- 5 Ekim 2009
- 13
- 1
- 611
- Konu Sahibi ---Lily---
- #38.061
Canım ya doktor ismini ve fiyatı da yazarmısın çok teşekkür ederim sevgilerimleözelden yazdım. isteyenlere özelden yazmayı tercih ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ya doktor ismini ve fiyatı da yazarmısın çok teşekkür ederim sevgilerimleözelden yazdım. isteyenlere özelden yazmayı tercih ederim.
Canım doktor ismini ve hangi şehirde olduğunu ve tabi birde ne kadar para ödediğini söylermisin acaba çok teşekkür ederim benimde ameliyat olmam gerekiyo da hemde acil çok teşekkür ederim canımMerhaba,
Sonunda ben de yıllardır araştırdığım ve ertelediğim meme küçültme ameliyatını oldum. İlk gün ağrım biraz fazlaydı ama sonrasında azaldı. Ama dayanılmayacak bir ağrı değil. Anestezinden de korkuyordum uyumamla uyanmam bir oldu rahat geçti. Uyandıktan sonra dikişlerinizin acısını hissediyorsunuz o biraz zorluyor. Bir gece hastanede kaldım. Güven duyduğum bir doktora ameliyat oldum. Aynada kendimi ilk gördüğümde ne kadar zayıflamış görünüyorum dedim. Dikişler eridiğinde kendimi daha da hafiflemiş hissedeceğim. Ameliyat olmak isteyenlere tavsiyem araştırmanın sonu yok, içinize en sinen doktora gidip nasıl bir meme istediğinizi detaylıca anlatıp ameliyat olun. Ameliyattan sonra insan neden bu kadar süre beklemişim diye kendisini sorguluyor gerçekten çünkü karar verip adım attığınız anda süreç çok hızlı işliyor ve kendinizi ameliyat masasında buluyorsunuz.
Canım ya fiyat ve doktor ismi paylaşırmısın acaba bende istanbuldayım ameliyat olmam lazım cevap bekliyorum gülüm sevgilerimleÇok geçmiş olsun, bünyeden kaynaklı da olabiliyor, herkesin ağrı acı eşiği aynı değil. Ben de tecrübelerimiam lazım yazdım, bugün 12.günüm kontrolüm vardı. çok şükür rahat geçirdim süreci. Çizim yaparken size sordu mu nasıl istersiniz diye?.Siz mi küçük istediniz?. Ben özellikle küçük istedim, B cup bana yeter, küçültebildiğiniz kadar küçültün dedim. Zamanla gözünüz alışacak ve şimdiki kadar küçük gelmeyecek gözünüze
Canım ya foto atabilirmisin bana bide tabi doktor ismi çok ihtiyacım var çok kötü durumdayım ameliyat olmam gerekiyo ama devletten korkuyorum yani cevaplarsan çok sevinirim fotolarını bekliyorum tabi doktor ismini de çok teşekkürler canım sevgilerleMerhabalar, sizlere de fikir olması açısından meme küçültme ameliyatı tecrübemi paylaşmak istiyorum.
Bugün ameliyat olalı 6. günüm. Gayet rahat atlatıyorum bu süreci. 22 yaşındayım. D cup sütyen kullanıyordum. 162 boyunda 50 kiloyum. Minyon yapılı olduğum için göğüslerim vücudumda çok büyük duruyor ve göze çarpıyordu. Masa başı işte çalıştığım için beni sürekli öne itiyordu. Sırt ve bel ağrısı da cabası. İstediğim hiçbir kıyafetin yakışmaması, koşarken canımın yanması çok bıktırmıştı cidden. Otobüsün arkasından bile rahat koşamıyordum :) Geçen yıldan bu zamana kadar birçok doktorun videosunu izledim, girmediğim forum sayfası okumadığım yorum kalmamıştı. Daha sonrasında birkaç doktora gözüktüm. Edindiğim bilgiye göre bu ameliyatı ne kadar erken olursak o kadar iyiymiş. Yaşım da buna müsait. Ama aklımdaki tek beni tedirgin eden şey süt kanallarım ve ileride emzirememekti. Tabiki bu ameliyatta süt kanallarının bir kısmı alınıyor. Bu ameliyatı olmasanız bile ileride emzirip emziremeyeceğiniz bile zaten kesin değil fakat olabildiğince korunuyor. Hatta siz istemiyorum alın deseniz bile doktorlar almıyormuş.
