S
SuzanA
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ---Lily---
tenim esmer değil.aksine bembeyaz akça pakça bi kızım ben:) ama bu konuda biraz şanssızım sanıyorum.
ameliyat sonrasını ben sana anlatayım.sakın korkma.ameliyat sonrası sanıldığı kadar ürkütücü değil.yani öyle büyük acılar falan çekmiyorsunuz.ben geçen hafta 20'lik dişimi çektirdim daha fazla ağrım oldu:) bikaç gün bi parça zor geçiyor anestezinin etkisi geçinceye kadar.yani pek bişi yiyemiyorsunuz falan.bide bi süre hareketleriniz kısıtlı oluyor tabi.sırtüstü yatamıyosunuz.bunların dışında çok ağrı,acı olmuyor.yani ameliyattan vazgeçmeyi gerektirecek yada korkacak bi durum yok.yardımcı olabildiysem ne mutlu.
arkadaşlar merhaba:)
hemen sizi aydınlatmaya başlıyim.
sinagame öncelikle senin sorularını cevaplıyim.canım baya bi büyüktü göğüslerim.çok da hatırlamıyorum ama hayatımı çok kısıtlıyordu.insan yenisine o kadar çabuk alışıyor ki eskisini hiç hatırlamıyorsun:) artık bıkmıştım çamaşıra 80 milyon vermekten.çünkü büyük olunca heryerde bulamıyosunuz.boyutuna genelde doktor karar veriyor.yani sana uygun olanı yapıyor.bana çok küçük yapmıcam merak etme demişti.benim 80 bedene düştü.ben boyutundan memnunum ve artık çamaşır almak o kadar kolay ki.pazardan bile 80 beden diyip alabiliyosunuz:) ve tabi ki ne istersem giyebiliyorum.yani gerçekten hayat kolaylaşıyor.
........................................................
canım sağol verdiğin bilgiler için...çok açıklayıcı ve güzel yazmışsın..ama bi sorum olucak bu üstlerden boş kaldı üstten azaldı gibi bişeyler yazmışsınız yaaa o neeee??
benim göğüsler çok sarkık ..büyüklüğüde aşşağı doğru genişliyor..yani kolaltı kısmıda baya genişş( bendede o izler geniş mi olurr...birdee doktorun kimdi??
birde açıkçası ben göğsümün özellikle kenarlarından şikayetçiyim..çünkü çok geniş...istediğim şekil ise böyle damla gibi ideal ve normal boyutlarda...ya doktorumu el becerisi olmalı ve işinini ehli olmalı..korkuyorum iyi bi doktor denk gelir umarım..bedenim zayıf öyle göbek kalça yok..buna göre güzel şekilli bi göğsüm olurmuendişem doktor seçimi konusu...gerçi aralıkta gidicez doktor araştırmaya..şuan 95-100 filan takıyorumdur bilmiyorum artık ne bulursam takıyorum sütyen olarak hiçbir zaman kaç numara diye sormadımki en büyüğünü giydim hep..ama pazarda satılan sütyenler varya bez olan onlardan 95 takıyorum galiba..cevap yazarsan çook sevinirimm
HAYATIMDA HİÇ BU KADAR HEYECANLI OLMAMIŞTIMM...
merhabalar,suzanA;asya dilek sensin değilmi? valla anlattıklarını okudukca kendimi görüyorum yaa..inşallah istediğimiz gibi hayırlısıyla kurtuluruz.benim göğüs ölçüm 105cm yani ben mezureyle ölçtüm okadarmış.benimde aynı dediğin gibi koltuk altına doğru geniş.sağ göğsüm diğerinden farkedilir dercede birazcık daha büyük.artık boynum ve sol koluma çok vuruyor ağrıları( acaba istediğimiz kadar kçülürmü? şöyle hafifcecik hissedebilcekmiyiz kendimizi? benimde göbek ve kalça sıfır yani hiç yok, sadece göğüsler balon gibi:)) ben doktorumu seçtim eser mik aydoğdu hanımla görüştüm(ben istanbuldayım) aslında tuğrul beye ameliyat olupda resmini ekleyen arkadaşın operasyon resmini gördüm ewet gerçekden çok iyi iş çıkarmış doktor bey ama benim okadar param yok,olsa verirdim ama yok biriktirmem içinde uzun zaman geçer bende bu ağırlıklarla ozamanı bekleyebilirmiyim valla hiç sanmıyorum.ben yazınki ameliyatı bile ertelediğime pişmanım.bende zaman zaman korkular oluyor ama helede senin heyecanını okudukça bende acayip heycanlanıyorum ve ikimiz içinde namazlarımda dua ediyorum.bende oğlumun karne tatilini bekliyorum operasyon için yani ocak ayında olucam nasipse,allah hepimize kolaylık ve şifa versin......
şebnem yazdıklarını okudum,inşallah hayırlısıyla olup biter.....ameliyat oldukdan sonra kendini iyi hissettiğin zaman neler olduğunu anlatırsan sevinirim.benimde planlarım değişti normalde oğlumun karne tatilini bekliyordum ama şimdi nasipse kurban bayramı dönüşü olucam bende biran evvel sağ salim kurtulmak istiyorum.doktorun sana kaç beden istediğini sormuş ya orası aklıma takıldı;hastanın tercihine göremi oluyor? benim doktorum bana ''omuz yapına vücut şekline göre en orantılı olanı yapıyoruz'' demişdi,sanada öyle bişeylermi dedi,yoksa genelmi konuştu? müsait olduğunda cevaplarsan çok sevinirim. kendinize iyi bakın ...a.s.....
Arkadaşlar selam. Tam bir haftam kaldı.29 kasım da ameliyat oluyorum. Ben 3 doktorla görüştüm bunlardan biride Tuğrul bey ve hiç kimse bana onun kadar güven vermedi. Çok düşündükten sonra Tuğrul Beyde olmaya karar verim. Çok heycanlıyım umarım herşey yolunda gider. Daha ameliyat olmadım sonuç ne olacak bilmiyorum ama imkanı olanın gidip Tuğrul Beyle en azından bir görüşme yapmasını tavsiyee ederim.Gerçekten çok aydınlatıyor.Biraz pahallı olsada ben görüşmeye değer diyorum.Ameliyat olduktan sonrada umarım güzel şeyler yazarım...
Canım inşallah saol. Bencede öne alman iyi olmuş boşuna strea ve yük çekmenin anlamı yok. Zaten yılbaşında tarifeler zamlanıyormuş.
Bana sordu, bende uygun mu dedim, zaten benimde kemiklerim iri daha küçüğü uygun olmazdı, dr. a uygun mu dedim evet dedi, ben 80 deseydim sanırım olmaz derdi.
Tabiki iyi hissettiğim ilk anda sizlerle paylaşacağım.