ben istanbul’da ikamet ediyorum çok doktor araştırdım görüşmelere gittim ama hiç biri içime sinmedi ve aşırı yüksek rakamlar istendi. Kız kardeşimin yönlendirmesi ile devlet hastanesinde bir plastik cerrah’dan randevu aldım. İlk muayenede zaten ameliyata uygunsunuz dedi ve listeye adımızı yazdı. Bu süre zarfında yasaklar vs oldu tabi süreç uzadı ama iyi ki iyi ki orada olmuşum diyorum. Mükemmel ilgili , egosuz bir doktor. Tüm bilgilendirmeleri yaptı tüm sorularımı cevapladı. 27 mayıs’a günümü verdi ve ameliyat sürecim başladı. Öncesinde gerekli testler yapıldı, perşembe gününden yatışımı verdi, akşamına çizimlerimi yaptı.Gece 12’den sonra aç kaldım ve sabah 8’de ameliyata alındım. Asla ama asla korkacağınız bir durum yok inanın. Benim canım çok tatlıdır inan ben cesaret ettiysem herkes eder üstelik 1.5 yaşında bir oğlum var. Gözlerimi açtığımda saat 13.30 du. Yaşadığım hafifliği anlatamam o anda bile hissettim. Uyandığımda sonda takılmıştı ve direnlerim vardı. Ameliyat cuma günü oldu ve ben pazartesine kadar yattım. İyi ki de yatmışım çünkü hep gözetim altında kalmak güvende hissettirdi. Ağrım sızım hiç birşey yoktu sadece diren yerleri sızlıyordu. Sondayı bir gün sonra çıkarttılar, hafif yürüyüşlere başladım. Hemşireler o kadar ilgiliydi ki özel hastaneye taş çıkartır inanın. Pazartesi sabah da direnlerim çıktı sporcu sütyenimi giyindim ve evime geldim. Bu kadar rahat olabileceğimi hiç düşünmemiştim. Şu anda 5.günümdeyim ve ağrım sıfır. Sadece antibiyotik kullanıyorum bir de diren yaralarına pansuman yapıyorum. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Ha bir de eşim görünce 15 kilo vermişsin gibi dediböyle bir mutluluk yok aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi. Ameliyat ücretim de 2700 gibi ufak bir rakamdı :) umarım herkes en iyi sonuçları alır ve sağlığına bir an önce kavuşur :))
Henuz hastanedeyim resim cekmeye fırsatım olmadı ama iyi arastırın derim tetkikler cok onemli hangi sehir desinizMerhabalar hangi doktora ameliyat oldunuz öncesi ve sonrası resim varsa özelden atarmisiniz bende artık buradaki yorumları okuya okuya cesaret geldi biraz
Henuz hastanedeyim resim cekmeye fırsatım olmadı ama iyi arastırın derim tetkikler cok onemli hangi sehir desiniz
Cok tesekkur ederim dün taburcu oldum daha iyiyimNevşehir çok geçmiş olsun sizede Allah ım evladıniza bağışlasın inşallah biran önce atlatırsınız bende artık bu sene yaptırmayı düşünüyorum ama havalar sıcak olduğu için Eylül Ekim gibi düşünüyorum
Bursada uludağ üniversitesi nde oldum dün taburcu oldun sol gögüs görüntü olarak güzel sagda alt kısmı koltuk altına dogru yayık ultrason cok onemli kistler vs iyi arastır cnm lütfen benim cok zorlu gectiBende şişli eftal hastahanesinden Selami serhat Şirvana randevu aldım ameliyat günü verdi ama korkuyorum çünkü doktor hakkında pek bir bilgim yok hangi hastanede hangi doktora oldun Şu an nasıl istediğin gibi oldu mu bilgi verir misin lütfen
Cok tesekkur Allah razı olsun inş cabucak iyileşir ve istediğiniz gibi olurNevşehir çok geçmiş olsun sizede Allah ım evladıniza bağışlasın inşallah biran önce atlatırsınız bende artık bu sene yaptırmayı düşünüyorum ama havalar sıcak olduğu için Eylül Ekim gibi düşünüyorum
Arkadaşlar merhaba, bende geçtiğimiz hafta salı günü meme küçültme ameliyatı oldum. Ameliyat olmadan önce bu siteden daha önce ameliyat olmuş olanların tecrübelerini okuyordum, şimdi bende yazayım dedim. Ben ameliyatımı İstanbul' da yaşamama rağmen Konya Meram Tıp fakültesinde oldum. Orada ablam doktor olduğu için ve fiyatların İstanbul'a göre çok makul olmasından dolayı tercih ettim. Ameliyatım 4 saatten fazla sürdü ve genel anestezi yapıldı. 1 gece hastanede kaldım ertesi gün eve çıktım ama ameliyattan sonra takılan drenler ancak 2 gün sonra çıkarıldı.
