- Konu Sahibi ---Lily---
-
Geçmiş olsun canım..ameliyat sonrası güzel şeyler yazacağına eminim..Tuğrul bey izlerin bile garantisini veren bir doktor !! olduğuna göre..eminim iyi geçecektir..
sağol canım umarım dediğin gibi olur. Artık sizleride bilgilendirirm haftaya bu saatlerde kurtulmuş olucam inş...
canım bursada nerde oldun bende orda olmayı duşunuomda tavsıye edebıleceğınız yer varmıkızlar eger ameliyata karar verdiyseniz lütfen serin havaları seçin.sıcaklar dikişleri mahvediyo .alt dikişler sütyenin altında kaldıgı için daha geç iyileşiyo.ter yakıyo bide kısa bir sürede olsa banyo yapamıyosunuz.haberiniz olsun.
Canım çok heyecalıyım.
2-3 gündür uyuyamıyorum. Bamam ne desem, büyük kızıma ne desem benyokken onlar ne yapcak, ameleiyat sonrası komplikasyon olur mu?
Ne istedğimi bile bilmiyorum aslında, c mi b mi:)
canım hiç tasalanma herşey istediğin gibi olur inşallah..evet bi süre sevemeyeceksin onları yani kucaklayamayacaksın..aman kollara çok dikkat et..kol hareketlerini minimuma indirmen gerekecek..direk dikişleri etkiler..komplikasyon nadir görülen vaka..görülenlere allah yardım etsin diyorum..ameliyatında hangi dikiş ipliği kullanılacak..?kendiliğinden eriyenmi? çünkü birisine o kendiliğinden eriyen komplikasyon yapmıştı..ama tabi bünye onun bünye kabul etmemiş o ipliği geri atmış..bünyesi alerji yapmış yani..benimde en merak ettiğim konu o dikiş ipliğine alerjik reaksiyon verirmiyim? doktorla görüşim sorucam hemen..ne yapsın adam kolumu o iplikle dikip bakalım yapacakmı desin..:)) bilmiyorum ki hangi yöntemle öğrenebilirim..sanırım kan testleri..bilmiyorum..
ya orta büyüklükte ve vücuduna giden bişey olsun:) ben anlamam a b c kup filan:)
görenler taş gibi vay be 2 çocuk annesi desin:))
ben görsem derim walla..
herşey çok güzel olacak mübarek bayram öncesi dualarım seninle..ve herkesle
arkadslar ya bu küçültmeyle ilgili benı bılgılendırırmısınz.devlet yafa özellıkle fakülte hastanelerı nasıl iyimi doktorları.bıde yeterı kadar kuçultuolarmı.ben cocuk tn sonra duşunuom.baya buyuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?