- Konu Sahibi ---Lily---
- #3.741
inan hic olmadi sayiyorum..(doktorum demisti zaten: Kimse sana inanmayacak agri olmadigini ) sadece iki gün kalkarken ve yatarken gecici agrilarim oldu..arada bir de geriliyormus gibi bir his. Onu dikkate bile almadim dogrusu. Bence positif düsün, hepsi güzel gececek. He birde ikinci günden sonra gögüsümde bir kasinti bir kasinti sorma. Kendimi zor tutuyordum. Kasinma hissi iyi dediler, demekki yaralar iyilesiyormus. Bir de karincalanma meme ucumda oldu. O da meme ucu hissi geri geldigindenmis...
Inan.. Burda okuduklarim beni daha cok heycanlaniyordu. Ameliyat günü hic mi hic korkmadim, heycanlanmadim. Zaten ameliyat olan icin kolay.uyutuyorlar kalkiyorsun hersey bitmis. Asil seni bekleyenler icin daha büyük sıkınti. Benim ameliyatim yaklasik üc saat sürdü.
Uyandigimda bir üsüme.cabuk gecti. Mide bulantisi yoktu ama herkeste degisik tabiki...
Ama hic korkma..ne narkozdan ne ameliyatdan.. Dilegim herkes icin cok kolay gecsin ve hersey cok güzel olsun.. Rahatlayacaksin.. :87:
off bugün 17 ocak olarak deişti tarih 27 sinde olcam derken 10 gün öne geldi çok kötüyüm elim ayağım birbirine dolaştı napcam yaw vazmı gecsem sıkıntıdan patlıcam sanırım allahımmmm karar veremiyorummm