Fiyat konusuna gelecek olursak devlet-özel ve şehir çok fark ediyor. Ben İstanbul'da oturuyorum ve devlette olmayı düşünmedim açıkçası. Oranın süreci biraz daha farklı ilerliyormuş. Heyetin onay vermesi gerekiyormuş. Bu nedenle özel bir doktor bulup onda ameliyat olmak istedim. Fiyat aralıkları birbirinden cok farklı. 60bin TL diyen doktor da oldu minimum 12Bin TL diyen doktor da. Aslında burda fiyat tabiki önemli ama doktorun içinize sinmesi ilk önceliğiniz olsun kızlar ve telefonda fiyat bilgisi alıp öyle görüşmeye gitmenizi tavsiye ederim.
Bazı özel klinikler muayene parası almıyor bazıları ile 250-500 Tl arasında (benim konuştuklarım) muayene parası alıyor. O doktorda olmaya karar verirseniz muayene parasını düşüyorlar. Ama benim doktorumda bu ücret yoktu.
Dediğim gibi 3 doktorla görüştüm. Doktorumun ismini buradan vermek istemiyorum ama özelden sormak isterseniz cevap veririm. Çünkü bende başarılı bir operasyon geçiren doktor sizde geçiremeyebilir. Bunun altına çok girmek istemiyorum.
En sonunda kendi doktorumla anlaştım. O kadar iyi bir kadındı ki. Aklıma gelen gelmeyen her sorumu detaylıca sıkılmadan anlattı. Ben çok küçük belli belirsiz bir göğüs istiyordum. Çünkü okadar sıkılmıştım ki onları taşımaktan. Bana "Canım senin isteğin tabiki önemli ama vücuduna ve göğüs kafesi çevrene uygun bir göğüs yapacağım. Senin istediğin şekilde yapamayız doğru değil" dedi. İyiki de onu dinlemişim. Muayene sonrası kliniğinden çıkarken kendi kafamda bir tarih belirlemiştim aslında. Fiyat da 13.500 TL anlaştık. Bu arada kadın - erkek doktor diye bir ayrım yapmıyordum aslında yeterki iyi bir doktor olsun düşüncesindeydim. Ameliyat sonrası anladım ki erkek bir doktorda bu kadar rahat olamazmışım. Tabi siz bilirsiniz.
Ameliyattan 2 gün öncesinde Covid Testi yaptı hastane. Bu da benim ameliyat ücretime dahil bir testti. Ameliyat gününden bir gece önce gece saat 12den sonra bir şey yiyip içmeyeceğimi söylediler.
Ameliyat günü sabah erkenden doktorumun anlaşmalı olduğu özel hastaneye gittim. Yanıma hazırladığım hastane çantasını da aldım. (eşorfman altı, önden fermuarlı hırka ( bu önemli çünkü ilk etapta kollarınızı yukarı kaldıramayacağınız için önden fermuarlı kıyafetler yanınıza alın) Yatış işlemlerim yapıldı. Kan testim, meme tomografimden sonra doktorum geldi ve göğüslerimin üstünde çizimler yaptı. 10 gibi ameliyata girdim. Çıktığımda saat 15:00 mış. Uyanma sürem de buna dahil.
