• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ameliyattan sonra memenizde asimetri var mıydı benim 11. Gunum sol göğsümün görüntüsü iyiyken sağ göğsümde hem kist gibi sertlikler oluştu hem başka biri yapmış gibi kesi yeri yamuk ve diğerinden farklı. Ne zamana düzelir bu asimetri veya düzelir mi çünkü çok küçük ve yamuk duruyo sol gogsum
Mesaj kutunuza yazdim

Izmir deyim. Plastik cerrah çok ama meme küçültme ameliyatı tecrübesi olan birini arıyorum. Doçent doktor özlem gündeşlioglu nu tavsiye ettiler ama daha gidip görüşmedim
İzmir’de iseniz Dr. Ahmet Aksoylar’i oneririm. Iki kuzenimi, üç aile dostumuzu ve iki bucuk ay once de beni ameliyat etti. Benim tek memem digerinden 400 cc daha buyuktu, asiri asimetrikti, kuzenlerimin gogusleri de asiri buyuktu öyleki meme dokuları kol altına kadar uzanmıştı. Ameliyat sonrasi ucuncu gun kivircik, dolasik saclarimi kendim taradim, kollarimi rahat kullandim. Keşke yıllar öncesinden yaptırsaymısım gec kaldıgım için cok pişmanım.

Son düzenleme:
Ameliyat olan hafiflemiş ve çok şanslı kızlar 😊 bende olacağım ama ne kadar sürede düzeliyor yani malum yaz ayı ne kadar süre sonra denize girebildiniz nolur yardımcı olun 🙏🏻
Merhaba, beni yaklaşık 40 gün oldu tüm dikişlerim eridi iz tedavisine başladım normal hayatıma tamamen döndüm sadece ağır spor yapmıyorum ve ağırlık kaldırmıyorum. Yaklaşık 10 gündür de korseli ameliyat sütyeninden normal sütyene geçtim.

Banyo süreciniz nasıl oldu acaba? Ben ilk banyodan cok tedirginim. Şampuan krem değebilir. Alerji yapar mi yaralar hala acik sonucta. 4. Gün. Başımı eğemiyorum.
Ben ilk hafta ailemin yardımıyla sadece saçlarımı yıkadım. İkinci hafta tamamen yıkanmaya başladım. Doğal olarak biraz gerginlik-korku oluyor temkinli bir şekilde davrandım, mentollü şampuanımı kullanmayı bıraktım yaraları yakabilir diye.

Memnun kaldınız mı peki bende ameliyat için gün aldım ama özgün adında biri ve hiç yorum yok biraz endişeliyim cevabınız içinde teşekkür ederim heran vazgeçebilirim
Aslına bakarsanız bende doktorumla ilgili hiç yorum bulamamıştım. Sadece memnun olan 2 kadın duymuştum. Benim memelerimden 2 kilo alındı yani çok büyük ve sarkıktı. Tek derdim küçülsünde nasıl olursa oldundu. Doktorada güvendim. İlgili. Kısaca Vazgeçmeyin, artıları eksileri kıyaslayın. Görüntü olarak memnunum ben.

Merhaba, beni yaklaşık 40 gün oldu tüm dikişlerim eridi iz tedavisine başladım normal hayatıma tamamen döndüm sadece ağır spor yapmıyorum ve ağırlık kaldırmıyorum. Yaklaşık 10 gündür de korseli ameliyat sütyeninden normal sütyene geçtim.
Bende iz tedavisindeyim ama skar oluşumu başkadı. Benimde 2 ay oldu. Neler kullanıyorsunuz öğrenebilir miyim

Banyo süreciniz nasıl oldu acaba? Ben ilk banyodan cok tedirginim. Şampuan krem değebilir. Alerji yapar mi yaralar hala acik sonucta. 4. Gün. Başımı eğemiyorum.
Ben 4.gun normal duş aldım hiç korkma saçlarını şampuanla kollarını fazla yormadan duşunu al bana dr hergün Duş al dedi terleyip yaralar mikrop kapmasın diye

arkadaşlar herkese merhaba,

internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...

aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?

şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...

Lily
sevgili ablalarım ve kardeşlerim 23 yaşındayım ve 100-105 beden arası sütyenle zor taşıdığım sarkık göğüslerim var, bunun yanında vermem gereken ortalama 15 kilo var. Bir kaç doktor ile görüştüm sonradan deforme olabilir dediler kilo verince, istersen kilo verdikten sonra gel ondan sonra göğüs küçültme ameliyatını yapalım dediler. Ama ben artık dayanamıyorum kendimden her geçen gün daha fazla tiksiniyorum ve de giyecek ne bir sütyen ne bir mont ne bir kazak ne bir tişört bulamıyorum. daha önce göğüs küçültme ameliyatı olup ondan sonra kilo vermiş olanlar var mı? lütfen bu konuda bana yardımcı olun... teşekkürler.

kızlar benim 3. ayım bitti. alerji vs yaşadım. bu yüzden ciddi derecede zor geçiyor benim. sorum şu,

çıplakken bakıldığında izlerin net bir şekilde görülemediğini kaçıncı ayda hissedicez??

