Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba sorularınız bana mı ben sag dd cup sol d cup südyen kullanıyordum omurga egriligi vardı gögüs büyüklüğünden
Fıtık ameliyat ı gecirdim belde ve boyunda fıtık var devam
Evet canım sorum sana

Yani kaç beden olmuş oluyor ben 105 veya 110 arası kullanıyorum köprücük kemiği ile gogus ucunun ölcümü 31-32 arası
Ameliyat a girmeden 5 dk once cizim yaptılar ölçüm bilmiyorum zaten cok heyecanlıydım sormadım 105 sırt ölçüsü c d dd cup gögüs büyüklüğü diye biliyorum

Merhaba aynısı bende de oldu sag buyuk koltuk altına dogru sekli tuhaf 6 gun oldu ameliyat olalı sizin son durum nedir

Merhabalar hangi doktora ameliyat oldunuz öncesi ve sonrası resim varsa özelden atarmisiniz bende artık buradaki yorumları okuya okuya cesaret geldi biraz

Merhabalar hangi doktora ameliyat oldunuz öncesi ve sonrası resim varsa özelden atarmisiniz bende artık buradaki yorumları okuya okuya cesaret geldi biraz
Henuz hastanedeyim resim cekmeye fırsatım olmadı ama iyi arastırın derim tetkikler cok onemli hangi sehir desiniz

Nevşehir çok geçmiş olsun sizede Allah ım evladıniza bağışlasın inşallah biran önce atlatırsınız bende artık bu sene yaptırmayı düşünüyorum ama havalar sıcak olduğu için Eylül Ekim gibi düşünüyorum

Bende şişli eftal hastahanesinden Selami serhat Şirvana randevu aldım ameliyat günü verdi ama korkuyorum çünkü doktor hakkında pek bir bilgim yok hangi hastanede hangi doktora oldun Şu an nasıl istediğin gibi oldu mu bilgi verir misin lütfen

Cok tesekkur ederim dün taburcu oldum daha iyiyim

Bursada uludağ üniversitesi nde oldum dün taburcu oldun sol gögüs görüntü olarak güzel sagda alt kısmı koltuk altına dogru yayık ultrason cok onemli kistler vs iyi arastır cnm lütfen benim cok zorlu gecti

Cok tesekkur Allah razı olsun inş cabucak iyileşir ve istediğiniz gibi olur

m

Merhaba ben meme küçültme ve karın germe amilyatı oldum bu gün 23. Günüm ilk günden beri meme yada karınla ilgili bi agrım olmadı çok şükür sadece eğik yürüme kısmı beni yordu sırt ve bel agrısı yaptı eğer sadece meme küçültme ise daha kolay olacaktır eminim endişe etmeyin sevgiler

Merhaba hanımlar ;
Aranızda Altan Yücetaşa ameliyat olan var mı ?
instagramda paylaştığı resimlerde dikişler çok muntazam kendine ameliyat olan yada görüşen varsa fikir almak isterim

Kızlar Nasip olursa 10 gün sonra meme kucultme ameliyatı olacağım stresten aft çıktı hep ağzımda umarım geçer nasıl çamaşır aldınız terlik pijama haricinde mutlaka götürmelisin yanında dediginiz birşey varmı

Merhaba önden dugmeli pijama yada gecelik terlik alt Camasır havlu Baska bir sey gerekmiyor onlar medikal südyen veriyorlar şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…