Çıktığımda çok fazla üşüyordum. Baya titredim 1 saate yakın. Üzerimde medikal sütyen vardı. İlk gece biraz sızıntılı geçti ameliyat yerlerim. Benim ağrım sırt ve bel bölgemdeydi. Okadar sırt üstü yatmaya alışık değilim ki. Çok zorlandım cidden. Bir de direnler vardı onlar varken sağa sola dönmek mümkün değil. Zaten ilk gün serumlar ve ağrı kesicilerden cok bir şey anlamadım. 2. Gün yine hastanede geçti. Yavaş yavaş hemşireler beni yürütmeye başladı.Ağrı kesicileri azalttılar yavaş yavaş. 3. Gün cumartesi sabahtan doktorum geldi. Direnlerimi çıkarttı ( çok acımıyor) pansumanlarımı yeniledi ve taburcu oldum. Eve gelmenin rahatlığı bir başkaydı. Ağrımda yoktu. Sadece yatar vaziyetten doğrulurken sızlanmalar oluyor. oda çok dayanılmayacak bir şey değil. Bugün 6. günüm ve okadar rahat geçti ki benim sürecim. Verilen ilaçları düzenli kullanıyorum.Kendimi zorlamadan ufak ufak işler de yapıyorum evde. Bugün doktor kontrolum var. Dikişlerim eriyen dikiş ve üstünde bantlar var. Bantlarımı çıkaracak. Daha da rahatlarım sanırım.
Yarın da iş hayatıma devam edebilecek kadar iyiyim.
Göğüslerimin öncesi sonrası halini görmek isteyen olursa özelden paylaşabilirim,
Her türlü sorunuzu sorabilirsiniz
Canım ya banada yazarmısın rica etsem doktor ismi ücreti ne kadar çok acın oldumu falan cevaplarsan çok sevinirim sevgilerimleÖzelden yazdım
Abla ideal kiloma 10 kg vardı girdim ameliyata şu an vermem gereken 10 kgden az olduğu için aldı doktor bir sorun olmaz spor ile desteklersin yavaşça dedi. Ameliyat sonrası önerin var mı?Merhaba
Hem ameliyat öncesi hem ameliyat sonrası kilo verdim. Önce 15 sonrada 5 verdim. Kesinlikle ciddi bir sarkma olmadı sonraki 5 kilodan sonra. Ama senin toplamda 15 vermen gerektiği için bi tık sarkabilir bence. İdeal olanı kilonu verip öyle ameliyat olman tabiki. Kilo verip ameliyat olursan memelerde gidince aradaki fark 15’den çok daha fazla görünecek. Çok gençsin o memelerin daha uzun süre seninle olacak hazır yaptırmışken dik dursun. insan ha diyince ameliyat olamıyor. İyileşme süreci vs kolay değil. Bi kere yaptır ve tam yaptır, zayıflayıp niye sarkıtasın onları. Bak en azından 7-8 kilo zayıfla en az 2’de memelerle gitse 10 eder. Geriye kalır 5. 5 kilo verincede öyle ciddi bi sarkma falan olmaz.
Merhaba banada doktor adı ve fiyat yazar mısınızLütfen ya dr isimlerini yazın
Merhaba. Korkma çünkü korktuğun başına geliyor. Ben oldum Ankara'da Dr yokmuş gibi atladım İstanbul'a gittim. Dr İrfan Aydın hayatımı kaydırdı mahkemeye hazırlanıyorum. Vücudum göğüslerim ve göğüs içi süt damarlarım hepsi kesik ve revizyon ameliyatı olmam gerekiyor ama tamamen kaybedebilirim. İyi araştırın sitelere üye olun 1 tane olumsuz yorum görürseniz araştırın lütfenoh ne güzel bende ciddi düşünüyorum ameliyat olmayı ama ameliyat sonraso fotoğrafları görünce bayağı bir kötü oldum. hatta eşimde gördü. böyle olacağına büyük ve sarkık olsun daha iyi diyor. aslında ben önce kilo problemimi halledip bebeğimin emzirme işini halledip ondan sonra düşünüyorum ama o fotoğraflar gerçekten beni olunsuz yönde etkiledi.
