- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.701
- 548
- Konu Sahibi ---Lily---
- #38.041
Sizin kac cm cikti? Bir de hiç ücret odemediniz mi?Ben devlet doktoruna gittiğimde ölçüyü köprücük kemiğimden gogus ucuna kadar ölçüp uygun oldugumu soyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin kac cm cikti? Bir de hiç ücret odemediniz mi?Ben devlet doktoruna gittiğimde ölçüyü köprücük kemiğimden gogus ucuna kadar ölçüp uygun oldugumu soyledi
Canım şimdi ölçtüm 31 çıktıHadi umarım bunlardan kurtuluruz. İstediğin Aralık'ta çıkar da rahatlarsin
Gögs ucundan gögüs altına olan kısımda 15 cıktıHadi umarım bunlardan kurtuluruz. İstediğin Aralık'ta çıkar da rahatlarsin
Acaba senın kaç cmBen devlet doktoruna gittiğimde ölçüyü köprücük kemiğimden gogus ucuna kadar ölçüp uygun oldugumu soyledi
Ben daha ameliyat olamadım pandemi dolayısı ile devlet doktorları habire ameliyatları erteliyorlar ben gittiğimde ücretsiz ameliyat olabileceğimi soyledi doktorSizin kac cm cikti? Bir de hiç ücret odemediniz mi?
Benim 30 cm cikmistiAcaba senın kaç cm
Anladım peki hangi bölüme gittiniz sırt agrısı boyun agrısı gogus aralarında ve altında pişik durumunuz var mıydı sizinde ben sütyen takmadıgım zaman cok agrıyor sırtım boynum tabi takınca da agrıyor ama mecbur takmak zorundayım herhangi bir soru vs bişey sordular mı sizeBenim 30 cm cikmisti
Evet sordular hatta benim iki omzunda da çökme başlamıştı sırt ağrısı,pişik,çatlaklar, yazın kaşıntı bunlarin hepsi vardı özellikle yazları daha da artıyordu. Zaten bir sırt ağrısı ki sorma gitsin benim 105 dd yani büyük doktor doku fazla çıkar dedi ondan biraz daha içim rahatladı şimdi nefesimi tuttum ve 1 hazirani bekliyorum o zmaan ameliyatlar baslayabilirmis bakalım umarım iyi biseyler olursa bende buradan çılgınlar gibi sevinerek yazacağımAnladım peki hangi bölüme gittiniz sırt agrısı boyun agrısı gogus aralarında ve altında pişik durumunuz var mıydı sizinde ben sütyen takmadıgım zaman cok agrıyor sırtım boynum tabi takınca da agrıyor ama mecbur takmak zorundayım herhangi bir soru vs bişey sordular mı size
Ben de mi b mi c mi ne kullandığımı bilmiyorum ama normal satış yerlerinde olan bedenleri giyiyorum 105 aldım kenarılar oldugu gibi açıkta sanki hiç sütyen takmıyormış gibiyim kenarılar açık kalınca. Birde kilolu musunuz ben net den baktıgmda gogus ameliyatı olabilmek için kilonuzu korumanız gerekmektedir eger kilolu iseniz ideal kilonuza gelin oyle yaptırın yazıyor yada aynı kilonuza durmanız gerekiyor yoksa goguste sarkma ve büyüme olabilir felan yazıyor doktor buna benzer birşey söyledi mi size ben kiloluyum da acaba kilo mu vermem gerekiyor kiEvet sordular hatta benim iki omzunda da çökme başlamıştı sırt ağrısı,pişik,çatlaklar, yazın kaşıntı bunlarin hepsi vardı özellikle yazları daha da artıyordu. Zaten bir sırt ağrısı ki sorma gitsin benim 105 dd yani büyük doktor doku fazla çıkar dedi ondan biraz daha içim rahatladı şimdi nefesimi tuttum ve 1 hazirani bekliyorum o zmaan ameliyatlar baslayabilirmis bakalım umarım iyi biseyler olursa bende buradan çılgınlar gibi sevinerek yazacağım
Ya kilo vereceksin dese bile seve seve veririm yeter ki olumlu olsun ameliyatBen de mi b mi c mi ne kullandığımı bilmiyorum ama normal satış yerlerinde olan bedenleri giyiyorum 105 aldım kenarılar oldugu gibi açıkta sanki hiç sütyen takmıyormış gibiyim kenarılar açık kalınca. Birde kilolu musunuz ben net den baktıgmda gogus ameliyatı olabilmek için kilonuzu korumanız gerekmektedir eger kilolu iseniz ideal kilonuza gelin oyle yaptırın yazıyor yada aynı kilonuza durmanız gerekiyor yoksa goguste sarkma ve büyüme olabilir felan yazıyor doktor buna benzer birşey söyledi mi size ben kiloluyum da acaba kilo mu vermem gerekiyor ki