İzmir’de iseniz Dr. Ahmet Aksoylar’i oneririm. Iki kuzenimi, üç aile dostumuzu ve iki bucuk ay once de beni ameliyat etti. Benim tek memem digerinden 400 cc daha buyuktu, asiri asimetrikti, kuzenlerimin gogusleri de asiri buyuktu öyleki meme dokuları kol altına kadar uzanmıştı. Ameliyat sonrasi ucuncu gun kivircik, dolasik saclarimi kendim taradim, kollarimi rahat kullandim. Keşke yıllar öncesinden yaptırsaymısım gec kaldıgım için cok pişmanım.
Teşekkür ederim cevabınız için. Ben de 17 mayısa özlem hanıma randevu almıştım iptal mi etsem diye düşünüyorum şimdi. Bir de hangi hastanede oldunuz ve toplamda ne kadar ödediniz öğrenebilir miyim?

merabalar :) geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)
dikişler tamamen kuruyunca iz tedavisine başlamak gerekiyomuş şimdi sadece batikon kullanıyorum ama dikişler yok gibi içten yapılmış sanki morarma da yok yarın pansuman yaparken çekip mutlaka eklerim
doktorun ismini vermek etik mi bilmiyorm tabii ama verenler var o yüzden yazayım melike güngördü doktorum
iki arkadaşımın daha ameliyatını yapmıştı çok memnunlardı o yüzden başka araştırma yapmadan kendisine gittim çok ilgiliydi şuana kadar da herhangi olumsuz bişey görmedim siz izmirde hangi doktora ameliyat oldunuz nevermindd hanımcım :)
çok çok geçmiş olsun size de :)
Merhabalar
merabalar :) geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)
dikişler tamamen kuruyunca iz tedavisine başlamak gerekiyomuş şimdi sadece batikon kullanıyorum ama dikişler yok gibi içten yapılmış sanki morarma da yok yarın pansuman yaparken çekip mutlaka eklerim
doktorun ismini vermek etik mi bilmiyorm tabii ama verenler var o yüzden yazayım melike güngördü doktorum
iki arkadaşımın daha ameliyatını yapmıştı çok memnunlardı o yüzden başka araştırma yapmadan kendisine gittim çok ilgiliydi şuana kadar da herhangi olumsuz bişey görmedim siz izmirde hangi doktora ameliyat oldunuz nevermindd hanımcım :)
çok çok geçmiş olsun size de :)
Merhabalar. Ben de meme küçültme ameliyatı için doktor araştırıyorum izmirde. Doktorunuzdan ve ameliyattan memnun kaldınız mı? Bir yıldan fazla olmuş mesajı yazalı. Ameliyat sonrası süreç nasıldı? Çabuk toparladınız mi? Bir de ameliyattan sonra doktorlar ilgilenmiyor parayı alınca diye yazanlar olmuş. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı?

Teşekkür ederim cevabınız için. Ben de 17 mayısa özlem hanıma randevu almıştım iptal mi etsem diye düşünüyorum şimdi. Bir de hangi hastanede oldunuz ve toplamda ne kadar ödediniz öğrenebilir miyim?
Karın germeyle kombin oldum ben ama tahminim tek başına 15 civarıdır. Su hastanesi’nde oldum anestezi sonrası sigara içmeme ragmen öksürük sorunu yaşamadım. Ahmet Aksoylar’a ameliyat olmak için İstanbul’dan İzmir’e gittim

Karın germeyle kombin oldum ben ama tahminim tek başına 15 civarıdır. Su hastanesi’nde oldum anestezi sonrası sigara içmeme ragmen öksürük sorunu yaşamadım. Ahmet Aksoylar’a ameliyat olmak için İstanbul’dan İzmir’e gittim
Benim sigara takıntım yüzünden dr uyarmasına ragmen ameliyat öncesinde kesememiştim meme dikişinin birinde revizyon gerekti. Başka dr a gitsem aynı muameleyi görürmüydüm acıkcası sanmıyorum ama ameliyat sonrası ilgiden aşırı memnun kaldım haftada üç kere dr’um cagırdı ve pansumanlarımı kendisi yaptı gözlemledi. Ben biraz pimpirikliyim mesaj-telefon bişeyler sordum hep geri dönüş yaptı. Revizyona da ücret ödemedim bakıyorum bazı dr lar ücret istiyor hic güzel değil yani. Sizin dr unuzu tanımıyorum ama ameliyat sonrası ilgi alaka güven cok önemli. Şimdi İstanbul’a geri döndüm ama olur da ilerde şikayetim olursa aynı ilgiyi bulacagımı bilfigim için içim cok rahat.

Back