Çok geçmiş olsun. 2 haftadan sonra yürüyüşe başla yavaştan. Yapabilirsen aralıklı oruç yap. Bakmışsın bitti gitti inşallahAbla ideal kiloma 10 kg vardı girdim ameliyata şu an vermem gereken 10 kgden az olduğu için aldı doktor bir sorun olmaz spor ile desteklersin yavaşça dedi. Ameliyat sonrası önerin var mı?
Doktorunun ismi ne hangi Hastnede oldun peki?Bildiğim kadarıyla çok yüksek olmuyor hem zaten bulacağin devlet doktoru eğer çok da iyi birisi zaten istemediğini düşünüp ücretsiz yapıyor ama eğer para istersede sadece geçen sene 5000 alınıyordu ama şimdiyi bilemiyorum benim hep büyük olduklarindan hep devlet karşıladı. Gerçi halen bakıyorum aslında doktorumu zor olsada buldum ancak pandemi nedeniyle çoğu devlet doktoru ameliyatlara başlamıyor.
Hangi hastane ve doktor bnde ayni skintidayim artk rahatlamak istiyorumMerhaba hanımlar, bu başlığı senelerdir takip ediyorum çünkü en büyük isteğimdi bu ameliyatı olmak. Çok şükür geçen cuma oldum ve benim gibi bilgi arayışında olanlara yardımcı olmak için yazmak istedim. Senelerdir süren büyük göğüs çilemi artık çocuğumu da doğurup emzirdikten sonra bitirmek istedim. 29 yaşındayım ve düğünümde bile istediğim gelinliği alamamıştım en büyük hayalimdi diyebilirim. Ben istanbul’da ikamet ediyorum çok doktor araştırdım görüşmelere gittim ama hiç biri içime sinmedi ve aşırı yüksek rakamlar istendi. Kız kardeşimin yönlendirmesi ile devlet hastanesinde bir plastik cerrah’dan randevu aldım. İlk muayenede zaten ameliyata uygunsunuz dedi ve listeye adımızı yazdı. Bu süre zarfında yasaklar vs oldu tabi süreç uzadı ama iyi ki iyi ki orada olmuşum diyorum. Mükemmel ilgili , egosuz bir doktor. Tüm bilgilendirmeleri yaptı tüm sorularımı cevapladı. 27 mayıs’a günümü verdi ve ameliyat sürecim başladı. Öncesinde gerekli testler yapıldı, perşembe gününden yatışımı verdi, akşamına çizimlerimi yaptı.Gece 12’den sonra aç kaldım ve sabah 8’de ameliyata alındım. Asla ama asla korkacağınız bir durum yok inanın. Benim canım çok tatlıdır inan ben cesaret ettiysem herkes eder üstelik 1.5 yaşında bir oğlum var. Gözlerimi açtığımda saat 13.30 du. Yaşadığım hafifliği anlatamam o anda bile hissettim. Uyandığımda sonda takılmıştı ve direnlerim vardı. Ameliyat cuma günü oldu ve ben pazartesine kadar yattım. İyi ki de yatmışım çünkü hep gözetim altında kalmak güvende hissettirdi. Ağrım sızım hiç birşey yoktu sadece diren yerleri sızlıyordu. Sondayı bir gün sonra çıkarttılar, hafif yürüyüşlere başladım. Hemşireler o kadar ilgiliydi ki özel hastaneye taş çıkartır inanın. Pazartesi sabah da direnlerim çıktı sporcu sütyenimi giyindim ve evime geldim. Bu kadar rahat olabileceğimi hiç düşünmemiştim. Şu anda 5.günümdeyim ve ağrım sıfır. Sadece antibiyotik kullanıyorum bir de diren yaralarına pansuman yapıyorum. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Ha bir de eşim görünce 15 kilo vermişsin gibi dedi böyle bir mutluluk yok aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi. Ameliyat ücretim de 2700 gibi ufak bir rakamdı :) umarım herkes en iyi sonuçları alır ve sağlığına bir an önce kavuşur :))