Ben 55 kiloyum doktorum ideal verme dedi sizde eğer boyunuza göre idealse sorun yok veya eğer 5-8 kg arası verecekseniz fazla bir sarkma olmaz dedi ama 10 kilodan sonrası sarkmaya sebep olur ve ileride revizyon yaptırabilirsin dedi aslında benim boyuma göre 5 kilo vermem gerek ama hem ameliyat ile alınacak doku olcaka ve biraz kilo inecek bir de benim istediğim miniminnacik olması kilo vererek onu saglamayi düşünüyorum bakalım bence sende randevuları takip et ve açılır açılmaz birkaç doktordan randevu al hangisi kafana uyarsa ol kurtar ben 3-4 senedir bekliyorum işte okul sıkıntılar derken bu zamana kaldı maalesefBen de mi b mi c mi ne kullandığımı bilmiyorum ama normal satış yerlerinde olan bedenleri giyiyorum 105 aldım kenarılar oldugu gibi açıkta sanki hiç sütyen takmıyormış gibiyim kenarılar açık kalınca. Birde kilolu musunuz ben net den baktıgmda gogus ameliyatı olabilmek için kilonuzu korumanız gerekmektedir eger kilolu iseniz ideal kilonuza gelin oyle yaptırın yazıyor yada aynı kilonuza durmanız gerekiyor yoksa goguste sarkma ve büyüme olabilir felan yazıyor doktor buna benzer birşey söyledi mi size ben kiloluyum da acaba kilo mu vermem gerekiyor ki
Ya ben boyuma göre kiloluyum 157 boy 95 kilo zaten rahat 2 kilo gögüsüm vardır eminim buna doktorla görüşeyim haziranın başında randevu alacagım zaten kilo vermek gibi bir dusuncem var cok hızlı kilo almaya müsait bir yapım var ama gögüsüm kilom ile alakalı depil ben 12 yasında iken 85-90 beden takıyordum ailemde hiç Boyle büyük gögğslü insanlar yok ve 20 yaşındayım cok utanıyorm kiyafet alırken hep bir beden büyük almak zorunda kalıyorumBen 55 kiloyum doktorum ideal verme dedi sizde eğer boyunuza göre idealse sorun yok veya eğer 5-8 kg arası verecekseniz fazla bir sarkma olmaz dedi ama 10 kilodan sonrası sarkmaya sebep olur ve ileride revizyon yaptırabilirsin dedi aslında benim boyuma göre 5 kilo vermem gerek ama hem ameliyat ile alınacak doku olcaka ve biraz kilo inecek bir de benim istediğim miniminnacik olması kilo vererek onu saglamayi düşünüyorum bakalım bence sende randevuları takip et ve açılır açılmaz birkaç doktordan randevu al hangisi kafana uyarsa ol kurtar ben 3-4 senedir bekliyorum işte okul sıkıntılar derken bu zamana kaldı maalesef
Ahhh ahhhhh ne günlerdi ben bir kere lise mezuniyetim için kıyafet bakarken hüngür hüngür ağlamıştım kıyafet olmadı diye çünkü ne giysem göğüsten patlak veriyordu gerçi halen öyleyim ama artık bitirmek için daha kararlıyım bakalım ne yapabilicez bence artık bı if diyetine başla hastaneye git bir diyetisyen ile görüş ve en azından 10 kilo ver çünkü zaten devlet Hastanesi'nde gün ne zaman verilir muamma sen bugün kilo vermeye basla ben eminim buradaki herkes için çok güzel olacak herşey sadece biraz sabır burada arkadaşlar ameliyatlarını yazıyor ya insan onları gördükçe gururlaniyor darısı bizlerin basinaYa ben boyuma göre kiloluyum 157 boy 95 kilo zaten rahat 2 kilo gögüsüm vardır eminim buna doktorla görüşeyim haziranın başında randevu alacagım zaten kilo vermek gibi bir dusuncem var cok hızlı kilo almaya müsait bir yapım var ama gögüsüm kilom ile alakalı depil ben 12 yasında iken 85-90 beden takıyordum ailemde hiç Boyle büyük gögğslü insanlar yok ve 20 yaşındayım cok utanıyorm kiyafet alırken hep bir beden büyük almak zorunda kalıyorum
