Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Geçmiş olsun canım..ameliyat sonrası güzel şeyler yazacağına eminim..Tuğrul bey izlerin bile garantisini veren bir doktor !! olduğuna göre..eminim iyi geçecektir..

sağol canım umarım dediğin gibi olur. Artık sizleride bilgilendirirm haftaya bu saatlerde kurtulmuş olucam inş...

canım bursada nerde oldun bende orda olmayı duşunuomda

canım bursada nerde oldun bende orda olmayı duşunuomda tavsıye edebıleceğınız yer varmı

Son düzenleyen: Moderatör:
Şebnemmm heyecanlımısınnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....

ben senin ameliyattan sonra bakmam ya siteye ..heyecanım artar şimdiden arttı..merakla ve sevgiyle içten dualarımla sonucunu bekliyorum..ama bende ameliyat olduktan sonra yazıcam..üff yaa bir an önce olsakta bitseeeeeeeeee...

Canım çok heyecalıyım.

2-3 gündür uyuyamıyorum. Bamam ne desem, büyük kızıma ne desem benyokken onlar ne yapcak, ameleiyat sonrası komplikasyon olur mu?
Ne istedğimi bile bilmiyorum aslında, c mi b mi:)

Canım ben Çağ Hastanesinde Nebil Bozdoğana olacağım.
SEn?

İnşallah canım hayırlısıyla, kolayca atlatırız.

Ben şimdi çocukların bakımlarını sonrasındaki sıkıntılarımı düşünüyorum

Canım çok heyecalıyım.

2-3 gündür uyuyamıyorum. Bamam ne desem, büyük kızıma ne desem benyokken onlar ne yapcak, ameleiyat sonrası komplikasyon olur mu?
Ne istedğimi bile bilmiyorum aslında, c mi b mi:)

canım hiç tasalanma herşey istediğin gibi olur inşallah..evet bi süre sevemeyeceksin onları yani kucaklayamayacaksın..aman kollara çok dikkat et..kol hareketlerini minimuma indirmen gerekecek..direk dikişleri etkiler..komplikasyon nadir görülen vaka..görülenlere allah yardım etsin diyorum..ameliyatında hangi dikiş ipliği kullanılacak..?kendiliğinden eriyenmi? çünkü birisine o kendiliğinden eriyen komplikasyon yapmıştı..ama tabi bünye onun bünye kabul etmemiş o ipliği geri atmış..bünyesi alerji yapmış yani..benimde en merak ettiğim konu o dikiş ipliğine alerjik reaksiyon verirmiyim? doktorla görüşim sorucam hemen..ne yapsın adam kolumu o iplikle dikip bakalım yapacakmı desin..:)) bilmiyorum ki hangi yöntemle öğrenebilirim..sanırım kan testleri..bilmiyorum..

ya orta büyüklükte ve vücuduna giden bişey olsun:) ben anlamam a b c kup filan:)
görenler taş gibi vay be 2 çocuk annesi desin:))

ben görsem derim walla..
herşey çok güzel olacak mübarek bayram öncesi dualarım seninle..ve herkesle

Canım cım saol. iyi moral oldu, ben daha önce sezeryan olduğum için sorun olmaz diye düşünyorum. Yarın tahlil sonuçlarımı göstermek ve son kez görüşmek için gideceğim. Aklımdaki soruları soracağım.

Asyacım sende bayram sonrası diyorsan yavaş yavaş randevularını alsan?

ayy ykızar uzun bir ara sonrası tekrar merhaba
ben site kapandı sanmıştım :)
ondan girmiyordum şimdi tesadüfen geldim de şaşırdım

gelelim fasulyenin faydalarınaaaaa
benim 2 ayı geçti biliyosunuz ameliyat olalı
bomba gibiyim maşallah
ama hala şişliklerim var

ameliyat olacaklara kendinizi anestezi doktoruna bırakın diyorum
mutlaka ama mutaka sonraki en az ilk iki hafta görüntünüzü önemsemeyin
burda yazdım
allahım o meme başlarımı görünce şoka girmiştim

ama şimdi işte izlerim mizlerim hayat devam ediyor

hatırlayanlar için sol mememdeki büyüklük hala devam ediyor
6. ay dolsun ufak bi liposuction operasyonuyla çözcez

ayrıca çok samimi tepkiyi ben niye vermedim diye hayıflanıyorum

oh iz miz kalmayacka doktora 50 milyar bile olsa para veririm vermesine de
o kadar param olsa :)))

Edacım nerdesin ya sen,

Valla hep gözlerim aradı seni.

Bende 4 gün sonra ameliyat oluyorum.

