Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ödem çok oldumu benim 2. Günüm baya şiş artıyor gibi hissediyorum

Kızlar 22 mayıs sabah 7 de yatışım oldu 9 da ameliyata alındı . Uyandığımda kopçalı korse vardı üzerimde . Ağrım hiç olmadı ama wc gitmek için her kalktığımda tansiyonum şekerim yerle bir oluyordu ve bayılır gibi oluyordum beni hemen oturtup yelpaze su tuzlu kraker verdiler. Sonraki her kalktığımda da oldu. Ağrı kesici serum taktılar 3 kere . Ve ağrı gerçekten hiç hissetmedim. 2. Gün sabahında tansiyon sorunu yaşamadım. Öğleden sonra doktorum geldi direnlerim çıktı. Çok az acıdı oda ben acıyacak diye kendimi çok sıktım sağ tarafı çıkarırken hissettim ama az biraz sol tarafa aa çıktı mı oldum korkmayın yani korse kopçasını 3 den 1 e çekti daha sıkı oldu sonrasında eve geldim ağrı kesici ve antibiyotik ilaç yazmış . Sadece ödemim çok göğüslerinin şiş şiş olduğunu şiişin arttığını hissedebiliyorum. Ameliyat sonrası böyle ödemi olan var mıydı? Normal mi bilmiyorum ama ağrısal bir durum yok. Sırt üstü uyumak birde biraz dik uyumak cidden sinir bozucu sırtım çok ağrıyor haliyle . Ama asla ağrılı bir ameliyat değil ertelemeyin derim

Merhaba ben bayramdan 1 hafta önce oldum daha yeni hala şiş ama ilk günlere göre baya indi. Ödem azalıyor yavaş yavaş lenf bezleri ve dokular alışmaya çalışıyor bu yüzden şişiyor ödem aslında vücudun verdiği tepki yavaş yavaş alışacak inecek

Ohh iyi bari bende panikledim aşırı mı şişti diye. Öok teşekkürler bilgilendirme için

Merhaba kızlar ben 20 yaşındayım kiloluyum fakat kaç kilo verirsem vereyım göğüslerim asla küçülmüyor kendi bedenim küçülüyor ama goguslerım hep aynı ve sarkmaya başlıyor sırt agrım cok oluyor sutyensiz asla duramıyorum vücudum öne doğru eğiliyor devlet Hastanesi'ne gitsem bu şikayetlerimi soylesem ücretsiz karşılanır mı acaba durumum cok da iyi değil açıkçası 105 beden takıyorum ve sutyen bile kapatmıyor kenarılar dan daha açıklık kalıyor

Merhaba Fatma. Umarım hepimiz bunlardan hızlı ve güzel bir şekilde kurtuluruz. Devlet Hastanesi'nde eğer 26-30 cm aralığında ise devlet karşılıyor ucretsi, yapılıyor şu zamanlarda istersen develet hastanelerinde ameliyatlari takip et göğüs küçültme ameliyatı için sistem açılır açılmaz devlet hastanesi ile görüş.

26-30 cm aralığı derken neyin cm aralığı acaba onu anlamadım da

Çok teşekkürler içim rahatladı

O aralikta olmasa tahmini ameliyat ucreti ne olur devlette
Bildiğim kadarıyla çok yüksek olmuyor hem zaten bulacağin devlet doktoru eğer çok da iyi birisi zaten istemediğini düşünüp ücretsiz yapıyor ama eğer para istersede sadece geçen sene 5000 alınıyordu ama şimdiyi bilemiyorum benim hep büyük olduklarindan hep devlet karşıladı. Gerçi halen bakıyorum aslında doktorumu zor olsada buldum ancak pandemi nedeniyle çoğu devlet doktoru ameliyatlara başlamıyor.

Benim simdi 27 28 gibi cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…