- 4 Kasım 2010
- 66
- 0
- Konu Sahibi ---Lily---
- #3.781
cok gecmis olsun...
nisanina da sevindim, az kalmis, hayirli olsun arkadasim
nisanina da sevindim, az kalmis, hayirli olsun arkadasim
Sizi ihmal ettim biliyorum ama bayadır giremiyorum kızlar işler yoğun sizde hak verin..
Yeni ameliyat olan arkadaşlar olmuş hepsine çok çok geçmişler olsun diliyorum..
Ameliyattan korkan bir arkadaş vardı tarihini ertelemiş sanırım sende hiç korkma canım bak ben ameliyat olalı 5 ay oldu tamam bazen sıkıntılar oluyor ama çok şükür hepsi atlatılıyor ve geçip gidiyor..
Tabiki bu hayat senin ve kendi kararını verebilirsin ama korkulacak bişey yok olmazsa cesaret iğnesi istersin doktorundan bunu yaparlar sana..
Hepinize sağlıklı mutlu güzel bir sene diliyorum(biraz geç oldu ama kusuruma bakmayın)
Allaha emanet olun hepiniz..
aslında çok iyi tutmuş ben sadece gögüs küçültmeye 4,500-5,000 arası ödedim çünkü bileydim ozaman hepsine kalkışırdım.. Buarada merak ettim şuan nasılsın yani toparlandınmı ayrıca spor aktivitesi falan verdimi doktorun tekrar kilo alma yada karnının bozulmaması için.. Ben lipodan bu yüzden çekinip korkmuştum açıkçası..
Valla ne olacak herkese herkes iş güç koşuşturuyor
Haklısın galiba ama ulaşmak istersen özelden yazarsın oda mail kutuna otomatik geliyor bebeğim bunları düşünsün arkadaşlar..
bak sözlendim şubatta nişanım var işten ayrılıcam daha neler neelleerr hastamız vardı hayat işte bir sürü şeyle uğraşıyorsun bitanem..
Sen nasılsın özledim ama yaa hani görüşme ayarlıyorduk artık gidelim bir yerlerde dedikodu yapalım yaa