Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Öncelikle geçmiş olsun .Doktorunuzun ismini ve hangi hastanede olduğunu öğrenebilirmiyim .

Bende 23 yaşındayım geçen hafta ameliyat oldum çok iyiyim vakit kaybetme

Doktorlar haklı ben 20 kilo verdim sarkık olan göğüslerim daha da sarktı. Bir an önce kilo verip daha sonra ameliyat ol bence.

Öncelikle geçmiş olsun .Doktorunuzun ismini ve hangi hastanede olduğunu öğrenebili

Ben daha fazla bekleyemedim şuan daha rahatım uzun süre diyet yaptım sarkarsa sarksın diye düşündüm daha küçüğüm istediğim gibi kiyafet giyemiyodum 30 yaşından sonra giysem ne olaca
Yani 30 unuza kadar kilo veremeyeceğinizi düşünüyorsanız mantıklı bir şey yapmışsınız.

Merhaba
Hem ameliyat öncesi hem ameliyat sonrası kilo verdim. Önce 15 sonrada 5 verdim. Kesinlikle ciddi bir sarkma olmadı sonraki 5 kilodan sonra. Ama senin toplamda 15 vermen gerektiği için bi tık sarkabilir bence. İdeal olanı kilonu verip öyle ameliyat olman tabiki. Kilo verip ameliyat olursan memelerde gidince aradaki fark 15’den çok daha fazla görünecek. Çok gençsin o memelerin daha uzun süre seninle olacak hazır yaptırmışken dik dursun. insan ha diyince ameliyat olamıyor. İyileşme süreci vs kolay değil. Bi kere yaptır ve tam yaptır, zayıflayıp niye sarkıtasın onları. Bak en azından 7-8 kilo zayıfla en az 2’de memelerle gitse 10 eder. Geriye kalır 5. 5 kilo verincede öyle ciddi bi sarkma falan olmaz.

Yani 30 unuza kadar kilo veremeyeceğinizi düşünüyorsanız mantıklı bir şey yapmışsınız.
Sanırım biraz laf sokmaya calistiniz alttan alıyorum bilginiz olsun. Sürekli erteliyorum insanın yaşam koşulları veya psikolojisi beklemeye uygun olmayabilir. 4 yıldır ameliyat olmayı istiyorum. Bu süreçte, hipotroidi nedeniyle olmuş ama kilo vermeye çalışırken kilo alır oldum farketmeden. Şuan veriyorum ama çok yavaş diyetisyen desteği aldığım halde. İllaki kilo veririm ama çocuğum olacak vs niye şuan istediğimi giyemiyeyim? Demek istediğim gençken neden kendime eziyet edeyim? Ben 50 kiloyken de memem büyüktü.Boyun sırt ağrısı E cup meme ve kabinlerden ağlayarak çıkma olayını neden yıllarca çekeyim? 1.5 kilo doku çıkartıldı. Daha birşey dememe gerek yok bence.

Çok teşekkür ederim görüşün için..

Hayır laf sokmaya çalışmadım.
Sonuçta ben de sizinle aynı sıkıntıları yaşadığım için ameliyat oldum ve ne demek olduğunu çok çok iyi biliyorum.
Ameliyat olmadan önce 20 kilo verdim ve göğüslerim daha da sarktı ister istemez deri bu kilo gidince sarkıyor.
Eğer uzun yıllar kilo korunacaksa sarkma olmaz ya da ufak tefek kilo vermelerde de sarkma olmaz: ama çoğu plastik cerrah ameliyat sonrası 5 kilo üzerinde kilo vermeyin diyor.

Çok teşekkür ederim görüşün için..
Bir de çoğu doktor vücudunla orantılı büyüklükte meme yapıyor.
Ameliyat öncesi memeni sırtını hep ölçüyorlar.
Ameliyat sonrası çok büyük kilolarda kilo vermeyi düşünüyorsan memelerin vücuduna büyük gelebilir.
Biliyorum çok zor bir şey ama bir iki ay sonra olmak sana bir şey kaybettirmez. O kadar narkoz alacaksın içine sinsin, emeğine değsin bence. Gene de en son tercih senin. En doğrusu doktorları dinlemen.

Öncelikle çok geçmiş olsun yazınız çok açıklayıcı olmuş Hangi hastanede ve hangi doktorda oldunuz acaba
Sakıncası yoksa özelden yazsanız bana

İzmir de olan arkadaşlar hangi doktora hangi hastanede oldunuz acaba. Bende 23 yaşındayım ve maalesef pandemi nedeniyle çoğu devlet hastanesi gerçekleştirmiyor tabiki yine karantina dan çıkınca gidicem ama memnun kaldığınız doktorlari yazarsanız çok sevinirim.

Benim 75 d 75b istiyorum ama doktorun 75c nin daha iyi uygun olacağını sçylüyor . Daha çok dikleştirme olcak yani. Büyük olur mu diye en değilim açıkçası büyük göğüs asla istemiyorum çünkü kararsız kaldım

C kap çok büyük oluyor bilginiz olsun. Benimde 85dd idi. Şimdi 85 c. Yani sırtınız 75 ise rahatlıkla b olur ve iyi görünür bence. Doktorunuzdan c olursa nasıl olacak, b olursa nasıl olacak görüntü isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…