Tamam canım hemen başlayacağım diyeteAhhh ahhhhh ne günlerdi ben bir kere lise mezuniyetim için kıyafet bakarken hüngür hüngür ağlamıştım kıyafet olmadı diye çünkü ne giysem göğüsten patlak veriyordu gerçi halen öyleyim ama artık bitirmek için daha kararlıyım bakalım ne yapabilicez bence artık bı if diyetine başla hastaneye git bir diyetisyen ile görüş ve en azından 10 kilo ver çünkü zaten devlet Hastanesi'nde gün ne zaman verilir muamma sen bugün kilo vermeye basla ben eminim buradaki herkes için çok güzel olacak herşey sadece biraz sabır burada arkadaşlar ameliyatlarını yazıyor ya insan onları gördükçe gururlaniyor darısı bizlerin basina
Ben arkandayım yarın diyetine başla ben genellikle akşam 5 de yiyorum saat 7 de yemek yemek bitiyor öyle yapabilirsin veya bir diyetisyen ile ısı göturursunTamam canım hemen başlayacağım diyete
Canım bir kaç kez diyetisyen eşliğinde kilo verdim evde tartı aleti yok ama yarın başlayıp devamını getiriyorken diyetisyene gideceğim kesinlikle diyetisyenin cok faydası oluyor ve insan verdiği kiloları görünce motive oluyorBen arkandayım yarın diyetine başla ben genellikle akşam 5 de yiyorum saat 7 de yemek yemek bitiyor öyle yapabilirsin veya bir diyetisyen ile ısı göturursun
Birde ben diyetisyen eşliğinde kilo verirken hiç gogus kaybı yaşamadım bu mantıksız değilmi senceCanım bir kaç kez diyetisyen eşliğinde kilo verdim evde tartı aleti yok ama yarın başlayıp devamını getiriyorken diyetisyene gideceğim kesinlikle diyetisyenin cok faydası oluyor ve insan verdiği kiloları görünce motive oluyor
Genellikle göğüs en zor verilen yerlerden ben de baya bı kilo vermiştim ama göğüsten hiç gitmedi bu nedenden dolayı bir kere daha kilo aldım ki göğüslerim göze batmasın yoksa çok kötü duruyorduBirde ben diyetisyen eşliğinde kilo verirken hiç gogus kaybı yaşamadım bu mantıksız değilmi sence
Merhaba canım seni rahatsız ediyorum ama bana doktor ismi ve doktor un hangi şehirde paylaşır mısın Benimde ameliyat olmam gerekiyor acil bir doktor bulmam lazım yardımcı olursan çok sevinirim Sen şu an nasılsın göğüslerin den memnun musun ağrın sızın oldu mu hiç vallahi ben mesajını okuyunca çok mutlu oldum hiç ağrım sızım olmadı demişsin yardımcı olursan çok sevinirim sevgilerleselam kızlar ben bu ameliyatı oldum. inanın hayata geri dondum dıyebilirim. vitrinlerde gorduum seylerin içine sıgarlarmı die dusunmuyorum, denediimde psikolojim bozulmuyo artık sadece cirkin oldukları için vazgeciyorum almaktan. ayrıca artık nadide sultan yerine taş gibi die laf atıolar bundan hoslandıım için yazmadım tabii benim durumda olanlar anlayabilirler...
ameliyatım 6 saat surdu. ama sonuc harikaydı artık mankenım die salınanların goguslerıne burun kıvırıyorum pehhhh die :) sutyenede gerek kalmıo kimse sutyen takmadııma inanmıo...
ameliyattan sonra abartmıyorum cok sasırtıcı ama en ufak bı agrım sızım olmadı, parmaamı kessem acıdan olurum ama hıc ama hıcbısı hıssetmedım ben.
su anda his kaybımda yok gayet normal hersey ama doktorum emzirme doneminde sorun yasanabilir kucuk bı ihtimal dedi.
ben cok memnunum ve 3 umuzde cok mutluyuz. :) kendimi tebrik ettiim sayılı işlerden biri cunku biraz cesaret istiyo ama korkmayın sonra cok mutlu olucaksınız...
sevgiler...