Ameliyattan sonraki ilk 2 gün ağrılar, dikişlerde yanmalar, hareket ederken zorlanmalar olabiliyor. Özellikle drenler beni çok rahatsız etti ama dayanılmayacak bir ağrı olmuyor olsada ağrı kesiciler size hissettirmiyor.
Ben Salı günü ameliyat oldum perşembe günü pansuman yapıldı ve drenler çıkarıldı o gün açıkcası göğüslerime korkumdan bakamamıştım dün ikinci ve son pansumanım vardı ve yeni görebildim bende göğüslerimi ancak göğüslerimin üzerindeki sargı bezleri ve pansuman pamukları haftaya salıya kadar duracakmış yani toplamda 15 gün sargı bezleri ile göğüsler kapalı şekilde geçiriliyor. 15 gün yıkanmak yasak.
Şu anda ağır işler yapamıyorum kesinlikle ağır kaldırmam yasak 3 yaşındaki kızıma annem bakıyor bende eşimi evde bıraktım annemin evinde kalıyorum çünkü yalnız kızla idare etmem imkansız.
Çok uzun oldu uzun lafın kısası dün ilk defa gördüğüm göğüslerime hayran oldum inşallah bir an önce normal hayatıma döner ve o istediğim dar bluzleri giyebilirim.
Sorusu olan herkeze zevkle yardımcı olurum.
Sevgiler...merhaba bende ayin 10 unda kadriye ipek uzunogluna olacagim.acaba siz hangi doktora yaptirdiniz
Merhaba ben meme küçültme ve karın germe amilyatı oldum bu gün 23. Günüm ilk günden beri meme yada karınla ilgili bi agrım olmadı çok şükür sadece eğik yürüme kısmı beni yordu sırt ve bel agrısı yaptı eğer sadece meme küçültme ise daha kolay olacaktır eminim endişe etmeyin sevgilerarkadaslar haftaya bir muayene gunu aldim , umarim guzel sonuclanir .
ameliyat olan arkadaslar eger okurlarsa yanitlarlarsa cok sevinirim,
eger ameliyati olursam 4 ya da 5 hafta sonrasinda uzun bir ucus yapmam gerekiyor, o sure zarfinda rahatlanmis olunuyor mu? ben iki sezeryan da oldum , ertesi gun ayaklanip hic yatmadim , canim tatli degildir hic, ama bundan korkuyorum hep olumsuz tecrubeleri okudugum icin
hepimize cok gecmis olsun
Merhaba fakülte de oldum bursaMerhaba. Hangi şehir dediniz acaba? Ameliyatı hangi hastanede oldunuz ve doktorunuz kimdi? Cevaplarsanız sevinirim.
Merhaba önden dugmeli pijama yada gecelik terlik alt Camasır havlu Baska bir sey gerekmiyor onlar medikal südyen veriyorlar şimdiden geçmiş olsunKızlar Nasip olursa 10 gün sonra meme kucultme ameliyatı olacağım stresten aft çıktı hep ağzımda umarım geçernasıl çamaşır aldınız terlik pijama haricinde mutlaka götürmelisin yanında dediginiz birşey varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?