S
SuzanA
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ---Lily---
tenim esmer değil.aksine bembeyaz akça pakça bi kızım ben:) ama bu konuda biraz şanssızım sanıyorum.
ameliyat sonrasını ben sana anlatayım.sakın korkma.ameliyat sonrası sanıldığı kadar ürkütücü değil.yani öyle büyük acılar falan çekmiyorsunuz.ben geçen hafta 20'lik dişimi çektirdim daha fazla ağrım oldu:) bikaç gün bi parça zor geçiyor anestezinin etkisi geçinceye kadar.yani pek bişi yiyemiyorsunuz falan.bide bi süre hareketleriniz kısıtlı oluyor tabi.sırtüstü yatamıyosunuz.bunların dışında çok ağrı,acı olmuyor.yani ameliyattan vazgeçmeyi gerektirecek yada korkacak bi durum yok.yardımcı olabildiysem ne mutlu.
canım benim ben dilek..verdiğin bilgiler için çokk sağol..ara sıra korkar gibi olsamda diyorumki 29 yıl çektiğimin yanında bi kaç ay vız gelir hele bide yazı düşündükçe tiril tiril gezicem..ara sıra iç çamaşır mağzalarına bakıyorum..sonrada şişşt dur diyorum heyecanlanma..zamanın var bu heyecan beni öldürmese iyi ..demek fazla ağrın olmadı ne güzel..bunları okudukça seviniyorum..bugüne kadar evlenirim diye erteledim ama..artık benimle bu yükü taşıyacak:)) bi babayiğitte bulamadım:)ee verdiği psikoloji giydiğine yansıyor duruşuna ,,herşeyine ..
BELKİ SARI BİLE GİYERİMM..inşalah istediğim oranda ve şekilde olur..inşallah allahım ..seninkiler nasıl istediğin gibi duruyormu?