Halinden memnunsun yani. Şu an ki ölçülerin ne şeker?

bu ne buuu nerelerdesin...) özledim seni tamamen geçti demek çoğu problem...çok sevindim en son simetrik değilmi nee ya diyodun...bide meme uçlarından bahsediyodun kuru üzüm gibi :))
bende olucam ameliyat ocakta yavaş yavaş doktor gezmeye başlıycaz annemee..çok heyecanlıyım tek problem sigaraaa((

bu arada ben dilek rumuzu deiştirdimde:::)) sen sigara içiyormuydunn..?

iz kalmayacak doktora bende şaşırıyorum hala muhakkak iz kalır minnacıkta olsa kalır..demek bu doktor minimuma indiriyo izi..

4 günmüü..şebnemmcimm çok yaklaşmış be büyük gün...abowwwww...kalbim küt küt...
inşallah istediğin ölçülerde çıkarsın ameliyattan..inşallah ağrısız sızısız çocuklarını çabucak kucaklayabileceğin kadar hızlı ve komplikasyonsuz iyileşmeni dilerimm..

SIRADAKİİİİ..................:))

randevu:)) dimi...tırsıyorum :)

şaka şaka önce bi bayan dktorla görüşücem..fikir danışmak amaçlı yaptığı işlere bakıcam bayan sonucta eli daha estetiktir belki..sonra sıra sıra gezicem aklımdaki doktorları en kısa zamanda gün alıcam..
ayy tuhaf oldum birden

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadslar ya bu küçültmeyle ilgili benı bılgılendırırmısınz.devlet yafa özellıkle fakülte hastanelerı nasıl iyimi doktorları.bıde yeterı kadar kuçultuolarmı.ben cocuk tn sonra duşunuom.baya buyuk

Canım forumu baştan sona okursan çok bilgilenirsin. Yaşanmış tecrübeler var.

Bende Pazartesi oluyorum. :uhm::bbo:

sebnemcim epeydir yazmıyordum.sana bol şans dilemek istedim.endişelenme sakın herşey çok güzel olacak inşallah.sen sezeryan tecrübesi yaşadığın için süreci biliyorsun zaten.ameliyattan sonra iyileşip hafiflediğin günleri düşün hep.kendi ameliyat günlerim aklıma geldi şimdi :) dualarım seninle olacak.herşey gönlünce olsun..

SEBNEMCIMM sana hayırlı amelıyatlar ınsallah ıstedığın sonucu ağrısız bısekılde ulasırsın ve darısı bızım basımıza..kendını ıyı hıssedınce bıze engın tecrubenı paylasırsın canım.

şebnemcim şimdiden şans diliyorum sana...
bana gelince bugün doktorla görüşmeye gittim..bayan bir doktordu ve devlet hastanesinde , bana herhangi bir resim göstermedi yani daha önce girdiği yaptığı işleri gösteren bi albüm gibi..sanırım yasaktı..
bana izleri söyledi biliyorum dedim beklentilerimi anlattım.ama yaptığı işi göremediğim için tam ikna olamadım..ameliyat 2,5 saat sürecek dedi.drenler takılacak..herhangi bir komplikasyona karşı dedi,göğüs ucundaki dikişler 7,gün diğer dikişler 15.gün alınacak dedi..bilmiyorum dikiş konusunda tecrübesi olan varmı yani ne zamanda hangisi alınıyor bir bilen varmı yazarsa sevinirim..
ama durmak yok yola devam..bu hafta içinde bir doktorla daha görüşücem..
Allahımm inşallah gönlümüze göre bi doktor ve ameliyat geçiririz..daha önce minik bi estetik operasyon geçirdim..yağ bezem vardı aldırdım ama baya büyümüştü..izi kaldı çok fena ..yani dikiş açık iyileşti bilmiyorum doktora çok kızmıştım aynı devlet hastanesinde..(göğüs için görüştüğüm doktorla aynı hastanedeydi..)çok kızmıştım çünkü dikiş izi yüzümde.. fondotenle kapansada şimdi onu inceledim..acaba göğüste de aynı şekilde bi iyileşme olurmu ozaman daha kötü ..izin açık yara gibi (

üff ya bayan doktora yüzümdeki gibi iyileşirmi dedim bilmiyorum deri yapına bağlı dedi..deri elastikisine bağlı..Annemde yüzün zayıf onda derin aldı yağ bezesini ..ama göğsünde aynısı olmaz göğüs maşallah gayet dolgun dedi..ya inşallah öyle iyileşmez..

ayy sanki ameliyat oldumda bitmiş gibii:)) inşallah bir an önce olur biter bu iş..bi an önce giyerim cicileri...Dualarım seninle şebnem..Allah yardımcın olsunn...

Acaba arkadaşlar ben ameliyat olacağım zamanda destek mesajları atarlarmı..:)) insana cesaret
geliyor da:))

Arkadaşlar selam. Ben dün ameliyat oldum. İnanın korkulacak hiçbirşey yok.Hiç bişey hissetmiyorsunuz. Ameliyattan 4 saatte çıktım ama bunun için de ayılması falan da var. İlk gecem biraz zor geçti ama dayanılmayacak bir ağrısı olmuyor.Şuan sargılar var onlar biraz sıkıntı veriyor ama gayet iyiyim. Herkese tavsiye ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…