şebnemcim şimdiden şans diliyorum sana...
bana gelince bugün doktorla görüşmeye gittim..bayan bir doktordu ve devlet hastanesinde , bana herhangi bir resim göstermedi yani daha önce girdiği yaptığı işleri gösteren bi albüm gibi..sanırım yasaktı..
bana izleri söyledi biliyorum dedim beklentilerimi anlattım.ama yaptığı işi göremediğim için tam ikna olamadım..ameliyat 2,5 saat sürecek dedi.drenler takılacak..herhangi bir komplikasyona karşı dedi,göğüs ucundaki dikişler 7,gün diğer dikişler 15.gün alınacak dedi..bilmiyorum dikiş konusunda tecrübesi olan varmı yani ne zamanda hangisi alınıyor bir bilen varmı yazarsa sevinirim..
ama durmak yok yola devam..bu hafta içinde bir doktorla daha görüşücem..
Allahımm inşallah gönlümüze göre bi doktor ve ameliyat geçiririz..daha önce minik bi
estetik operasyon geçirdim..yağ bezem vardı aldırdım ama baya büyümüştü..izi kaldı çok fena ..yani dikiş açık iyileşti bilmiyorum doktora çok kızmıştım aynı devlet hastanesinde..(göğüs için görüştüğüm doktorla aynı hastanedeydi..)çok kızmıştım çünkü dikiş izi yüzümde..
fondotenle kapansada şimdi onu inceledim..acaba göğüste de aynı şekilde bi iyileşme olurmu ozaman daha kötü ..izin açık yara gibi
(
üff ya bayan doktora yüzümdeki gibi iyileşirmi dedim bilmiyorum deri yapına bağlı dedi..deri elastikisine bağlı..Annemde yüzün zayıf onda derin aldı yağ bezesini ..ama göğsünde aynısı olmaz göğüs maşallah gayet dolgun dedi..ya inşallah öyle iyileşmez..
ayy sanki ameliyat oldumda bitmiş gibii:)) inşallah bir an önce olur biter bu iş..bi an önce giyerim cicileri...Dualarım seninle şebnem..Allah yardımcın olsunn...
Acaba arkadaşlar ben ameliyat olacağım zamanda destek mesajları atarlarmı..:)) insana cesaret
geliyor da:))