Doktorunuzun ismini ogrenbilirmiyim?Merhaba bende 3 ay önce ameliyat oldum bende 2700 tl ödedim. Pendik Marmara eğitim araştırma hastanesinde oldu. Çok memnun kaldım
1 Haziran dan sonra ameliyatlar açılmadı mı bende gögüsümden dolayı gitmek istiyorum 105 beden kullanıyorum fakat hiçbir şekilde sütyene sığmıyorMerhabalar lutfen cevap verin ben devlet hastanesine gittim gecen hafta pandemi nedeniyle ameliyat yapamiyoruz dediler sizin ameliyatiniz hangi hastane hangi doktor du biran once kurtulmak istiyorum ozelde olsa gidecegim ama cok pahaliysa da yaptiramam
hangi hastane ve doktor acabaMerhaba hanımlar, bu başlığı senelerdir takip ediyorum çünkü en büyük isteğimdi bu ameliyatı olmak. Çok şükür geçen cuma oldum ve benim gibi bilgi arayışında olanlara yardımcı olmak için yazmak istedim. Senelerdir süren büyük göğüs çilemi artık çocuğumu da doğurup emzirdikten sonra bitirmek istedim. 29 yaşındayım ve düğünümde bile istediğim gelinliği alamamıştım en büyük hayalimdi diyebilirim. Ben istanbul’da ikamet ediyorum çok doktor araştırdım görüşmelere gittim ama hiç biri içime sinmedi ve aşırı yüksek rakamlar istendi. Kız kardeşimin yönlendirmesi ile devlet hastanesinde bir plastik cerrah’dan randevu aldım. İlk muayenede zaten ameliyata uygunsunuz dedi ve listeye adımızı yazdı. Bu süre zarfında yasaklar vs oldu tabi süreç uzadı ama iyi ki iyi ki orada olmuşum diyorum. Mükemmel ilgili , egosuz bir doktor. Tüm bilgilendirmeleri yaptı tüm sorularımı cevapladı. 27 mayıs’a günümü verdi ve ameliyat sürecim başladı. Öncesinde gerekli testler yapıldı, perşembe gününden yatışımı verdi, akşamına çizimlerimi yaptı.Gece 12’den sonra aç kaldım ve sabah 8’de ameliyata alındım. Asla ama asla korkacağınız bir durum yok inanın. Benim canım çok tatlıdır inan ben cesaret ettiysem herkes eder üstelik 1.5 yaşında bir oğlum var. Gözlerimi açtığımda saat 13.30 du. Yaşadığım hafifliği anlatamam o anda bile hissettim. Uyandığımda sonda takılmıştı ve direnlerim vardı. Ameliyat cuma günü oldu ve ben pazartesine kadar yattım. İyi ki de yatmışım çünkü hep gözetim altında kalmak güvende hissettirdi. Ağrım sızım hiç birşey yoktu sadece diren yerleri sızlıyordu. Sondayı bir gün sonra çıkarttılar, hafif yürüyüşlere başladım. Hemşireler o kadar ilgiliydi ki özel hastaneye taş çıkartır inanın. Pazartesi sabah da direnlerim çıktı sporcu sütyenimi giyindim ve evime geldim. Bu kadar rahat olabileceğimi hiç düşünmemiştim. Şu anda 5.günümdeyim ve ağrım sıfır. Sadece antibiyotik kullanıyorum bir de diren yaralarına pansuman yapıyorum. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Ha bir de eşim görünce 15 kilo vermişsin gibi dedi böyle bir mutluluk yok aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi. Ameliyat ücretim de 2700 gibi ufak bir rakamdı :) umarım herkes en iyi sonuçları alır ve sağlığına bir an önce kavuşur :))